Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Horhe napsal:
To by mě teda zajímalo, proč na lunetě neni žádnej luminiscenční punkt.

Protoze tam neni potreba. Bod na pozici 12 se uziva u potapecskych lunet, kde umoznuje rychle odecteni casoveho intervalu ve tme nebo v šeru (uhel mezi 12 a minutovou ruckou). Luneta u GMT modelu je stupnice, na ktere neni zadna cast takto preferovana.

Odesláno
  skalis napsal:
Protoze tam neni potreba. Bod na pozici 12 se uziva u potapecskych lunet, kde umoznuje rychle odecteni casoveho intervalu ve tme nebo v šeru (uhel mezi 12 a minutovou ruckou). Luneta u GMT modelu je stupnice, na ktere neni zadna cast takto preferovana.

To beru, ale když už je luneta otočná, indexy a ručičky svítěj tak jak svítěj, tak bych bral jako velký plus svítící značku na lunetě.

Odesláno

Me stvala na tech Zodiacich lumi na indexech Kamile - zrejme jiny material nez na ruckach. Indexy maji slabsi a nerovnomernou svitivost. Mozne je i to ze pouzili slabsi vrstvu luminescencniho materialu.

Odesláno
  tmoris napsal:
kolik hodin ti archimedy vydrzi v noci svitit pri beznem dennim pouzivani?

no, v noci spím, ale když jsem někdy mrknul na Archimedky, které mám u postele, tak byly čitelné!

samozřejmě, že nesvítí tak, jako když jdu spát.

- nemohl jsem srovnat např. se SEKO, které jsou zde velice chváleny, ale pro mě dostačující svítivost

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...