shadepirat Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Ahoj, měřil někdo přesnost G-Shock hodinek? Koupil jsem si je před měsícem a pořád jdou na vteřinu přesně. Je tam obyč modul bez příjmu rádiového signálu. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 "Ahoj, měřil někdo přesnost G-Shock hodinek?" Ano a ne jedněch. Géčka jsou nej, užij si jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Já měl několikery 5610 a když jsem zkušebně odpojil RC, šly +15 - 20 sec/měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Bez satelitu +0,5 za den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadepirat Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Díky, zkusím to sledovat a dám zase vědět za nějaký čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Nevíte někdo označení těch vlevo? Vidím to poprvé. Našel jsem jen tento málo kvalitní obrázek z jap katalogu MR G: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukashX Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Zdar ve spolek. Má tu někdo zkušenost s leštěním skla u 5600? Jde to nějak doma svépoocí? Lehké škrábance a vrypy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Vtipnej doplněk, akorát shipping to Japan only.. https://www.g-central.com/g-shock-products-japan-to-release-dw-5600-type-silver-ring/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysteryman69 Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 V 2. 1. 2014 v 18:04, Henatko napsal: Koukal si na GW-5600 ? Jinak si určitě zaběhni do obchodu a hoď na ruku klidně i něco větší. moc krásné hodinky..mám je .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Ahoj, pomohl by mi někdo identifikovat co znamenají přesně nápisy na mých G-Shock (GW-B5600BC-1BER) Nad ukazatelem dne mám tyto tři nápisy : PS LT RVCD Pod ukazatelem dne : DST S rádiem řízenými G-Shocky teprve začínám, tak snad chápete. Předem díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 24 minutami, Mano1990 napsal: Ahoj, pomohl by mi někdo identifikovat co znamenají přesně nápisy na mých G-Shock (GW-B5600BC-1BER) Nad ukazatelem dne mám tyto tři nápisy : PS LT RVCD Pod ukazatelem dne : DST S rádiem řízenými G-Shocky teprve začínám, tak snad chápete. Předem díky! LT - auto light RCVD - received (ci chytili radio signal alebo nie) DST - daylight saving time PS - power save vid manual qw3461_EN.pdf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 1 hodinou, Harwey napsal: LT - auto light RCVD - received (ci chytili radio signal alebo nie) DST - daylight saving time PS - power save vid manual qw3461_EN.pdf 1.03 MB · 0 stáhnutí Super, moc díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se