Luky Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Já bych řekl, že trochu víc. Jsem zvědavý co v reálu, ale do tohohle nepůjdu. Myslím, že mám vážný důvod pořídit klasický Navi, dokud jsou k dostání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Já bych ty modrý klidně vzal. Za mě asi nejhezčí Navi všech dob. Na logo sere bílej tesák. Mě se nový směr Breitlingu neskutečně pozdává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 25. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2022 Souhlas s @shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Skvěle vyřešené umístění datumovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Kiezby bola 41mm klasicka cierno biela verzia sakra. Krasne su. Skoda 30m ale tak luneta nepusti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 29. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2022 Az je uvidíte naživo, budete koukat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Za mě fakt povedený včetně toho hejtovaného znaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Díky za pěkné video, Shewczo, začínají se mi taky líbit. U mě zatím č. 1 - 43mm Ice Blue na tahu. Ale ty zelené 46mm taky nevypadají špatně. Uvidíme, co naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 V 29. 3. 2022 v 16:49, Peta-Biker napsal: Az je uvidíte naživo, budete koukat... Ty už jsi je viděl? Nevím, co si o nich myslet. Asi se mi líbí víc klasický Navitimery, ale chce to vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Ano, už pred měsícem všechny varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 V 1. 4. 2022 v 17:16, Peta-Biker napsal: Ano, už pred měsícem všechny varianty. Kde je už mají? Nebo něco uniklo už dřív? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Neuniklo, prezentace Breitling přímo f2f. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 před 2 minutami, Peta-Biker napsal: Neuniklo, prezentace Breitling přímo f2f. Supr. V butiku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 V 29. 3. 2022 v 16:45, MichalSVK napsal: Kiezby bola 41mm klasicka cierno biela verzia sakra. Krasne su. Skoda 30m ale tak luneta nepusti.. Raz som sa o Navitimeroch bavil v butiku s predavacom a tiez som mu povedal ze skoda ze je tam len 30m. Povedal mi ze uz sa na to pytali a priama odpoved bola ze tie hodinky vydrzia bezproblemov aj povrchove plavanie ( myslim ze to tu aj niekto riesil ze s nimi spadol do bazena a nic ). Problem vsak je ze na lunete je tesnenie ktore sa otacanim opotrebuje a casom vodotesnost klesa a aby neboli reklamacie mozno na 50 pripadne 100 m tak tam dali len tych 30 . Inak info od maja Breitling zdrazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 3. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2022 V 1. 4. 2022 v 17:16, Peta-Biker napsal: Ano, už pred měsícem všechny varianty. Tak super a co na ně říkáš v porovnání s klasickými Navi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 No rozhodně zajímavý krok a svěží barvy...ale hodinky 46 jsou teda orloje ..ale ta zelená je zase čupr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Měl jsem možnost teď porovnat u pana Hanáka v Brně - nové Navitimery vs starší s Etou. Těch detailů, rozdílů je tam opravdu několik. logo, luneta, vroubky, vypouklý safir, korunka, nožky, jiná spona. Jinak vypadají skvěle! Ale někdo má raději starší generací, někdo novou a tak to má asi být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 NEW Breitling Navitimer Cosmonaut - k 60. výročí prvních švýcarských hodinek na ruce v kosmu... Hands-On: New Breitling Navitimer Cosmonaut & The Incredible Story Behind It | aBlogtoWatch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 jojo tyhle musim pochvalit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se