Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nové Orlíky. Číselník z meteoritu. Poprvé v českých manufakturních hodinkách PRIM. Meteorit Muonionalusta. Po rozřezání a leptání odhaluje Widmanstättenovu kresbu, geometrickou strukturu, jaká vzniká jen při extrémně pomalém chladnutí kovu ve vesmíru. Každý číselník je díky ní originál. Nový celoocelový náramek navržený přímo pro tento model.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 2
Odesláno

Ty vole to je peklo :-)))) Ten tah je vysoustruzenej někde v tržnici v Čau-Čau. A proč meteorit? Co má spolecnyho s vojenskejma hodinkama? Uffff

Odesláno
před 7 minutami, Frantik napsal:

Ty vole to je peklo :-)))) Ten tah je vysoustruzenej někde v tržnici v Čau-Čau. A proč meteorit? Co má spolecnyho s vojenskejma hodinkama? Uffff

Tak jsou potápěčský, a když se podíváš na hladinu nějakého rybníka, můžeš vidět metorit 🤌🤌

Odesláno
před 24 minutami, Sonny919 napsal:

Skúste mi objasniť aký má význam cena na dotaz, má táto "hra" navodiť pocit luxusu? 

Já tam cenu vidím. 119k

Odesláno
před 32 minutami, Andrew napsal:

Tak jsou potápěčský, a když se podíváš na hladinu nějakého rybníka, můžeš vidět metorit 🤌🤌

Jo ahaaaa 🙂 Tak to potom jo 🙂 

Odesláno

Mají silný vibe hodinek z MPM, do kterých dali stojek z NMnM, orazítkovali to milionem novoměstských oblouků a dorazili to cenou na dotaz...

Ten tah s "Inspirací roztažených křídel majestátních orlů" se mi vůbec nelíbí.

Spona s mikroregulací bude asi pěkná a použili ocel 904L což je asi taky upgrade.  Takže ve výsledku nevim no... 

Odesláno
před 50 minutami, Frantik napsal:

To vis jak, ze je vysoustruzeny v Cau Cau ?

Odesláno

Tah je sám o sobě sice zajímavej, ale k Orlíkům mi prostě vůbec nesedí. Potápky jako tool watch mají být jednoduchý, funkčně zaměřený. A tady mají tah s jakousi bezdůvodnou kudrlinkou uprostřed. A hlavně bude maso je později přebrušovat/leštit :).

Prý inspirace křídel orla - co mají orli společného s potápkama? 

Odesláno

Mam zmiesane pocity. Po vydarenom Spartaku tu mame dalsiu limitku "ani ryba ani rak", ktora chce znovu nieco vydojit z Orlikov. Dizajn mi nesedi... Odkaz na meteorit a jeho prepojenie na vojensky model je pre mna tiez nejasny... 

Odesláno
před 52 minutami, Beet napsal:

Já tam cenu vidím. 119k

už mi nešlo editovať pôvodný príspevok, tak len pre ukážku screen... Bez tej ceny som čakal, že to bude tak do 60k, ale to hogo fogo s dotazom na ňu neveštilo nič dobré.

• Like 1
Odesláno
před 29 minutami, Dzos napsal:

Tah je sám o sobě sice zajímavej, ale k Orlíkům mi prostě vůbec nesedí. Potápky jako tool watch mají být jednoduchý, funkčně zaměřený. A tady mají tah s jakousi bezdůvodnou kudrlinkou uprostřed. A hlavně bude maso je později přebrušovat/leštit :).

Prý inspirace křídel orla - co mají orli společného s potápkama? 

Tak oni to mířili na tento znak co používají na dalších hodinkách. A je to pták orlík a ne orel.

Odesláno
před 17 minutami, Fade napsal:

Tak oni to mířili na tento znak co používají na dalších hodinkách. A je to pták orlík a ne orel.

Majestátních orlíků znělo asi divně, takže to jsou orlové :D

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...