Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

... a místo hodinek jsme se věnovali žací technice... :D

Slibuju, že příště zase vezmu s sebou nějaké hodinky. Třeba sbírku Heuer stopek. Nebo nějaké staré Zenithy. Nebo nějaké fejkové spony, jako naučný vzdělávací srazový program. Jó - a ty velký hranatý Seika, ty taky vezmu. Ale to si musím napsat Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečně mi jede net i Chronomag. Srazík byl super. Vždyť tam bylo všechno, co tam být má, staří členové, noví členové, staré hodinky, nové hodinky, veliké hodinky, malé hodinky, naruby hodinky, no a nějaké ty pánské doplňky, pivo, rum cigára, za mě cajk :thumbsup_anim:

A super cesta do Lbc, s malou chronomagorkou Eliškou jsme se pořád nemohli dopočítat, kolik je hodin, ale hned jak jsme zjistili, že nám chybí dva tři a čtyři, tak to klaplo :D

Odkaz ke komentáři

... Srazík byl super. Vždyť tam bylo všechno, co tam být má, staří členové, noví členové, staré hodinky, nové hodinky, veliké hodinky, malé hodinky, naruby hodinky, no a nějaké ty pánské doplňky, pivo, rum cigára...

Tak tohle je krásně napsaný, mmoobbyy, díky, takhle přesně si představuju, že by měl Chrmg vypadat :speak_cool:
Odkaz ke komentáři

A super cesta do Lbc, s malou chronomagorkou Eliškou jsme se pořád nemohli dopočítat, kolik je hodin, ale hned jak jsme zjistili, že nám chybí dva tři a čtyři, tak to klaplo :D

[/quote moobbyy]

A tohle je zas krásně napsáno za mě! :smile_anim: ptal jsem se malé chronomagorky,zda se jí kamrád líbil,tak že jo a pamatuje si,že jí byl ukazován pes Jack!Hodiny furt pilujem ,úspěchy se příliš nedostavují,jde to pomalu,chce to asi trpělivost !!!Už jen 14 let a dá si na srazu pivo s námi! :cheers:

Upraveno uživatelem legacy
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

vazeni liberecti, jablonecti a vubec kolegove :smile_anim: ,

vzhledem k tomu, ze bych se velmi rad zucastnil, premierove, setkani ci srazu, ale bohuzel spis pobyvam pracovne mimo cr nez v liberci, dovoluji si tedy dotazat, jestli neplanujete pripadnou akci v predvanocnim obdobi ? pokud snad ano, zkusil bych si prizpusobit svuj pracovni kalendar tak, abych se mohl zucastnit... :rolleyes:

diky za pripadne odpovedi :whistle:

Upraveno uživatelem michal_45
Odkaz ke komentáři

Takže pánové, sraz naší mikrobuňky se posunul na čtvrtek 8.12. Pokud by měl někdo další zájem, napište se do seznamu, ať podle toho vyberem hospodu a stůl.

Osobně bych to viděl buď na áčko na rybníčku, nebo plzeňka v moskevský...

Odkaz ke komentáři

Drazí Liberečtí a Jablonečtí,

můžete mi prosím doporučit dobrého hodináře na opravy kapesních hodinek v našem okolí?

Prolezl jsem to tady na fóru Chronomagu dle svých nejlepších schopností, ale žádného nenašel...

Odkaz ke komentáři

Drazí Liberečtí a Jablonečtí,

můžete mi prosím doporučit dobrého hodináře na opravy kapesních hodinek v našem okolí?

Prolezl jsem to tady na fóru Chronomagu dle svých nejlepších schopností, ale žádného nenašel...

Mám dobré zkušenosti s pánem co má hodinářství ve Vratislavicích kousek za zastávkou tramvaje U kostela směr JNC po levé straně. Je to pán ze staré školy, dělal mi i kapesní Eterny a pár dalších hodinek. Ceny dobré a zatím vše bez problému.
Odkaz ke komentáři

O tom vím, to je pan Werner. Letos mi ho už někdo taky doporučoval.

Kdysi dávno jsem měl u něj na opravu jedny náramkové hodinky a měl jsem z toho takový divný pocit. Žádný konkrétní problém nebyl, jenom takový divný pocit. Ale to bylo už dávno (určitě víc jak před dvaceti lety). Za tu dobu se mohl klidně hodně zlepšit, nebo tenkrát prostě jenom neměl svůj den (nebo vlastně měl...:)).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...