gougy Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 (upraveno) suprzelený Upraveno 9. června 2012 uživatelem gougy
Bull is Bull Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 To je radost pozerat na take fotky,parada :notworthy:
zekon7302 Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Odesláno 9. června 2012 suprzelený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ty zelené ,,dzindziky" vypadaj ,pár porovnání němců s japkama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Odesláno 16. června 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 17. června 2012 Nahlásit Odesláno 17. června 2012 seika sice svítí brutálně ale tohle zabarvení je prostě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
flagolo Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 Černočerné Sottomarino s tritiem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
flagolo Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Odesláno 19. června 2012 To je komplet kov ? Sice nevypadá, ale je. I na skoro do minimálna zkráceným tahu váží 185 gramů. Bohužel asi budou muset do světa, trošku jsem přestřelil průměr a místo na zápěstí bych je měl nosit spíš na kotníku
zekon7302 Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Odesláno 20. června 2012 jen tak jsem si hrál Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
GMT Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Odesláno 21. června 2012 noční KonTiki Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin J. Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 To : BakerTy brďo, ta žlutá ručička musí snad i oslňovat, to je normálně "přepálený"
ggrand Odesláno 22. června 2012 Nahlásit Odesláno 22. června 2012 Martin J.: Nebo ručky svítí normálně a zbytek je jen slabý čajíček
lub Odesláno 23. června 2012 Nahlásit Odesláno 23. června 2012 po delší době plná skříňsumo, knight, monster, 007G-800D, SNZF15, SRP025, DW-290 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanC Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zkouška s "kyklopem" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zekon7302 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Předem se omlouvám že jsem to sem dal,ale vyšla mi serie fotek,tato je asi nej a pochlubit jsem se musel,teoretický to hodinky jsou a celkem přesné,lumi bezkonkurenční,no ale nejsou nositelné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Předem se omlouvám že jsem to sem dal,ale vyšla mi serie fotek,tato je asi nej a pochlubit jsem se musel,teoretický to hodinky jsou a celkem přesné,lumi bezkonkurenční,no ale nejsou nositelné Jsi ve fotogalerii, to chce větší rozlišení, hoď to sem pls. Jinak k lumi mám výhrady, poměrně nestálá a třeba v nejnevhodnější okamžik zmizí úplně
zekon7302 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 (upraveno) Aha,už to upravuji automaticky,tak to zkusím v plném rozlišení ono to na zvětšení žádny pozorovací efekt co se tíče detailů nemá,je to foceno kompaktem,jen pro info-nikon coolpix L120,žádnou úpravu kompotzice jsem nedělal,cvaknuto na 10s v režimu auto s použitím macra a max. přiblížením,photošopem neupravené Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. června 2012 uživatelem zekon7302
Iggi Kali Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Nabuduce ten mesiac fot na kratsi cas. Foto bude ostrejsie. Do 1s
zhrado Odesláno 12. července 2012 Nahlásit Odesláno 12. července 2012 S vyšším ISOm a na novom remeni .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se