lukassob Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Tohle je asi utajená limitka od PRIMu. Informace a fotografie jsou z nového čísla časopisu Piktogram. Dle jejich slov: Výjimečně hodnotná limitovaná edice v počtu pouhých 5 ks. Náročné zpracování pouzdra technikou ručního rytí – taušírováním. Až 150 hodin soustředěné práce rytkyně na jednom kusu hodinek. Je to už spíš umělecké dílo, než hodinky na běžné nošení. 1 1
ragu Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Řemeslně zajímavý, vzhledově tak pro principala cirkusu. 4
Daemonultimate Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Orlíky miluju kvůli jejich historii. Tohle mě vůbec neoslovuje i když jsou řemeslně dokonalé.
Bert Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Veroničinu práci znám. Je výborná. Myslím ale, že v současné produkci Eltonu je několik mnohem vhodnějších modelů, kterým by rytí slušelo. 1
HN_R200 Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Za mě by to chtělo příběh. V tom rytí vidím nějakou Amazonii, možná Inky? Kdyby to Prim prodal jako LE Orlíků které svou divokostí odkazují na Amazonský prales a 5/10 % z ceny půjde na nějakou obnovu deštných pralesů, znovuzalesňování a/nebo podporu přirozené obnovy a udržitelného hospodaření zde, asi bych byl nadšený jak se tam vše propojilo a ještě to má nějakou přidanou hodnotu. Ale v podání PRIMu je to takové abstraktní a jediné nadšení je, že rytí 1ks trvalo 150 hodin. Což je sice uctihodné, ale tak nějak málo. Nevím, možná jsem náročný, zmlsaný.
Mar25tin Odesláno 19. listopadu Nahlásit Odesláno 19. listopadu Mě se to nelíbí. Mohl by Elton udělat taky něco jiného než stále recyklace Orlíků.
ATOM Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Moc pekne, art deco mam rad. Kdyz muzou existovat Suby s diamanty, zlate moony, G-shocky, proc by nemohly tyhle krasne art deco orliky, na kterych jsou videt sikovne ruce. Parada 1
PavelH Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Kdyz jsem je videl na SEWu, tak musim uznat, ze ta remeslna prace je opravdu narez. Moc obdivuju tuhletu "sikovnost" nebo jak to pojmenovat Nerikam, ze bych to asi vylozene nosil, ale uznavam, ze jsem je tam velice obdivoval...
horal Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu před 2 hodinami, ATOM napsal: Moc pekne, art deco mam rad. Kdyz muzou existovat Suby s diamanty, zlate moony, G-shocky, proc by nemohly tyhle krasne art deco orliky, na kterych jsou videt sikovne ruce. Parada Příští limitky: - Orlík rubín - Orlík diamnat 1
xcmaniax Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Jak by řekl klasik - 150 hodin soustředěné práce a přitom je to taková blbost 3
Fade Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Já furt čekám na Prim Orlík Kryštof Kemp limited edition! 1 1
Kid_A Odesláno 20. listopadu Nahlásit Odesláno 20. listopadu Orliky je potreba poradne "vytěžit" souhlas s Bertem, ze tohle by sluselo jinemu modelu
Veronikaengraver Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Dobrý den, neb nejsem paní Columbová, ráda bych se i já vyjádřila a poděkovala za to, že tu existuje vlákno o těchto hodinkách. Art Deco je má srdcová záležitost a tak jsem ráda, že tato "limitka" vznikla. Bohužel=bohudík, byl o hodinky tak velký zájem, že jsou už všechny rezervovány a tak se PRIM rozhodl je vůbec nezveřejňovat. Což bych já, jako tvůrce přivítala, ale respektuji jejich rozhodnutí. Proč padla volba na Orlíky by Vám asi zodpověděli spíše lidé z Eltonu. Ale myslím, že Orlík byl vždy jejich vlajkovou lodí a tak je to pochopitelné, že padla volba na něj. Ostatně tak jako Prim Orlík sv.Hubert- "limitka" z minulého roku ( https://www.prim.cz/novinka-prim-orlik-sv-hubert ). Znáte? Děkuji všem, kteří zde vyjadřují své názory. Vaše zpětná vazba mi dává skvělý vhled do toho, jak moji práci vnímáte, a to mne vždy zajímá a posouvá. Někomu se líbí a někomu ne, a to je v pořádku. Každý totiž oceňuje něco jiného a díky tomu je tolik možností. Máte-li chuť, podívejte se na mé webovky, třeba tam najdete něco, co Vás osloví více. Máte-li otázky, ptejte se, a já se rozhodnu, zda na ně odpovím. Hezké dny Veronika 19 2
Jan_Jan_2006 Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Paní Veroniko! Obdivuji Vaši práci a smekám před tím, co dokážete ztvárnit. Viděl jsem Vás loni "naživo" při práci. Máte můj respekt!!!!! Držím palce a moc děkuji... 2 1
Veronikaengraver Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu před 15 hodinami, Jan_Jan_2006 napsal: Paní Veroniko! Obdivuji Vaši práci a smekám před tím, co dokážete ztvárnit. Viděl jsem Vás loni "naživo" při práci. Máte můj respekt!!!!! Držím palce a moc děkuji... Dobrý den, Jane. Děkuji Vám. Kde jsme se viděli? Na SEWu a nebo na MICRu?
PavelH Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Pani Veroniko, take musim obdivovat Vasi praci, videli jsme se na SEWu a velmi jsem byl zaujat, kdyz jsem na zvetsene TV Vasi praci, klobouk dolu. Jak jsem zminil, nerikam, ze bych tyto Orliky vylozene nosil, ale diky tomu, ze jsem mel moznost si je prohlednout u PRIMu, tak opravdu musim uznat, ze jsou udelany krasne a zajimave. 1
Veronikaengraver Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu před 44 minutami, PavelH napsal: Pani Veroniko, take musim obdivovat Vasi praci, videli jsme se na SEWu a velmi jsem byl zaujat, kdyz jsem na zvetsene TV Vasi praci, klobouk dolu. Jak jsem zminil, nerikam, ze bych tyto Orliky vylozene nosil, ale diky tomu, ze jsem mel moznost si je prohlednout u PRIMu, tak opravdu musim uznat, ze jsou udelany krasne a zajimave. Dobrý den, Pavle, to je v pořádku. Jak říkám, ne vše je pro všechny. A viděl jste u PRIMu i sv.Huberta a nebo Prim Skulls či Sphery, také z mé dílny? Ty Vás zaujali a nebo to také není Váš šálek kávy?
PavelH Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Ano, Sv. Huberta jsem videl, ale treba Skulls si tam nepamatuju, podival jsem se na Vas web a musim uznat, ze Skulls jsou skutecne zajimave. Samozrejme se nedaji nosit ke vsemu, ale je to krasna prace. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se