Vlcak Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Tak tyhle Omegy jsou parádní a fotka je super. Pěkně gougy.
zhrado Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 Tiež sa pripájam. Fakt pekná fotka!
gougy Odesláno 16. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2013 (upraveno) chlapi vždyť to má chyb až hrůza, ale díky pozadí je Hong Kong,ale co je zajímavé (aspoň pro mě) jsou "nefunkční indexy" na pozici1, 6 a 11 a také "polovina z dvanáctky". Není to nasvícením hodinek, prostě to tak na tom cifru je i v jiných světelných podmínkách (ono to v praxi nevadí, jen mě zarazilo, že i když tam lumi vrstva je, prostě nesvítí.. ) ale padly mi do noty (a na ruku), tak jim to odpustím.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2013 uživatelem gougy
libor2002 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 hokus pokus s vyfocenim lumi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník krystekomega Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2013 caymanapollon.jpg
Sedlin Odesláno 19. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2013 říkal jsem si, že je třeba ji oříznout, ale ať jsem zkoušel, jak jsem chtěl, vždycly po ořezu mi to přišlo divný.Nějaký návhry? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sedlin Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 kluci, nenechávejte mě tady samotnýho, hoďte sem taky něcoKomón! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Blinker Odesláno 25. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2013 kluci, nenechávejte mě tady samotnýho, hoďte sem taky něcoKomón! Držíš to tu živé a na úrovni, vďaka za to Momentálne som bez objektívu, takže mám nútenú pauzu. Vidím, že nemáš problém fotiť hodinky na kamennom podklade. Mne sa minule zadarilo, a pri inštalácii hodiniek na skalu som im spravil zo spodnej strany púzdra škrabanec. Pekne som si poďakoval a nechal som si takéto nápady zájsť...
nividic Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 je to spíš bída než cokoliv jinýho, ale holt tz5 na to není ten vhodnej nástroj, no. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Blinker Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 S teleobjektívom to bol celkom boj, ale keď už som sa do toho pustil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jedny levitujúce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a jedna tak pomimo s novou akvizíciou zo sveta ostrých čepelí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
flagolo Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Přidám taky jedny Omegy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Monster jsou na lumi naprosto úžasné, gratuluji
Iggi Kali Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 jj ked som ich nasvietil ledkovou baterkou a chcel fotit s dlhym casom tak lumi bola taka silna ze som odfotil len zelenu machulu po 2-rokoch intenzivneho nosenia maju uz daky skrabancek a sklicko tiez trochu poskrabane ale inak su perfektne!Casom kupim zafir ak najdem
sashator Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 něco ze včerejších nočních hrátek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Blinker Odesláno 6. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2013 oddnes vianočná výzdoba a akváče pomáhajú Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2013 Laco Einsatzuhr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zixen Nitrox Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Omega SMP bondovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Steinhard vintage GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. BALL Spacemaster Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se