Horhe Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 ok, tak priste Nejlepší bude, když dorazíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2011 Nejlepší bude, když dorazíš. No asi budu muset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 (upraveno) No asi budu muset No konečně, budu se těšit ! Edit - před příštím srazem Ti tato slova připomenu . Upraveno 31. října 2011 uživatelem thesis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 No konečně, budu se těšit ! Edit - před příštím srazem Ti tato slova připomenu . Hele tak, pokud me chytnes za slovo, tak to nebudu moct odvolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 31. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 ... a místo hodinek jsme se věnovali žací technice... Slibuju, že příště zase vezmu s sebou nějaké hodinky. Třeba sbírku Heuer stopek. Nebo nějaké staré Zenithy. Nebo nějaké fejkové spony, jako naučný vzdělávací srazový program. Jó - a ty velký hranatý Seika, ty taky vezmu. Ale to si musím napsat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2011 Konečně mi jede net i Chronomag. Srazík byl super. Vždyť tam bylo všechno, co tam být má, staří členové, noví členové, staré hodinky, nové hodinky, veliké hodinky, malé hodinky, naruby hodinky, no a nějaké ty pánské doplňky, pivo, rum cigára, za mě cajk A super cesta do Lbc, s malou chronomagorkou Eliškou jsme se pořád nemohli dopočítat, kolik je hodin, ale hned jak jsme zjistili, že nám chybí dva tři a čtyři, tak to klaplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 1. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2011 ... Srazík byl super. Vždyť tam bylo všechno, co tam být má, staří členové, noví členové, staré hodinky, nové hodinky, veliké hodinky, malé hodinky, naruby hodinky, no a nějaké ty pánské doplňky, pivo, rum cigára...Tak tohle je krásně napsaný, mmoobbyy, díky, takhle přesně si představuju, že by měl Chrmg vypadat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 2. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2011 (upraveno) A super cesta do Lbc, s malou chronomagorkou Eliškou jsme se pořád nemohli dopočítat, kolik je hodin, ale hned jak jsme zjistili, že nám chybí dva tři a čtyři, tak to klaplo [/quote moobbyy] A tohle je zas krásně napsáno za mě! ptal jsem se malé chronomagorky,zda se jí kamrád líbil,tak že jo a pamatuje si,že jí byl ukazován pes Jack!Hodiny furt pilujem ,úspěchy se příliš nedostavují,jde to pomalu,chce to asi trpělivost !!!Už jen 14 let a dá si na srazu pivo s námi! Upraveno 2. listopadu 2011 uživatelem legacy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 (upraveno) vazeni liberecti, jablonecti a vubec kolegove , vzhledem k tomu, ze bych se velmi rad zucastnil, premierove, setkani ci srazu, ale bohuzel spis pobyvam pracovne mimo cr nez v liberci, dovoluji si tedy dotazat, jestli neplanujete pripadnou akci v predvanocnim obdobi ? pokud snad ano, zkusil bych si prizpusobit svuj pracovni kalendar tak, abych se mohl zucastnit... diky za pripadne odpovedi Upraveno 28. listopadu 2011 uživatelem michal_45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Tento týden nejspíš půjde naše liberecká mikrobuňka na pívo. Pokud jsi v LBC, jsi vítán. Jestli se stihne nějaký větší sraz je otázkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 Haló, haló, na pivko bych zašel, kecat se dá o čemkoli :-))))))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_45 Odesláno 28. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2011 nn, bohuzel se s nejvetsi pravdepodobnosti vracim do Lbc v patek v noci, resp. z patka na sobotu toz tedy nekdy priste ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Takže pánové, sraz naší mikrobuňky se posunul na čtvrtek 8.12. Pokud by měl někdo další zájem, napište se do seznamu, ať podle toho vyberem hospodu a stůl.Osobně bych to viděl buď na áčko na rybníčku, nebo plzeňka v moskevský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 8.12.20111.Za nás já,Bady,Pavel,co má Hanowy a možná dlouhán Hans. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 2. mmoobbyy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Takže čtvrtek 19:00 Plzeňka v patře, stůl pro vosum lidí na mé jméno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2011 Hmmmmm, tak jsem v práci do půlnoci -((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Drazí Liberečtí a Jablonečtí, můžete mi prosím doporučit dobrého hodináře na opravy kapesních hodinek v našem okolí? Prolezl jsem to tady na fóru Chronomagu dle svých nejlepších schopností, ale žádného nenašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kreuzdorf Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Drazí Liberečtí a Jablonečtí, můžete mi prosím doporučit dobrého hodináře na opravy kapesních hodinek v našem okolí? Prolezl jsem to tady na fóru Chronomagu dle svých nejlepších schopností, ale žádného nenašel... Mám dobré zkušenosti s pánem co má hodinářství ve Vratislavicích kousek za zastávkou tramvaje U kostela směr JNC po levé straně. Je to pán ze staré školy, dělal mi i kapesní Eterny a pár dalších hodinek. Ceny dobré a zatím vše bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 O tom vím, to je pan Werner. Letos mi ho už někdo taky doporučoval. Kdysi dávno jsem měl u něj na opravu jedny náramkové hodinky a měl jsem z toho takový divný pocit. Žádný konkrétní problém nebyl, jenom takový divný pocit. Ale to bylo už dávno (určitě víc jak před dvaceti lety). Za tu dobu se mohl klidně hodně zlepšit, nebo tenkrát prostě jenom neměl svůj den (nebo vlastně měl...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se