lukassob Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Další nové barevné provedení. https://monochrome-watches.com/first-look-seiko-presage-classic-series-x-tradmans-bonsai-limited-edition-hcc009j1-specs-price-review/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lukassob Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Hodinky moc pěkné, akorát to množství textu na číselníku mohli zmenšit. https://www.fratellowatches.com/seiko-watches/seiko-presage-classic-series-craftsmanship-watches/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bandicoot Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Solidní velikost. Když už takový ciferník, tak ať neni prťavý jak pětník. V té bílé to bude ještě lepší.
Flipik Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna (upraveno) V 9. 8. 2026 v 11:58, Spongebob napsal: A mě to třeba nijak neuráží hezký. Mě to taky neuráží, ale co nedávám je cenový posun, který (nejen podle mě) není opodstatněný. Na tom Seiko 5 je to krásně vidět: Model ke 140. výročí (Seiko 5 Sports SRPG47K1): 8 290 Kč Model ke 145. výročí (Seiko 5 Sports HDB003K1): 11 990 Kč Zvýšení ceny o 44 % je podle mě mimo realitu. A to měl model ke 140 výročí krásně strukturovaný číselník i lunetu. Nedivím se, že se už hlasitě mluví o tom, že Citizen přebírá roli, kterou v nejen entry modelech kdysi patřila Seiku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. srpna uživatelem Flipik 1
lukassob Odesláno 18. srpna Nahlásit Odesláno 18. srpna No, mimo realitu to všude asi není, protože jsou zprávy zahraničních dealerů, že Seiko nestíhá vyrábět hodinky a je jich nedostatek. A zprávy od mikrobrandů a Aliexpress výrobců hodinek, že je nedostatek strojků od Seika, protože je Seiko dává do svých vlastních hodinek, neboť je po Seiko hodinkách aktuálně značná poptávka. Takže zvýšení cen nemělo na prodej Seika asi zatím žádný vliv. Jak to bude do budoucna, se uvidí.
Salamaster Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Hlasovaní fanoušků o limitku k modelu Seiko Prospex 1965 Heritage Diver z min. roku nakonec vyhrála tato barevná kombinace. limitka o 4500 ks https://monochrome-watches.com/introducing-popular-choice-the-new-seiko-prospex-1965-heritage-diver-fan-selected-hbc011-price/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jiří Sedlák Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Jo, takže vyhrály snad nejmíň čitelný potápky se světlým reliéfním ciferníkem. Za mě ne. Potápky mají být kontrastní, tmavý nebo oranžový jako Monstra nebo Doxy. A že bylo z čeho vybírat. Měli místo 4500 kusů jedný barvy udělat 1000 od každý a 1500 nebo 2000 od vítězný. Akorát nevím, jakou k tý zlatý, který říkají oranžová lunetu. Zlatou asi ne, takže buď černou jako SKX011 nebo Pepsi ve stylu Pogue. Já nevím, jednou je to heritage model, reedice a u toho by se asi nemělo experimentovat ani s datumovkou ani s barvami který pro tehdejší potápky nejsou typický. To je jak Willardy v černým PVD nebo DLC, či co to je. To je taky pičovina jak voda v koši.
Zmrzlinar Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 12 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jo, takže vyhrály snad nejmíň čitelný potápky se světlým reliéfním ciferníkem. Za mě ne. Potápky mají být kontrastní, tmavý nebo oranžový jako Monstra nebo Doxy. A že bylo z čeho vybírat. Měli místo 4500 kusů jedný barvy udělat 1000 od každý a 1500 nebo 2000 od vítězný. Akorát nevím, jakou k tý zlatý, který říkají oranžová lunetu. Zlatou asi ne, takže buď černou jako SKX011 nebo Pepsi ve stylu Pogue. Já nevím, jednou je to heritage model, reedice a u toho by se asi nemělo experimentovat ani s datumovkou ani s barvami který pro tehdejší potápky nejsou typický. To je jak Willardy v černým PVD nebo DLC, či co to je. To je taky pičovina jak voda v koši. Tak jsou to takový líbivý fashion/desk divery, kterých je plný Chronomag, co vodu vidí akorát jednou do roka na dovolené u bazénu. Holt pro své ponory budeš muset sáhnout jinam
Zmrzlinar Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Nějaký nový barvičky… Tyhle “5NZH” jsem tu ale ještě snad na nikom neviděl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
wawrik Odesláno čtvrtek v 08:38 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:38 King Seiko Vanac HKF005, 8L45 so 72-hodinovou rezervou, titanové puzdro 41 mm. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Jiří Sedlák Odesláno sobota v 09:10 Nahlásit Odesláno sobota v 09:10 Vidím správně mnohoúhelníkovou fazetu na skle nebo je to jenom zbožný přání? Chtělo by to reálnou fotku.
Pavel87 Odesláno sobota v 17:38 Nahlásit Odesláno sobota v 17:38 před 8 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Vidím správně mnohoúhelníkovou fazetu na skle nebo je to jenom zbožný přání? Chtělo by to reálnou fotku. Myslim, že tam bude standardní sklo jako třeba tady: Každopádně třeba korunka je tady skvělá! Vadí mi tam vlastně jen nápis 3 days, jinak asi nic
Jiří Sedlák Odesláno sobota v 20:39 Nahlásit Odesláno sobota v 20:39 Máš pravdu, mnohoúhelník je na cifru pod sklem, škoda, Seiko ty atypický skla vždycky umělo a sem by se opravdu hodilo.
wawrik Odesláno neděle v 11:32 Nahlásit Odesláno neděle v 11:32 Táto indická tigria limitka tu už bola? Prospex HBB005K1, keramická luneta, 1000 ks, na reddite už sú aj živé fotky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se