xlaque Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 V okoli ZA beha dosť BfB, až sa mi nechce veriť, že su to všetko originaly
sureshot Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Odesláno 13. července 2010 hm to je pravda..nedalo sa overit
Chumpus Odesláno 15. července 2010 Nahlásit Odesláno 15. července 2010 úterý odpoledne, trasa metra C, na Budějovický vystupoval chlápek s White Samurai dnes odpoledne, Alza Holešovice, před skladem chlápek v bílý košili s Omega Railmaster (doufám, neměl jsem čas tolik koukat)
PepaSFI Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 dnes odpoledne, Třebíč, prodejna zmrzliny v areálu mrazíren. Přede mnou stál ve frontě chlápek s manželkou, vyšší, do hola ostříhaný, tak kolem třicítky. Všiml jsem si nějakého kvalitnějšího, výrazně prošitého řemenu a tak koukám dál a ony Breitlingy. Nemám je zas tak nastudované a neměl jsem moc času je prohlížet ale byl to některý z Navitimerů. Prostě velký chronograf s lunetou jak víčko od okurek. Poznávací heslo jsem nepoužil, jednak je tam docela frmol a to by asi lidi v tý tlačenici koukali co s kozou a i kdyby to zafungovalo tak s krabicí zmrzliny v náručí v 35 stupních tepla není čas na debaty. Oni pak odjeli modrou Fiestou. Jen pro info, já měl na ruce černé plastové otlučené Prim sport quartz na černém NATO strapu, zelenou vestu, černou čepici s logem autoklubu Italiancars a okrasný tukový prstenec v oblasti rovníku 1
Návštěvník Kamil Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 .... a okrasný tukový prstenec v oblasti rovníku Krásně řečeno.
RomanP Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 Dost možná, že jsi agente odhalil mě, byli to nějaké z tohoto vlákna? Občas mám na ruce IWC a občas tam zajdu. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14702&st=120 No jasně, měl jsi na ruce ty portugalky :-) Docela jsem pospíchal, příště se na vteřinku zastavím u plastového stoklu místního občerstvení :-)
instant Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Odesláno 16. července 2010 V okoli ZA beha dosť BfB, až sa mi nechce veriť, že su to všetko originaly jasne, aj bratislavske bary a ulice su ich plne.. presne tych istych originalov /maju rovnake vyrobne cisla/
FiXilVer Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Odesláno 17. července 2010 jasne, aj bratislavske bary a ulice su ich plne.. presne tych istych originalov /maju rovnake vyrobne cisla/ a vsetky maju turbillon takyych som ja videl..
Hajek Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Odesláno 17. července 2010 Tak myslím, že v jednom nejmenovaném časopise pro ženy je vyfocen místní člen :-) dokonce s komentářem :-)))) na celé stránce.
jankoxxx Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Odesláno 17. července 2010 Tak myslím, že v jednom nejmenovaném časopise pro ženy je vyfocen místní člen :-) dokonce s komentářem :-)))) na celé stránce. zoskenovat a hodit sem!
bandicoot Odesláno 17. července 2010 Nahlásit Odesláno 17. července 2010 (upraveno) Asi to nesouvisí s hodinkama, ne? edit: nedělejme z toho Who Is Who Upraveno 17. července 2010 uživatelem bandicoot
Hajek Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Právě nevím jestli je to on, tak nechci plašit a nic víc zveřejňovat nebudu. Upraveno 18. července 2010 uživatelem Hajek
Frantik Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Právě nevím jestli je to on, tak nechci plašit a nic víc zveřejňovat nebudu. Jestli to je bandicoot, tak to sem davat nemusis,ten jeho ksicht jsme tam uz vsichni viděli
lib Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 zoskenovat a hodit sem! To by bylo dost nefer, nemyslis? Komu to nevadi, muze si do profilu nebo avataru dat fotku. Ostatnim by zverejneni mohlo vadit.
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 Frantiku, ty taky čteš holčičí časáky? Hoši, hoši...Jsem zvědavej kdo koho pozná podle hodinek na Amatérech...
Frantik Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 (upraveno) Frantiku, ty taky čteš holčičí časáky? Hoši, hoši... Jsem zvědavej kdo koho pozná podle hodinek na Amatérech... Mě to ukazoval KFL, ten to čte kvůli článkům o vaření Upraveno 18. července 2010 uživatelem Frantik
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 jo tak, to byla ta kuchařka na miminka... Tak tu čtem doma taky.
bandicoot Odesláno 18. července 2010 Nahlásit Odesláno 18. července 2010 (upraveno) edit: Už nic. Děkuji za pochopení, že odhalit identitu může jen majitel.Nikdo tu asi nestojí o posty typu "jé, a víte kdo je tamten a kde bydlí tenhle..." Upraveno 18. července 2010 uživatelem bandicoot
Helex Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Dneska jsem šel Františkánskou zahradou a u plotu tam postávali tři městský poliši. Jeden měl na ruce, zdálo se mi, černý Meistersingery..to jsem koukal, neni to nějaký chronomagic?
Martz Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 V pondělí 23.8. jsem jel s přítelkyní metrem B z Můstku na Zličín a vedle nás stál chlapík a měl na ruce Patek Philippe Calatrava ref. 5120 v bílém zlatě. Jestli to nebyly fejky, tak respekt. Byl to někdo odsud?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se