Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Podle čeho soudíš, že jsem to byl já? :D Jaké auto, jaké hodinky? :D

nevím, myslím :D = dlouhý bidlo, boule na kokosový střeše, rezavý zadní vokno, 2SH*******

Návštěvník YPO
Odesláno

Tak to nejsem já :D Dnes celý den sedím doma na prdeli :D A 2SH... nemám :)

tak nic no :D

• po měsících...
Odesláno

Dnes kolem 11 - 12 hodiny v metru B - nějaký chronomagor vystupoval na Radlické - modré jeansy, modrá bunda, šedá mikina s kapucí a na ruce Panerai Submersible na tmavě modrém řemenu...:smile_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

v košiciach sem tam vidim v autobuse (byva na podhradke tak ako ja) starsieho pana a na ruke tieto heuer .. z chronomagu asi nebude uz mi pride byt aj trochu senilni (aj 80+) problem je ze absolutne netusim o aky model ide ... na cifru to napisane nie je a nic take som na CH24 nenasiel a aj som prescrolloval celi google :D pomoze niekto s identifikaciou?

dakujem :)

edit: na pozicii 6 je datumovka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno

Dneska v 18:07 v metru C směr Háje, před posledními dveřmi ve třetím ***ónu na pravé straně na té samostatné sedačce, jak jsou tři (dvě a jedna naproti) u dveří, seděl pán se stříbrným plnovousem v tmavě modré bundě, všiml jsem si ho za Muzeem, a na pravé ruce cifrem dovnitř zápěstí (jako se tuhle diskutoval B. Willis ve VIP, proč má takhle debilně Paneraiky) si upravoval nějaké větší hodinky, vypadaly jako pilotky (matné pouzdro, čísla na 3, 6, 9, 12), ale měly stříbrný cifr a ručky a indexy černé - netuším, co to bylo. Ale měl je na tmavohnědém koženém řemeni, dlouhým používáním nádherně oleštěném, vypadalo to pěkně...

Odesláno

v košiciach sem tam vidim v autobuse (byva na podhradke tak ako ja) starsieho pana a na ruke tieto heuer .. z chronomagu asi nebude uz mi pride byt aj trochu senilni (aj 80+) problem je ze absolutne netusim o aky model ide ... na cifru to napisane nie je a nic take som na CH24 nenasiel a aj som prescrolloval celi google :D pomoze niekto s identifikaciou?

dakujem :)

edit: na pozicii 6 je datumovka

ja mam obcas s gramatikou problemy a nezvyknem to komentovat, ale tento prispevok... :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

k.

a to ta prosimta trapia y/i, skladba, dlzne, makcene, ciarky alebo co? ak si vazeny clenovia fora mozu pisat jak chcu tak nevidim dovod preco by som nemohol aj ja

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno

jako ja? :-D :-D :-D

:gora:

k.

a to ta prosimta trapia y/i, skladba, dlzne, makcene, ciarky alebo co? ak si vazeny clenovia fora mozu pisat jak chcu tak nevidim dovod preco by som nemohol aj ja

fakt to neber osobne. mal si tam hrozne hrubky "y" ale ja nesudim. ja ypsilonom opovrhujem tiez :)

• po měsících...
Odesláno

Dnes na besídce ve školce na Lukách, borec v šedém kvádru, Steinhart 44mm bez loga, A muster. To musel být někdo odsud :)

tak proto ti v telefonu řvali ty haranti :D

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...