Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

Chtel bych se zeptat, jestli nekdo neco vite o tomhle eshopu --> (odkaz smazán. Milis) . je mi jasny ze tam asi nebudou originaly, ale i tak muzou bejt treba "kvalitni" nebo to muze bejt delany z nejakejch starejch pouzder ktere koupej od znamejch hodinarskejch firem a tak...

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

to jsem presne cekal, kazdej se tu ohani tim, ze fake smrdi a tak, ale nikdo mi nerekne jestli jsou ty pouzdra treba pravy s jinejma stojkama, nebo jestli to je treba nejaka vyroba nekde v asii ktera nema nalepku "swiss made"

Odesláno
to jsem presne cekal, kazdej se tu ohani tim, ze fake smrdi a tak, ale nikdo mi nerekne jestli jsou ty pouzdra treba pravy s jinejma stojkama, nebo jestli to je treba nejaka vyroba nekde v asii ktera nema nalepku "swiss made"

Tak já ti říkám, že ty pouzdra nejsou určitě pravý.

Odesláno

Buď si jistý že to nabeton nejsou originální pouzdra, buď si jistý že ani ty fotky nejsou fotkami prodávaných hodinek ale taky jsou ukradeny. A jak si můžeš myslet, že nějaká firma někomu prodá svá pouzdra, byť i starších modelů, aby si je pak fejkaři dobastlili do podoby originálu, to už není ani naivní, ale... no, nechci tě urazit. Je to šmejd, zlodějna, prasárna. Za ty ceny z tvého odkazu se to originálu příliš podobat ve skutečnosti asi ani moc nebude.

Odesláno (upraveno)

Boze, jedine co mi nie je na tomto vlakne jasne je, preco ho este nejaky moderator cele nezmazal.

Predavaju sa tam len !!!Falzifikaty!!!

A len kopie nic ine,..... navyse sa s tym ta stranka ani nijako netaji a to sa na tomto fore pokial viem snazime potierat.

Upraveno uživatelem cali
Odesláno

Zeditovan nazev fejkshopu, necham to tu do vecera pak to pujde do kose, nemyslim, si, ze by se tu objevily nejake zasadni novinky ktere na foru nejsou mnohokrat..

Kazdopadne poznatek, ze fejkari treba nakupuji originalni pouzdra je dobrej :)

Odesláno
Buď si jistý že to nabeton nejsou originální pouzdra, buď si jistý že ani ty fotky nejsou fotkami prodávaných hodinek ale taky jsou ukradeny. A jak si můžeš myslet, že nějaká firma někomu prodá svá pouzdra, byť i starších modelů, aby si je pak fejkaři dobastlili do podoby originálu, to už není ani naivní, ale... no, nechci tě urazit. Je to šmejd, zlodějna, prasárna. Za ty ceny z tvého odkazu se to originálu příliš podobat ve skutečnosti asi ani moc nebude.

hele nevim jak u hodinek ale ruzne jine firmy prodavaj sve polotovary jinejm vyrobcum, nebo maj treba sesterskou spolecnost ktera dela veci pod jejich licenci nebo tak neco. treba u hudebnich nastroju to tak je, squier by fender, olp by musicman, epiphone - gibson a firmy co delaj treba noze to delaj taky viz strider a buck, tak proc by neco takovceho treba nemohli delat zname drahe firmy ktere delaj hodinky....ale kazdopadne diky za odpoved.

jo a k tomu mazani linku a tak podobne, to me fakt pobavilo. misto toho aby ste sem napsali nejake vecne info nebo tak neco, tak to tady vycenzurujete, napisete v podstate ze jsem blb a ze by se to melo cele smazat...vtipne. preju prijemnej promaz az sem zase prijde treba nejakej studentik kterej proste nema prachy

Odesláno
hele nevim jak u hodinek ale ruzne jine firmy prodavaj sve polotovary jinejm vyrobcum, nebo maj treba sesterskou spolecnost ktera dela veci pod jejich licenci nebo tak neco. treba u hudebnich nastroju to tak je, squier by fender, olp by musicman, epiphone - gibson a firmy co delaj treba noze to delaj taky viz strider a buck, tak proc by neco takovceho treba nemohli delat zname drahe firmy ktere delaj hodinky....ale kazdopadne diky za odpoved.

Ano ruzne firmy umoznuji licencni vyrobu svych dilu i jinym vyrobcum. Toto vsak neplati pro spolecnosti, ktere vyrabeji exkluzivni zbozi. Tedy zbozi, jehoz vyznamnou pridanou hodnotou je prave ta originalita a treba i garance, ze si podobnou vec nezbastli Pepa nekde v garazi na CNCcku po odkoupeni licence. A uz vubec nehrozi, ze by treba Rolex nebo jina casto padelana firma prodala licenci cinanovi, ktery bude sekat hodinky (original s cenou v tisicich USD) a prachmizerne kvality a prodavat je po sto dolarech... Tohle je bohapusta zlodejina a nic jineho!

jo a k tomu mazani linku a tak podobne, to me fakt pobavilo. misto toho aby ste sem napsali nejake vecne info nebo tak neco, tak to tady vycenzurujete, napisete v podstate ze jsem blb a ze by se to melo cele smazat...vtipne. preju prijemnej promaz az sem zase prijde treba nejakej studentik kterej proste nema prachy

Kdyz uvedes odkaz, tak zvysujes rating techto stranek pro vyhledavace. Tudiz je vlastne podporujes. Proto ho moderator smazal. To je zcela v poradku. Kdyz prijde studentik, kterej nema penize, tak spis nasetri na kvalitni Seika, ktera mu vydrzi, nez aby vyhazoval prachy za smejd, kterej se za mesic rozpadne... A jestli se o (ne)kvalite chces presvedcit, tak si jedny kup a dones je k hodinari. Uvidis, ze Ti potvrdi, zes vyhodil penize z okna...

Odesláno
...nebo maj treba sesterskou spolecnost ktera dela veci pod jejich licenci nebo tak neco.

Sesterskou padělatelskou? To nedává smysl. Žeby si firma hlídala know-how před někým a zároveň tomu samému prodávala?

Odesláno

bereš si to příliš osobně, chronomag fórum považují vyhledávače za něco jako validní zdroj a když se tady napíše link na replikanty zvyšuje to těm zlodějům (nic jiného nejsou) pagerank a kvůli toho tady nejsme..

o peníze tady nejde, i s malým rozpočtem jdou koupit kvalitní hodinky, které si nehrají na něco co nejsou

Návštěvník Tada
Odesláno

KreuZ: A k čemu studentík co nemá peníze nutně potřebuje aby předstíral, že má na ruce třeba Omegy/Brajtle/Rolexky (majitelům těchto hodinek se omlouvám, ale jsou to nejčastěji padělané hodinky...:( ) ??? Proč si chudej studentík nevybere něco na co má a bude to pravé? A když nutně potřebuje nějakou "značku" tak třeba i vintage?

Prostě kupovat si fejk něčeho na co nemám v originále je pro místní osazenstvo nepochopitelné. Tady jde lidem i o ten pocit, že si kupuješ ty určité hodinky a tu historii té firmy. Tady na tomhle foru nemám ten pocit, že by si místní osazenstvo kupovalo hodinky jen proto aby mohly do světa křičet "mám OMEGY protiže na to mám prachy" Tak to vidím já a asi i spousta ostaních. A doufat, že ten fejk bude kvalitní to je no...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...