lukassob Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Nové Orlíky. Číselník z meteoritu. Poprvé v českých manufakturních hodinkách PRIM. Meteorit Muonionalusta. Po rozřezání a leptání odhaluje Widmanstättenovu kresbu, geometrickou strukturu, jaká vzniká jen při extrémně pomalém chladnutí kovu ve vesmíru. Každý číselník je díky ní originál. Nový celoocelový náramek navržený přímo pro tento model. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Beardedscape Odesláno 23. června Nahlásit Odesláno 23. června Měli ho ukazovat dnes… Sem na něj zvědavý, tak snad to odhalí brzo.
Harwey Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června https://prim.cz/prim-orlik-meteorit-le/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=novinky_prvni_orliky_na_kovovem_tahu_s_ciselnikem_z_meteoritu&utm_term=2026-06-24 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Andrew Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června ... Pro lidi, co něco umí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Sonny919 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Skúste mi objasniť aký má význam cena na dotaz, má táto "hra" navodiť pocit luxusu? 1
Frantik Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Ty vole to je peklo :-)))) Ten tah je vysoustruzenej někde v tržnici v Čau-Čau. A proč meteorit? Co má spolecnyho s vojenskejma hodinkama? Uffff
Andrew Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 7 minutami, Frantik napsal: Ty vole to je peklo :-)))) Ten tah je vysoustruzenej někde v tržnici v Čau-Čau. A proč meteorit? Co má spolecnyho s vojenskejma hodinkama? Uffff Tak jsou potápěčský, a když se podíváš na hladinu nějakého rybníka, můžeš vidět metorit
Harwey Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června jak boli spartaky podarene, tak toto je uplne mimo 1
Beet Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 24 minutami, Sonny919 napsal: Skúste mi objasniť aký má význam cena na dotaz, má táto "hra" navodiť pocit luxusu? Já tam cenu vidím. 119k
Frantik Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 32 minutami, Andrew napsal: Tak jsou potápěčský, a když se podíváš na hladinu nějakého rybníka, můžeš vidět metorit Jo ahaaaa Tak to potom jo
Beardedscape Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Mají silný vibe hodinek z MPM, do kterých dali stojek z NMnM, orazítkovali to milionem novoměstských oblouků a dorazili to cenou na dotaz... Ten tah s "Inspirací roztažených křídel majestátních orlů" se mi vůbec nelíbí. Spona s mikroregulací bude asi pěkná a použili ocel 904L což je asi taky upgrade. Takže ve výsledku nevim no...
Sonny919 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 31 minutami, Beet napsal: Já tam cenu vidím. 119k nj, už ju doplnili, predtým tam nebola
ATOM Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 50 minutami, Frantik napsal: Ty vole to je peklo :-)))) Ten tah je vysoustruzenej někde v tržnici v Čau-Čau. A proč meteorit? Co má spolecnyho s vojenskejma hodinkama? Uffff To vis jak, ze je vysoustruzeny v Cau Cau ?
Dzos Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Tah je sám o sobě sice zajímavej, ale k Orlíkům mi prostě vůbec nesedí. Potápky jako tool watch mají být jednoduchý, funkčně zaměřený. A tady mají tah s jakousi bezdůvodnou kudrlinkou uprostřed. A hlavně bude maso je později přebrušovat/leštit :). Prý inspirace křídel orla - co mají orli společného s potápkama?
miguel Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června Mam zmiesane pocity. Po vydarenom Spartaku tu mame dalsiu limitku "ani ryba ani rak", ktora chce znovu nieco vydojit z Orlikov. Dizajn mi nesedi... Odkaz na meteorit a jeho prepojenie na vojensky model je pre mna tiez nejasny...
Sonny919 Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 52 minutami, Beet napsal: Já tam cenu vidím. 119k už mi nešlo editovať pôvodný príspevok, tak len pre ukážku screen... Bez tej ceny som čakal, že to bude tak do 60k, ale to hogo fogo s dotazom na ňu neveštilo nič dobré. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Beardedscape Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 9 minutami, Dzos napsal: Prý inspirace křídel orla - co mají orli společného s potápkama? Orel - Orlík asi 1
Fade Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 29 minutami, Dzos napsal: Tah je sám o sobě sice zajímavej, ale k Orlíkům mi prostě vůbec nesedí. Potápky jako tool watch mají být jednoduchý, funkčně zaměřený. A tady mají tah s jakousi bezdůvodnou kudrlinkou uprostřed. A hlavně bude maso je později přebrušovat/leštit :). Prý inspirace křídel orla - co mají orli společného s potápkama? Tak oni to mířili na tento znak co používají na dalších hodinkách. A je to pták orlík a ne orel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beardedscape Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 17 minutami, Fade napsal: Tak oni to mířili na tento znak co používají na dalších hodinkách. A je to pták orlík a ne orel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Majestátních orlíků znělo asi divně, takže to jsou orlové 2
Frantik Odesláno 24. června Nahlásit Odesláno 24. června před 1 hodinou, ATOM napsal: To vis jak, ze je vysoustruzeny v Cau Cau ? Podle designu 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se