Jakubisko Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 V pondělí 23.8. jsem jel s přítelkyní metrem B z Můstku na Zličín a vedle nás stál chlapík a měl na ruce Patek Philippe Calatrava ref. 5120 v bílém zlatě. Jestli to nebyly fejky, tak respekt. Byl to někdo odsud? Pche! A pak, že lidi s Rolexkami nemohou jezdit sockou. Tady jsou jedny Pateky v metru, které je na západě hodnoceno ještě hůř
gougy Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Pche! A pak, že lidi s Rolexkami nemohou jezdit sockou. Tady jsou jedny Pateky v metru, které je na západě hodnoceno ještě hůř Rolexky v metru (Křižíkova-nám. Republiky) vídám celkem často a někdy i ty pravé Ale Pateky - to holt pán asi ví, že se blbě parkuje...
Martz Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Myslím, že parkování není to nejhorší. Pánovi by mohlo být jedno, kam jeho řidič s S-klasse pojede, zatímco si bude dávat kávu ve své oblíbené kavárně
Jakubisko Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Znám jednoho pána, co tuhle parkoval v Pařížské, kde je ultra drahý parkovací tarif, a aby tam nemusel chodit každou půlhodinu, tak do automatu nasypal asi čtyři kila... Jo a má na ruce chrono od IWC
spiderer Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Co to je za hloupyho pana? Kazdopadne ted ma na ruce asi opet po delsi dobe Chrono od B PS: Parkovani tam drahy neni, myslim 60,-/hod coz je v centru bezna taxa..
Martz Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Co to je za hloupyho pana? Kazdopadne ted ma na ruce asi opet po delsi dobe Chrono od B PS: Parkovani tam drahy neni, myslim 60,-/hod coz je v centru bezna taxa.. Ti mírně řečeno nepražští ty sazby za parkování vidí trochu jinak Vzpomínám si na jednu služebku kamsi do východních čech... na parkovacím automatu byla cedulka "5 Kč / hod" ... propadnul jsem nekontrolovatelnému smíchu (kolega nechápal) a připravené dvě kovové padesátikoruny na dvě hoďky čekání jsem zas schoval a vytáhl dva bůry
spiderer Odesláno 26. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2010 Martz - me Jakubisko, kdyz jsme se potkali v Parizske ukazoval "problem" v Kutne Hore - parkoviste u nadrazi melo stat 10,-/den, ale Kuba platil 12,-/den a byl z toho trosku vzteklej Doufam, ze si ty ceny nepletu, ale takovyhle ceny bohuzel neznam
Jay Doll Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Kdo z vás to byl? Přiznejte se! Včera odpoledne u McDonald's na Rozvadově... přijelo Audi Q7 s registrační značkou státu Monaco, vystoupila mladá rodinka. Když nakoupili jídlo, sedli si vedle mne na zahrádku. Hlava rodiny měl na ruce zlaté Hublot Big Bang Tuiga Yacht Club de Monaco Jeho velmi pohledná a mladá přítelkyně/manželka měla na ruce Cartiery, něco jako toto: A pozor, mluvili česky! Tak jsem zvědav, kdo z vás se k tomu přizná
Jakubisko Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Martz - me Jakubisko, kdyz jsme se potkali v Parizske ukazoval "problem" v Kutne Hore - parkoviste u nadrazi melo stat 10,-/den, ale Kuba platil 12,-/den a byl z toho trosku vzteklej Doufam, ze si ty ceny nepletu, ale takovyhle ceny bohuzel neznam Normální tunel! Při 100 autech, které se tam denně otočí to dává měsíčně šestku čistého. Ročně je to sedmdesát kolíků. Kdo z vás by to nechtěl dostat do kapsy. Jen drobnost, je to v Kolíně. A ano, takové věci mě štvou...
spiderer Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Jakubisko - za to stani v Parizsky bych to mel predplaceny skoro na mesic
Kalifx Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Normální tunel! Při 100 autech, které se tam denně otočí to dává měsíčně šestku čistého. Ročně je to sedmdesát kolíků. Kdo z vás by to nechtěl dostat do kapsy. Jen drobnost, je to v Kolíně. A ano, takové věci mě štvou... Tak třeba jenom zapomněli napsat na tu ceduli obigátní "bez DPH".
seh1 Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Normální tunel! Při 100 autech, které se tam denně otočí to dává měsíčně šestku čistého. Ročně je to sedmdesát kolíků. Kdo z vás by to nechtěl dostat do kapsy. Jen drobnost, je to v Kolíně. A ano, takové věci mě štvou... Jojo, je to Kolín, tvrdí,ze se to muselo zvednout kvůli DPH.
chacharoid Odesláno 27. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2010 Ostrava - borec v modré A6 nebo A8, stál na výjezdu z centra na křižovatce u sídla dopravního podniku, na ruce měl IWC Portuguese a ruku měl venku z otevřeného okýnka
Tomasek Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Dnes jídelna v budově Microsoft v Praze na Vyskočilově, džíny, fialový triko a Panerai.
Milis Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Dnes jídelna v budově Microsoft v Praze na Vyskočilově, džíny, fialový triko a Panerai. KoFoLa nosí fialový trička....
bandicoot Odesláno 31. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2010 Před půl hoďkou borec v costa coffee v paláci flóra - pěkný, macatý Oris Diver.
lolohh Odesláno 1. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. září 2010 KoFoLa nosí fialový trička.... Přesně tak, to musel bejt KoFoLa, protože fialový trika nosí v Microsoftu jenom on a OP má.
KFL Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 (upraveno) Dnes jídelna v budově Microsoft v Praze na Vyskočilově, džíny, fialový triko a Panerai. No jo, byl jsem to já . Ale moh to taky bejt kolega se 104kama (myslim), ale ten měl včera černý triko . Upraveno 1. září 2010 uživatelem KFL
Tomasek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 No jo, byl jsem to já . Ale moh to taky bejt kolega se 104kama (myslim), ale ten měl včera černý triko . Ale ten dnes asi neměl Zenith, že jo
911 Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Odesláno 1. září 2010 Ale ten dnes asi neměl Zenith, že jo jestli mel fialovy triko, tak to byl kofola na tuty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se