Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
............ zarkslý přičmoudlík s bulharským přízvukem, na ruce naleštěný PAM111 ...

To jsi zcela určitě nezvládl. Myslím si, že jsi právě urazil jednoho člena fóra.

Odesláno
To jsi zcela určitě nezvládl. Myslím si, že jsi právě urazil jednoho člena fóra.

No třeba Ondraj má ještě 111. Popis taky plus mínus sedí. No tak, Zimníku, trochu zaurážet si přece můžem... :cheers:

Odesláno

:worried_anim: Pokud se to Milise dotklo, pak se mu omlouvám. Už se radši nebudu pokoušet o humor :suicide_anim: .

Návštěvník Snow
Odesláno
:worried_anim: Pokud se to Milise dotklo, pak se mu omlouvám. Už se radši nebudu pokoušet o humor :suicide_anim: .

Kdepak, Milis je předpokládám na pohodu a svěží :D . Zapomeň na to :D .

Odesláno
Kdepak, Milis je předpokládám na pohodu a svěží :D . Zapomeň na to :D .

Přesně tak, hoši, venkoncem můj výhradní dodavatel vodky Elite mě za Bulhara může pokládat poněkud oprávněně. Mimochodem, dávno mi došla...

Odesláno
Tak to byl Foundryman. Jestli hlučel, byl to von.

Foundryman to nebyl. Dneska jsem s nim mluvil po telefonu a nezdalo se mi, ze by byl na Ruzyni :thumbsup_anim: .

Ja dnes taky jednoho potkal. Kdyz jsem vystupoval z saliny cislo 4 na Namesti Miru v Brne, tak sel prede mnou chlapik tak kolem 50 let a na ruce mel novodoby Orliky! Sice jsem si nestacil vsimnout, jestli to byly limitovany nebo nelimitovany, ale cucel jsem na ne jak puk. Kdyz vystoupil, tak jsem venku za jeho zady vcelku vyrazne vytasil kozu. Ale neotocil se ani nijak nereagoval. Takze asi neni zdejsi, Ale povazte, hodinky z Eltonu u "nechronomag civila" :) Ale bylu fakt pekny. Mel jsem uplne chut dat se s nim do reci.

Odesláno

Jo jo, dnes jsem taky vytáhnul "kozu" :suicide_anim:

Mladý muž, opálení, posilovna, v novém Mercedesu a na ruce Breitling super ocean chrono (snad jediné B, co se mi opravdu líbí). Hodím do placu "kozu" a už to vypadalo na bitku :starwars: Nakonec jsem se z toho nějak vykecal :whistle:

Návštěvník Tada
Odesláno

Heslo "Koza dojí krev" zřejmě povede k tomu, že chronomagoři si budou muset zlepšit sebeobranou průpravu, aby se zvládli vypořádat s následky, které vyslovení tohoto hesla před osobou neznalou přinese :)

Odesláno
Jo jo, dnes jsem taky vytáhnul "kozu" :suicide_anim:

Mladý muž, opálení, posilovna, v novém Mercedesu a na ruce Breitling super ocean chrono (snad jediné B, co se mi opravdu líbí). Hodím do placu "kozu" a už to vypadalo na bitku :starwars: Nakonec jsem se z toho nějak vykecal :whistle:

Jestli tam byl s pritelkyni tak chapu zes ho nakrknul.....

Odesláno (upraveno)
Dnes, prozměnu opět v Brumlovce, pizzeria Grosseto, zarkslý přičmoudlík s bulharským přízvukem, na ruce naleštěný PAM111 ...

No třeba Ondraj má ještě 111. Popis taky plus mínus sedí....

Sakra, teď mě už každej pozná. :crying_anim02: :crying_anim:

Upraveno uživatelem Ondraj
Odesláno

Jsem dnes potkal chlapa s Breitling Emergency(ty žluté) na pařátě.......tak jsem na něj vybafl:"koza dojí krev" a přidal k tomu pár vět o chronomagu a o tom,jaké má krásné hodinky......a von na mne nechápavě čuměl a pak mi anglicky řekl,že mi nerozumí. Tak jsme chvilinku pokecali anglicky,hodinky mi půjčil na pomazlení.......jsou fakt super!!!!!!!Ale táááák strašně nedosažitelné........ :crying_anim:

Odesláno
Usti n. Labem, pivni slavnosti Heineken. Nepozna ho nekdo? Predpokladam, ze z Chronomagu nebyl.

Nejdřív jsem se lekl, že to jsem já - ale nemám IWC :P Vypadá to spíš na nějakého enderáka, který tady slavil na Bierfestu.

P.S. Že si nenapsal o své návštěvě Aussigu. Já teda na žádných heineken slavnostech nebyl (ani nevím, že byly), ale klidně bych ti dělal doprovod.

Odesláno (upraveno)
Nejdřív jsem se lekl, že to jsem já - ale nemám IWC :P Vypadá to spíš na nějakého enderáka, který tady slavil na Bierfestu.

P.S. Že si nenapsal o své návštěvě Aussigu. Já teda na žádných heineken slavnostech nebyl (ani nevím, že byly), ale klidně bych ti dělal doprovod.

NDRak to nebyl, mluvil cesky a byl ve VIP stanu. Takze nekdo od Heinekenu nebo z radnice :)

No jo, to bych taky musel vedet, ze jsi z Usti! Ale stejne by to neklaplo, byl jsem tam pracovne a je to cca mesic zpatky. Kdyz by ses chtel podivat, o co jsi prisel, tak tady ;)

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odesláno
No jo, to bych taky musel vedet, ze jsi z Usti! Ale stejne by to neklaplo, byl jsem tam pracovne a je to cca mesic zpatky. Kdyz by ses chtel podivat, o co jsi prisel, tak tady ;)

Tak jsem zůstal v klidu - dle fotek jsem o nic nepřišel... Já tyhle rádoby kulturní akce pro všechny generace moc nemusím - to raději klasickej fesťák. Ale Suporty nebo Točílas (z fotek jsem poznal jen tyhle + jójobend) bych poslouchat vydržel.

• po měsíci...
Odesláno

vcera (nedeľa) okolo 15:40 medzi jakabovim palacom a domom potravin vysoký chlapik min.190cm isiel s holkou na ruke mal Archimede Pilot

kto to bol? na kozu som si netrufol :(

Košice

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...