Kalifx Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Tak jsem trošičku uspíšil svůj plán, že si jednou pořídím Navitimery a udělal to teď Neodolal jsem Mrakodrapově nabídce v prodejním vlákně a přestože jsem původně chtěl verzi pouze s indexy bez čísel, tak jsem to nakonec přehodnotil a nelituju. Z hodinek mám opravdu obrovskou radost a v podstatě se dá mluvit o splněným snu.
Peta-Biker Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Kalifx: Martine, gratulace, jsou krásný...
chose Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Gratuluji ke splnění a přeji úspěšnou navigaci ! Ten tvůj podpis mě ale jednou zničí, to se zase naši televizní překladatelé vytáhli. Proč ne rovnou Tmavá helma a Osamělá hvězda ?
xlaque Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Gratulacia, najlepšia seria Breitlingu
Gilius Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Gratuluji...i když jsi mne zklamal...trochu.....čekal jsem,že se vytasíš s dalšíma Autáviema.......
Kalifx Odesláno 11. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Gratuluji...i když jsi mne zklamal...trochu.....čekal jsem,že se vytasíš s dalšíma Autáviema....... Tak jsem si nějak řekl, že Autávie, pokud budou zrenovovaný, budou stačit jedny. Jinak jsem samozřejmě klasicky potěšen vynikající kvalitou zpracování v podání Breitlingu, kvalitním antireflexem a přestože jsem neměl o tahu k Navitimerům valného mínění, tak po 24 hodinách "uživatelských" zkušeností jsem v podstatě nadšenej. Ano, spona je třeba oproti Omegám SMP plechová, ale žádná hrůza to není a zbytek tahu je naopak parádní. Výhrada může směřovat k absenci rychlopřeklápění data, ale to jsem schopnej tolerovat....
Gilius Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Tak jsem si nějak řekl, že Autávie, pokud budou zrenovovaný, budou stačit jedny. OK....Autávie se mi líběj moc.....nechtěl jsem Ti v žádném případě kazit radost.....
Návštěvník Tada Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Taky gratuluji... Pro mě když se řekne "Breitling" automaticky si představím právě navitimery. Ze současné produkce Breitlingu se mi také líbí asi nejvíc. Luneta není příliš masivní i pouzdro je trochu útlejší než u zbylých modelů a to se mi líbí. Škoda jen, že bych na nich asi neodečetl kolik je hodin :D Já osobně pokukuji po nějakých vintage Chronomatech
Kalifx Odesláno 11. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 OK....Autávie se mi líběj moc.....nechtěl jsem Ti v žádném případě kazit radost..... Však to by se ti ani nepodařilo bo mám fakt radost jako prase.
Gilius Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Však to by se ti ani nepodařilo bo mám fakt radost jako prase. to je dobře...... Teď už jen ten Hujerův budík........
spiderer Odesláno 11. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2009 Gratulace pane, uz se tesim az mi je ukazes
Skalamander Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Kov na mě působí velice lacině a pouťově, ale to je možná jenom foťákem. Je to určite originál?
spiderer Odesláno 12. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2009 Kov na mě působí velice lacině a pouťově, ale to je možná jenom foťákem. Je to určite originál? Na zaklade ceho kov pusobi lacine?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se