Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Podle čeho soudíš, že jsem to byl já? Jaké auto, jaké hodinky? nevím, myslím = dlouhý bidlo, boule na kokosový střeše, rezavý zadní vokno, 2SH*******
Návštěvník Tada Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Tak to nejsem já Dnes celý den sedím doma na prdeli A 2SH... nemám
Návštěvník YPO Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Tak to nejsem já Dnes celý den sedím doma na prdeli A 2SH... nemám tak nic no
Návštěvník Tada Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Mě teď nejsnáz poznáš podle teroristického plnovousu ...
neferirkare Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Dnes kolem 11 - 12 hodiny v metru B - nějaký chronomagor vystupoval na Radlické - modré jeansy, modrá bunda, šedá mikina s kapucí a na ruce Panerai Submersible na tmavě modrém řemenu...
cortes1990 Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 (upraveno) v košiciach sem tam vidim v autobuse (byva na podhradke tak ako ja) starsieho pana a na ruke tieto heuer .. z chronomagu asi nebude uz mi pride byt aj trochu senilni (aj 80+) problem je ze absolutne netusim o aky model ide ... na cifru to napisane nie je a nic take som na CH24 nenasiel a aj som prescrolloval celi google pomoze niekto s identifikaciou? dakujem edit: na pozicii 6 je datumovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. února 2013 uživatelem cortes1990
Filip.J Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Dneska v 18:07 v metru C směr Háje, před posledními dveřmi ve třetím ***ónu na pravé straně na té samostatné sedačce, jak jsou tři (dvě a jedna naproti) u dveří, seděl pán se stříbrným plnovousem v tmavě modré bundě, všiml jsem si ho za Muzeem, a na pravé ruce cifrem dovnitř zápěstí (jako se tuhle diskutoval B. Willis ve VIP, proč má takhle debilně Paneraiky) si upravoval nějaké větší hodinky, vypadaly jako pilotky (matné pouzdro, čísla na 3, 6, 9, 12), ale měly stříbrný cifr a ručky a indexy černé - netuším, co to bylo. Ale měl je na tmavohnědém koženém řemeni, dlouhým používáním nádherně oleštěném, vypadalo to pěkně...
jankoxxx Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 v košiciach sem tam vidim v autobuse (byva na podhradke tak ako ja) starsieho pana a na ruke tieto heuer .. z chronomagu asi nebude uz mi pride byt aj trochu senilni (aj 80+) problem je ze absolutne netusim o aky model ide ... na cifru to napisane nie je a nic take som na CH24 nenasiel a aj som prescrolloval celi google pomoze niekto s identifikaciou? dakujem edit: na pozicii 6 je datumovkaja mam obcas s gramatikou problemy a nezvyknem to komentovat, ale tento prispevok...
Jeremy Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 ja mam obcas s gramatikou problemy a nezvyknem to komentovat, ale tento prispevok... má fakt divnou češtinu ;-)
jankoxxx Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 má fakt divnou češtinu ;-)nebude to? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cortes1990 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 (upraveno) k.a to ta prosimta trapia y/i, skladba, dlzne, makcene, ciarky alebo co? ak si vazeny clenovia fora mozu pisat jak chcu tak nevidim dovod preco by som nemohol aj ja Upraveno 23. února 2013 uživatelem cortes1990
jankoxxx Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 jako ja? :-D :-D :-D k.a to ta prosimta trapia y/i, skladba, dlzne, makcene, ciarky alebo co? ak si vazeny clenovia fora mozu pisat jak chcu tak nevidim dovod preco by som nemohol aj jafakt to neber osobne. mal si tam hrozne hrubky "y" ale ja nesudim. ja ypsilonom opovrhujem tiez
lolohh Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Dnes na besídce ve školce na Lukách, borec v šedém kvádru, Steinhart 44mm bez loga, A muster. To musel být někdo odsud
Návštěvník Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Dnes na besídce ve školce na Lukách, borec v šedém kvádru, Steinhart 44mm bez loga, A muster. To musel být někdo odsud tak proto ti v telefonu řvali ty haranti
lolohh Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 Já to nebyl.Ale borec měl podobně vlasů. Pár mu jich taky chybělo
lolohh Odesláno 17. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2013 tak proto ti v telefonu řvali ty haranti Přesně tak.
KFL Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Jsem ráno potkal todle auto se samolepkou na zadku. Taková blbost, ale člověka to potěší . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 ty jo, to je docela štěstí...taky pořád koukám po logu, ale zatím jsem žádnýho chronomagora nepotkal....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se