Locky Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 Suby vs GMTOndro, která lumi je pro tebe pocitově lépe čitelná? Modrá či zelená? Srovnavaci...Přijde mi, že MM svítí subjektivně o něco víc... nebo to je fotkou? Oběma předem díky za info!
LovecK Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Ondro, která lumi je pro tebe pocitově lépe čitelná? Modrá či zelená? Přijde mi, že MM svítí subjektivně o něco víc... nebo to je fotkou? Oběma předem díky za info!Ano, Seiko sviti vic, to je jasna vec...A Ondra ti odpovi, ze je pro nej lepsi modra, vim to...
Ondrej71 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Ondro, která lumi je pro tebe pocitově lépe čitelná? Modrá či zelená? Lovec má pravdu . Modrá mi přijde o něco lepší, už jsem si na ni nějak u Subů zvykl a zelená mi vedle ní přijde taková nějaká " obyčejná"
Anela Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Tento typ ciferníku se mi vždy na fotce moc líbí, ale přemýšlím, jestli bych ho zvládl nosit na ruce, mám strach, že by to zápěstí mix svítilo :)nebo jde o zvyk? A co na to okolí?
McStinger Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 To sme dvaja. Už toľkokrát som po podobných hodinkách pozeral a nikdy nekúpil.
Radek124 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Ono to takhle brutálně září jen prvních pár (~2) minut, pak už to kromě úplné tmy žádná diskotéka není.Takhle zhruba po minutě svítily Fortis Marinemaster White - jas byl v první chvíli srovnatelný s displejem menšího mobilu, ale při každém pohledu mě štvalo že na tom nejsou luminiscenční (a nebo aspoň dělené) i day/date věnce, to by teprv byla frajeřina...
bacil.357 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Tento typ ciferníku se mi vždy na fotce moc líbí, ale přemýšlím, jestli bych ho zvládl nosit na ruce, mám strach, že by to zápěstí mix svítilo :)nebo jde o zvyk? A co na to okolí? Tak pohybuju se především tam kde je rozsvíceno, takže lumi není vidět. Užívám si přechody do stínu a když jdu večer spát.
bobi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Nové Expy se mi líbí čím dál tím víc.Jen kdyby to nebyly až takové "leštěnky".Lumi nemá chybu (3-6-9)
Ondrej71 Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Nejsou to lestenky. Luneta je lestena, ale to prave vypada super. Na Everest!
bobi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 No právě,ta luneta se leskne jak psí kulky
bobi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Mám vždycky z lesklých ploch tak trochu obavu ("možná až zbytečně přehnanou").Ale to nic nemění na tom,že nové Expy vypadají naprosto skvěle.Tak ať ti dobře slouží a dělají radost Ondro.
siwi Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Mám vždycky z lesklých ploch tak trochu obavu ("možná až zbytečně přehnanou").Ale to nic nemění na tom,že nové Expy vypadají naprosto skvěle.Tak ať ti dobře slouží a dělají radost Ondro. Z lesklých ploch se po pár měsících intenzívního nošení stanou plochy elegantně perleťované. Vím, o čem mluvím Ale platí to spíše pro dílky tahu a sponu. Pouzdro hodinek na tom zas tak zle není
MR1990 Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Odesláno 27. července 2016 cestou necestou Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
siwi Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Aquisy zapózovali 16_07_29 01.jpg 16_07_29 02.jpgKrásné fotky
Blinker Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Krásné fotky Dík siwi, dlhšie som do tohoto vlákna ničím neprispel, ale fotky stálych účastníkov ma naozaj motivovali
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se