Josef01 Odesláno 6. března 2010 Nahlásit Odesláno 6. března 2010 (upraveno) Omega Seamaster 300M GMT Upraveno 6. března 2010 uživatelem Josef01
Horhe Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Josef01 napsal: Omega Seamaster 300M GMT To by mě teda zajímalo, proč na lunetě neni žádnej luminiscenční punkt.
skalis Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 Horhe napsal: To by mě teda zajímalo, proč na lunetě neni žádnej luminiscenční punkt. Protoze tam neni potreba. Bod na pozici 12 se uziva u potapecskych lunet, kde umoznuje rychle odecteni casoveho intervalu ve tme nebo v šeru (uhel mezi 12 a minutovou ruckou). Luneta u GMT modelu je stupnice, na ktere neni zadna cast takto preferovana.
Horhe Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Odesláno 7. března 2010 skalis napsal: Protoze tam neni potreba. Bod na pozici 12 se uziva u potapecskych lunet, kde umoznuje rychle odecteni casoveho intervalu ve tme nebo v šeru (uhel mezi 12 a minutovou ruckou). Luneta u GMT modelu je stupnice, na ktere neni zadna cast takto preferovana. To beru, ale když už je luneta otočná, indexy a ručičky svítěj tak jak svítěj, tak bych bral jako velký plus svítící značku na lunetě.
lub Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 rodina světlušek konečně pohromadě SNZF11...SKX779...SRP043...SNX997
Josef01 Odesláno 15. března 2010 Nahlásit Odesláno 15. března 2010 Horhe napsal: To by mě teda zajímalo, proč na lunetě neni žádnej luminiscenční punkt. Asi šetřej....
Návštěvník Kamil Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Zodiac Oceanaire a Seiko Monster
Dantechno Odesláno 16. března 2010 Nahlásit Odesláno 16. března 2010 Me stvala na tech Zodiacich lumi na indexech Kamile - zrejme jiny material nez na ruckach. Indexy maji slabsi a nerovnomernou svitivost. Mozne je i to ze pouzili slabsi vrstvu luminescencniho materialu.
Horhe Odesláno 20. března 2010 Nahlásit Odesláno 20. března 2010 ještě jedna...bratři Niko fakt umí. A navíc má velice oblíbená dvojice
niko Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 kibi napsal: jako vino, klobouk dolu! Děkuji
tmoris Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Odesláno 21. března 2010 Arthur N. napsal: foceno z ruky - ARCHIMEDE PILOT H s vintage řemenem od Mistra V.I.P. Simona:) kolik hodin ti archimedy vydrzi v noci svitit pri beznem dennim pouzivani?
Arthur N. Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Odesláno 22. března 2010 tmoris napsal: kolik hodin ti archimedy vydrzi v noci svitit pri beznem dennim pouzivani? no, v noci spím, ale když jsem někdy mrknul na Archimedky, které mám u postele, tak byly čitelné! samozřejmě, že nesvítí tak, jako když jdu spát. - nemohl jsem srovnat např. se SEKO, které jsou zde velice chváleny, ale pro mě dostačující svítivost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se