skalis Odesláno 1. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2009 Ta prvni fotka je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 6. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2009 Luminiscence Seiko SNKF11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 včerejší pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Seiko Monster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 včerejší pokus Tahle fotka se mi velmi libi. Seikari, mam na vas otazku. Vydrzi SKX007 svitit celou noc (klidne po nasviceni)? Predem dik za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Tahle fotka se mi velmi libi. Seikari, mam na vas otazku. Vydrzi SKX007 svitit celou noc (klidne po nasviceni)? Predem dik za info. Vydrží, otázkou zůstává, co je to "celou noc". Když je krátce nasvítím halogenovou lampičkou (v 1.00-1.30když jdu spát ) svítí ještě ráno zcela viditelně (6.00-6.30). Takže moje svítí určitě 5 až 5 a půl hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Když už si tady tak pěkně povídáme o luminiscenci SEIKO takže SKX černé a oranžové a Monstry a 5 Sport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Tahle fotka se mi velmi libi. Seikari, mam na vas otazku. Vydrzi SKX007 svitit celou noc (klidne po nasviceni)? Predem dik za info. díky pánové. kibi, od profíka to docela potěší k luminiscenci - po nasvícení svítěj seika brutálně ale rychle blednou, potom však držej čtitelnou úroveň "skoro furt". monstra jsem měl bez nasvícení celý večer a noc ve tmě a přesto i ráno bylo vidět, kolik je. původně jsem i kvůli tomuhle přemýšlel o traserech, ale teď mi to přijde zbytečný. nejvíc a nejrychleji se kupodivu nasvítěj pod světlem úsporky - taková ta teplá žlutorůžová barva světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 Vydrží, otázkou zůstává, co je to "celou noc". Když je krátce nasvítím halogenovou lampičkou (v 1.00-1.30když jdu spát ) svítí ještě ráno zcela viditelně (6.00-6.30). Takže moje svítí určitě 5 až 5 a půl hodiny. Diky za info. Dnes objednany (diky Foundrymanovi, ktery se mnou ma nekonecnou trpelivost) a snad to ke mne stihnou do vanoc, abych mohl tu luminiscenci taky otestovat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 9. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2009 včerejší pokus Very nice foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2009 Seiko Monster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 12. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2009 Taky bych si dovolil přidat tři poslední příchozí do mého "harému" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2009 (upraveno) trochu retra, nie ze by to bol zazrak svietivosti, ale kym svietia, je to pekny pohlad... edit: Glycine Eugene Meylan Upraveno 13. prosince 2009 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2009 Další Monstra, ISO 200, clona 2.8, čas 1/2 vteřiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Předmět: Osvity pilotních a vojenských hodinek Komu: všichni Žádné fotografie do tohoto tématu přímo nepřidávám, ale kdyby někdo z Chronomágů a Chronočarodějnic sháněl technické informace o tom: Jak osvity fungují?Proč každý model hodinek (většinou) svítí odlišně?Jak dopadne srovnání tritiových ?trubiček" s luminiscenčními pigmenty?Tak prosím kliknout zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 foceno z ruky - ARCHIMEDE PILOT H s vintage řemenem od Mistra V.I.P. Simona:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 foceno z ruky - ARCHIMEDE PILOT H s vintage řemenem od Mistra V.I.P. Simona:) Obzvláště ten řemen je krásně vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Obzvláště ten řemen je krásně vidět já už ho vidím!!!! (reklama na Kofolu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Monster-time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 AP ROO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se