Messiah Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Nejak jsem doted neměl čas se přádně pochlubit betelným nastrojem pilota Fabie II . Myslím že je nemusím představovat recenzí na tomto föru už prošly.
gougy Odesláno 31. března 2009 Nahlásit Odesláno 31. března 2009 Nejak jsem doted neměl čas se přádně pochlubit betelným nastrojem pilota Fabie II . Myslím že je nemusím představovat recenzí na tomto föru už prošly. Moc pěkný kusisko oceli na zápěstí, gratuluji
Jakubisko Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Vidim, ze zasilka ode mne dorazila v poradku Tez gratuluji k novym hodinkam. Myslim, ze tady na foru jsou jen dvoje nebo troje!
Baker Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Tak dnes jsem mel moznost videt je "in natura" a jsem z nich unesen.
Cyber Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Tak dnes jsem mel moznost videt je "in natura" a jsem z nich unesen. Jojo, souhlas...
Baker Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Jojo, souhlas... Musim je nekde sehnat !
M916 Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Jojo, souhlas... Jojo, souhlas se souhlasem... Kdo tyhle hodinky jednou měl na ruce, neřkuli doma, nikdy nezapomene. Ale život jde dál... Moc gratuluju a užívej si jich (a opatruj je).
Baker Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Myslim, ze tady na foru jsou jen dvoje nebo troje! Ja jsem mel za to, ze jsou tady jedine ... ty Cyberovy. Kdo je ma jeste ?
Jakubisko Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Ja jsem mel za to, ze jsou tady jedine ... ty Cyberovy. Kdo je ma jeste ? Tak se omlouvam. Jsou tu jedine. Vcera jsem na srazu zaslechl jednu informaci o zmene majitele, a protoze mi uteklo tohle vlakno, nespojil jsem si to.
M916 Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Tak se omlouvam. Jsou tu jedine. Vcera jsem na srazu zaslechl jednu informaci o zmene majitele, a protoze mi uteklo tohle vlakno, nespojil jsem si to. Kdepak, myslím, že nejsou jediné... pokud vzpomínám, tak v době, kdy jsem je nosil na zápěstí je měl snad JAJA a KUKO... nevím, kdo ještě. Ne kažej je tak ukecanej jak my :-)))
Baker Odesláno 1. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2009 Kdepak, myslím, že nejsou jediné... pokud vzpomínám, tak v době, kdy jsem je nosil na zápěstí je měl snad JAJA a KUKO... nevím, kdo ještě. Ne kažej je tak ukecanej jak my :-))) Mas pravdu je to tady. Treba uz jej omrzely Dik.
belkov Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 A teď mám jedny i já od M916 a jsou parádní.Mám i BfB a Navitimery,ale teď jsou Herculesy No1.
patprom Odesláno 22. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2012 Becka jsou obvykle paradni, take v tomto pripade. Gratulace...
African Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Velká gratulace, Herculesy jsou ty nejhezčí Béčka vůbec Pěkný to nástroj pro profíky, tak ať slouží
M916 Odesláno 24. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2012 (upraveno) Diky zatim se jich nemuzu nabazit. Mám velkou radost, že se líbí Kolko vážia tie krásky? S plným počtem článků něco přes 250 gramů. Upraveno 24. dubna 2012 uživatelem M916
belkov Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Ale na ruce o nich za chvili ani nevim.
bandicoot Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Odesláno 6. března 2013 Černý v broušený oceli taky nejsou špatný Kontrastní subciferníky Breitling umí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se