Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Odesláno

Suby vs GMT

Ondro, která lumi je pro tebe pocitově lépe čitelná? Modrá či zelená?

Srovnavaci...

Přijde mi, že MM svítí subjektivně o něco víc... nebo to je fotkou?

Oběma předem díky za info!

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přijde mi, že MM svítí subjektivně o něco víc... nebo to je fotkou?

Oběma předem díky za info!

Ano, Seiko sviti vic, to je jasna vec...

A Ondra ti odpovi, ze je pro nej lepsi modra, vim to... ;)

Odesláno

Lovec má pravdu :). Modrá mi přijde o něco lepší, už jsem si na ni nějak u Subů zvykl a zelená mi vedle ní přijde taková nějaká " obyčejná"

Odesláno

Tento typ ciferníku se mi vždy na fotce moc líbí, ale přemýšlím, jestli bych ho zvládl nosit na ruce, mám strach, že by to zápěstí mix svítilo :)nebo jde o zvyk? A co na to okolí?

Odesláno

Ono to takhle brutálně září jen prvních pár (~2) minut, pak už to kromě úplné tmy žádná diskotéka není.

Takhle zhruba po minutě svítily Fortis Marinemaster White - jas byl v první chvíli srovnatelný s displejem menšího mobilu, ale při každém pohledu mě štvalo že na tom nejsou luminiscenční (a nebo aspoň dělené) i day/date věnce, to by teprv byla frajeřina...
post-18308-0-92202600-1427677614_thumb.jpg

Odesláno

Tento typ ciferníku se mi vždy na fotce moc líbí, ale přemýšlím, jestli bych ho zvládl nosit na ruce, mám strach, že by to zápěstí mix svítilo :)nebo jde o zvyk? A co na to okolí?

Tak pohybuju se především tam kde je rozsvíceno, takže lumi není vidět. Užívám si přechody do stínu a když jdu večer spát.

post-24811-0-59525700-1468965569_thumb.jpg

Odesláno

Mám vždycky z lesklých ploch tak trochu obavu ("možná až zbytečně přehnanou").

Ale to nic nemění na tom,že nové Expy vypadají naprosto skvěle.Tak ať ti dobře slouží a dělají radost Ondro.

Odesláno

Mám vždycky z lesklých ploch tak trochu obavu ("možná až zbytečně přehnanou").

Ale to nic nemění na tom,že nové Expy vypadají naprosto skvěle.Tak ať ti dobře slouží a dělají radost Ondro.

Z lesklých ploch se po pár měsících intenzívního nošení stanou plochy elegantně perleťované. Vím, o čem mluvím :D Ale platí to spíše pro dílky tahu a sponu. Pouzdro hodinek na tom zas tak zle není :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...