nooski Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Jeden pětko-lumík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Milgaussy vs SKX009.Na foto to není tolik vidět, ale lumi na Seikách svítí daleko více a déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Krásná temná želviska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 tohle bych chtěl taky umět mě z toho leze jen něco takového Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Sinn 104 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Šup, šup tohle zajímavé téma nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 (upraveno) Chlapci jako sedlin, coolidge a nooski, už mě neserte. Včera jsem dostal chuť si vyfotit nový hodinky pěkně s trochou lumi...asi půl hodiny jsem se s tím je**l až jsem to vzdal a vypadlo z toho jen něco jako toto Takže pěkně na kolenou prosím- popsal by mi někdo (klidně přes zprávy) jak docílit výrazný lumi a současně mít hodinky tak pěkně nasvícený a plný detailů. Už zkrátka nejsem tak zapálenej fotograf a na nekonečný zkoušení asi nemám nervy. Předem díky Upraveno 23. dubna 2018 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 Ja jsem proti tomu, aby se tohle tesilo pres SZ Fotky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2018 sashator: kolegove jsou jina trida, ja jsem pouhy amater s amaterskymi prostredky, vybavenim a malo casem. Ten muj tmavy styl je vynuceny nutnosti uspat malo spici dite a zbylych par minut pred vlastnim spankem vyuzit pro foceni. Fotim to na zakladni starou zrcadlovku s nejobycejenejsim setovym objektivem. Pro makra pak pouzivam mezikrouzky s prenosem dat. Fotim na plne manualni rezim s rucnim ostrenim pres hledacek. Nutnosti je stativ. Fotku dela hlavne svetlo a v tech svych pochybnych a primitivnich podminkach vyuzivam sluzeb 3 mobilu s bilym displejem. 2 nasvecuji hodinky z kazde strany a 3 je operativni a pohyblivy - proste ho drzim v ruce. Fotim na 10 vterinovou samospoust, kdy je i cas nasvitit cifernik silnou 10w ledkou v baterce. No a pak uz jen cekat a doufat. Fotky jsou samozrejme i lehounce upravene v kompu. Krivky, kontrast, prace s vrstvami a sytosti barev. Jak rikam jsem amater s nulovou prupravou, zakladnim vybavenim a naprosto bez umeleckeho talentu. Ale bavi me to a zkousim - jen toho casu by to chtelo vice. Netrpelive vyckavam na maly skladaci fotostan a polarizacni filtr. Dosud mi prisel jen reverzni krouzek, ktery byl velmi velky omyl.. Od filtru i stanu si slibuju hodne, tak snad se zase nekam posunu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty73 Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Jedna mobilovka nového přírůstku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Alpinisty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Lumi jak ma byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 misoo: tyhle hodinky mají naprosto parádní indexy i ručičky. Svítí jak cyp :-) Já přihodím decentní lumi makro želv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Nečum do toho vajca, skočí ti dačo do ksichtu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 nooski: jj suhlasim mas/mal si ich? ja som z nich velmi prijemne prekvapeny P11: 1ka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 ve zbytcích denního světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2018 Pětko lumík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se