Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

úterý odpoledne, trasa metra C, na Budějovický vystupoval chlápek s White Samurai

dnes odpoledne, Alza Holešovice, před skladem chlápek v bílý košili s Omega Railmaster (doufám, neměl jsem čas tolik koukat)

Odesláno

dnes odpoledne, Třebíč, prodejna zmrzliny v areálu mrazíren. Přede mnou stál ve frontě chlápek s manželkou, vyšší, do hola ostříhaný, tak kolem třicítky. Všiml jsem si nějakého kvalitnějšího, výrazně prošitého řemenu a tak koukám dál a ony Breitlingy. Nemám je zas tak nastudované a neměl jsem moc času je prohlížet ale byl to některý z Navitimerů. Prostě velký chronograf s lunetou jak víčko od okurek. Poznávací heslo jsem nepoužil, jednak je tam docela frmol a to by asi lidi v tý tlačenici koukali co s kozou a i kdyby to zafungovalo tak s krabicí zmrzliny v náručí v 35 stupních tepla není čas na debaty. Oni pak odjeli modrou Fiestou. Jen pro info, já měl na ruce černé plastové otlučené Prim sport quartz na černém NATO strapu, zelenou vestu, černou čepici s logem autoklubu Italiancars a okrasný tukový prstenec v oblasti rovníku :)

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak myslím, že v jednom nejmenovaném časopise pro ženy je vyfocen místní člen :-) dokonce s komentářem :-)))) na celé stránce.

Odesláno (upraveno)

Právě nevím jestli je to on, tak nechci plašit a nic víc zveřejňovat nebudu.

Upraveno uživatelem Hajek
Odesláno

Právě nevím jestli je to on, tak nechci plašit a nic víc zveřejňovat nebudu.

Jestli to je bandicoot, tak to sem davat nemusis,ten jeho ksicht jsme tam uz vsichni viděli Posted Image Posted Image

Odesláno (upraveno)

Frantiku, ty taky čteš holčičí časáky? Hoši, hoši...

Jsem zvědavej kdo koho pozná podle hodinek na Amatérech...

Mě to ukazoval KFL, ten to čte kvůli článkům o vaření Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

edit: Už nic.

Děkuji za pochopení, že odhalit identitu může jen majitel.

Nikdo tu asi nestojí o posty typu "jé, a víte kdo je tamten a kde bydlí tenhle..."

Upraveno uživatelem bandicoot
  • po měsíci...
Odesláno

Dneska jsem šel Františkánskou zahradou a u plotu tam postávali tři městský poliši. Jeden měl na ruce, zdálo se mi, černý Meistersingery..to jsem koukal, neni to nějaký chronomagic?

Odesláno

V pondělí 23.8. jsem jel s přítelkyní metrem B z Můstku na Zličín a vedle nás stál chlapík a měl na ruce Patek Philippe Calatrava ref. 5120 v bílém zlatě. Jestli to nebyly fejky, tak respekt. Byl to někdo odsud?

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...