Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejak jsem doted neměl čas se přádně pochlubit betelným nastrojem pilota Fabie II :thumbsup_anim: . Myslím že je nemusím představovat recenzí na tomto föru už prošly.

post-1653-1238526987.jpg

post-1653-1238527006.jpg

post-1653-1238527012.jpg

post-1653-1238527018.jpg

post-1653-1238527023.jpg

post-1653-1238527028.jpg

Odesláno
Nejak jsem doted neměl čas se přádně pochlubit betelným nastrojem pilota Fabie II :thumbsup_anim: . Myslím že je nemusím představovat recenzí na tomto föru už prošly.

Moc pěkný kusisko oceli na zápěstí:), gratuluji :thumbsup_anim:

Odesláno
Jojo, souhlas...

Jojo, souhlas se souhlasem... ;)

Kdo tyhle hodinky jednou měl na ruce, neřkuli doma, nikdy nezapomene. :crying_anim: Ale život jde dál... :smile_anim:

Moc gratuluju a užívej si jich (a opatruj je).

Odesláno
Ja jsem mel za to, ze jsou tady jedine ... ty Cyberovy. Kdo je ma jeste ?

Tak se omlouvam. Jsou tu jedine. Vcera jsem na srazu zaslechl jednu informaci o zmene majitele, a protoze mi uteklo tohle vlakno, nespojil jsem si to.

Odesláno
Tak se omlouvam. Jsou tu jedine. Vcera jsem na srazu zaslechl jednu informaci o zmene majitele, a protoze mi uteklo tohle vlakno, nespojil jsem si to.

Kdepak, myslím, že nejsou jediné... pokud vzpomínám, tak v době, kdy jsem je nosil na zápěstí je měl snad JAJA a KUKO... nevím, kdo ještě. Ne kažej je tak ukecanej jak my :-)))

Odesláno
Kdepak, myslím, že nejsou jediné... pokud vzpomínám, tak v době, kdy jsem je nosil na zápěstí je měl snad JAJA a KUKO... nevím, kdo ještě. Ne kažej je tak ukecanej jak my :-)))

Mas pravdu je to tady. Treba uz jej omrzely :D Dik.

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Diky zatim se jich nemuzu nabazit.

Mám velkou radost, že se líbí Posted Image

Kolko vážia tie krásky?

S plným počtem článků něco přes 250 gramů. Upraveno uživatelem M916
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...