spiderer Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Vypada to na nejaky Fortisi chrona, ale nevim, treba to je taky neco uplne jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Aa co to má ten Kamil? On má vždycky nějakej špek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Seiko vintage chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 houno to umím a ještě k tomu mám stařecký stres, ale pro ilustraci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Seiko vintage chronoAle parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 s vetracim tahem, hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 s vetracim tahem, hmmmmJeden z důvodů, proč jsem přihazoval jak o život. Mrkni sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 kibi, toho se drž! Řemeslo má zlatý dno a jde Ti to výborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2010 tak mi napada, ze by som sa s nimi mal vybrat za kibim, kym ich neomlatim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egze Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Nocne X-windy som tu este nevidel, tak tu je pokus s mojim kompaktom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 Certina DS 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 (upraveno) předchozí příspěvek mi nešel editovat Upraveno 16. září 2010 uživatelem Tazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2010 jedna úplně čerstvá 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Tak schválně - kdo pozná co je tohle za kousek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 (upraveno) seiko monster Upraveno 19. září 2010 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2010 Ulysse Nardin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 Tak schválně - kdo pozná co je tohle za kousek ? To si s tím nikdo z místních odborníků neví rady ??? to se mi ani nechce věřit... malá nápověda - není to žádný laciný šunt (a bohužel ani nic mého - já to akorát fotil...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 cvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2010 To si s tím nikdo z místních odborníků neví rady ??? to se mi ani nechce věřit... malá nápověda - není to žádný laciný šunt (a bohužel ani nic mého - já to akorát fotil...) Divers s datumovkou.. ale nic mě nenapadá :X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se