Vlcak Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Tak tyhle Omegy jsou parádní a fotka je super. Pěkně gougy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 Tiež sa pripájam. Fakt pekná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2013 (upraveno) chlapi vždyť to má chyb až hrůza, ale díky pozadí je Hong Kong,ale co je zajímavé (aspoň pro mě) jsou "nefunkční indexy" na pozici1, 6 a 11 a také "polovina z dvanáctky". Není to nasvícením hodinek, prostě to tak na tom cifru je i v jiných světelných podmínkách (ono to v praxi nevadí, jen mě zarazilo, že i když tam lumi vrstva je, prostě nesvítí.. ) ale padly mi do noty (a na ruku), tak jim to odpustím.. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 16. listopadu 2013 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 hokus pokus s vyfocenim lumi Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 caymanapollon.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2013 říkal jsem si, že je třeba ji oříznout, ale ať jsem zkoušel, jak jsem chtěl, vždycly po ořezu mi to přišlo divný.Nějaký návhry? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 kluci, nenechávejte mě tady samotnýho, hoďte sem taky něcoKomón! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2013 kluci, nenechávejte mě tady samotnýho, hoďte sem taky něcoKomón! Držíš to tu živé a na úrovni, vďaka za to Momentálne som bez objektívu, takže mám nútenú pauzu. Vidím, že nemáš problém fotiť hodinky na kamennom podklade. Mne sa minule zadarilo, a pri inštalácii hodiniek na skalu som im spravil zo spodnej strany púzdra škrabanec. Pekne som si poďakoval a nechal som si takéto nápady zájsť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2013 Ajm vrrrkin onit, pal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 je to spíš bída než cokoliv jinýho, ale holt tz5 na to není ten vhodnej nástroj, no. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 S teleobjektívom to bol celkom boj, ale keď už som sa do toho pustil... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. jedny levitujúce Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. a jedna tak pomimo s novou akvizíciou zo sveta ostrých čepelí Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 Bohužel jenom telefonem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2013 Přidám taky jedny Omegy Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 seiko orange monster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Monster jsou na lumi naprosto úžasné, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggi Kali Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 jj ked som ich nasvietil ledkovou baterkou a chcel fotit s dlhym casom tak lumi bola taka silna ze som odfotil len zelenu machulu po 2-rokoch intenzivneho nosenia maju uz daky skrabancek a sklicko tiez trochu poskrabane ale inak su perfektne!Casom kupim zafir ak najdem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 něco ze včerejších nočních hrátek Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2013 oddnes vianočná výzdoba a akváče pomáhajú Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Laco Einsatzuhr Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Zixen Nitrox Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Omega SMP bondovky Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Steinhard vintage GMT Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. BALL Spacemaster Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se