M916 Odesláno 21. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 jo jo, super, jako vždy, klidný a komorní sraz. Děkuji i zástupci východočeské buňky, že se na nás přijel podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 21. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2012 jo jo, super, jako vždy, klidný a komorní sraz. Děkuji i zástupci východočeské buňky, že se na nás přijel podívat. Já taky. A kobadyskoj, kterej u nás byl poprve. Snowe a Honzo71 a vlku, chyběli jste. A někdo u mě má dvě dva PRAZDROJE, jak jsem zjistil při placení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 22. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2012 PRAZDROJE? Co to jako má bejt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2012 V úterý 3.4. jde naše liberecká mikrobuňka na pivo. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak dejte vědět, ať podle toho vyberem hospu a stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
legacy Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2012 V úterý 3.4. jde naše liberecká mikrobuňka na pivo. Kdyby se chtěl někdo přidat, tak dejte vědět, ať podle toho vyberem hospu a stůl. Tak nakonec 4+nejvěrnější minisrazový pes,veliká pohoda a dobré pivko i nálada a to málo,co jsme měli na rukách na rychlocvaku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bolthorn Odesláno 19. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2012 Nemáte zájem uspořádat další liberecký sraz, jsem tu nový, postižený tou samou nemocí jako vy všichni tady a rád bych někoho poznal odsud.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Jsem pro. Ať zkušení stamgasti navrhnou místo činu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2012 Cenzurováno na žádost autora a příspěvky od tohoto dolů byly promazány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2012 WTF?Nic, zbytečněj offtopic. Zatím mám echo od mmoobbyyho a legacyho, že nejdříve přespříští týden, tzn v říjnu. Podle práce navrhnou nějaké termíny a pak to sem dáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Kdyby někdo měl čas a chuť pokecat u pivka o hodinkách, tak tenhle pátek bych měl být v Liberci a budu mít volné odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2013 Byl by zájem udělat nějakou menší, nebo větší slezinu v Liberci?Já bych teda zájem určitě měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Byl by zájem udělat nějakou menší, nebo větší slezinu v Liberci?Já bych teda zájem určitě měl. Do toho bych s dovolením šel taky. Jsem už sice pražská naplavenina, ale jako jablonecký rodák bych rád poznal pojizerskou a podještědskou buňku! Co třeba někdy v týdnu od 18. do 22.2.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Vyhovovalo by mi 20.2., pak jedu pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Jsem taky pro. Teď to ještě zpropagovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak předběžně. Termín 20.2. navrhoval bych ŽITO na rybníčku. Pokud by někdo měl lepší návrh, sem s ním1.Horhe2.Legacy3.Tower Of Power Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Tak předběžně. Termín 20.2. navrhoval bych ŽITO na rybníčku. Pokud by někdo měl lepší návrh, sem s ním1.Horhe2.Legacy3.Tower Of Power4.Kejklik 20. by to asi šlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Ahoj lidi, me snad slehne :-(. V tydnu makam do nevidim, hmmm :-((( . Taky bych s Vami dal deset kousku. Twl, snad se mi to jednou povede. Preju Vam peknou zabavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 To žito je na prd, mají tam jenom do desíti. Nějaký návrhy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Jsem v praci do 7, takze nejdriv v osm, podle toho, kde to bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se