Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Sedět mohu v pohodě, ale pořád mi krvácí rána. Díky lékům, které užívám, mám hodně naředěnou krev.

to Honza71 - akce se konat bude. Přijde M916, Kupa54, vojt, Steel + tichý člen, Horhe, kluci z Prahy, 7jerry7, sery.vlk. Zatím vypadl jen loloh, chumpus a patrně já.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neboj, akce se i přes přítomnost, či nepřítomnost některých členů konat bude.

Sedět mohu v pohodě, ale pořád mi krvácí rána. Díky lékům, které užívám, mám hodně naředěnou krev.

to Honza71 - akce se konat bude. Přijde M916, Kupa54, vojt, Steel + tichý člen, Horhe, kluci z Prahy, 7jerry7, sery.vlk. Zatím vypadl jen loloh, chumpus a patrně já.

OK, počítám s tím. Snad až zítra ráno zapnu comp, nebudu nemile překvapen. Hezký víkend pánové.

Odkaz ke komentáři

honza71 - Prazska sunka je uz domluvena, tak neboj, delal jsem si legraci, ze nepojedeme ;)

No paráda. Na noc pojedu domu, tak kdyby někdo potřeboval hodit do Prahy, mohu mu přibrzdit.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Takže jak už zmínil M916, i kdyby trakaře..budu tam :smile_anim: ..jinak se nabízím Romanovi na případný odvoz..pojedu sam vozem z LBC, tak to mužu vzit někudy, kam mě nasměruješ... :D pošlu ti číslo..kdyby ti odvoz nevyšel...

Upraveno uživatelem 7jerry7
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...