majorZeman Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Mate rict,ze chcete sraz na sibiri a ne v Jablonci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 20. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Tak co, nesrazíme se zase? Mně osobně se to posledně v Jablonci moc líbilo, přeci jen to je o 100 m výš než Liberec a to tomu dodalo ten správný lokální punc :-) Blíží se prosinec, mohlo by zas někdy padat ne? A tak jsem si myslel, že kdybychom vyhlásili termín chronomagáckýho srazu, že by nějaká ta snowsmršť mohla přijít. Třeba druhý týden v prosinci, 8.-10., co vy na to? Snowe, bude sníh? Pak by v kontrastu krbového ohně ve Zlatém lvu mohla zase přijít ta správná nálada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Tak přijel bych, ale jen když bude kalamita, jinak se mi nebude ani chtít vyrážet Bohužel tohle datum je na mě brzo, protože to budu pokrk v hovnech (zkouškové období), takže nebudu schopen se utrhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Uvidime co se s tim bude dat delat, pokud by mi to vyslo taky bych mozna dorazil Jediny co vim, ze nepojedu s Tadou, na to se mam moc rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Uvidime co se s tim bude dat delat, pokud by mi to vyslo taky bych mozna dorazil Jediny co vim, ze nepojedu s Tadou, na to se mam moc rad Měl bys zavolat do nějaký hospody v Jablonci a udělat rezervaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Měl bys zavolat do nějaký hospody v Jablonci a udělat rezervaci... Vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Bohužel tohle datum je na mě brzo, protože to budu pokrk v hovnech (zkouškové období), takže nebudu schopen se utrhnout A proč se neučíš průběžně celý semestr, abys byl o zkouškovém v klidu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 A proč se neučíš průběžně celý semestr, abys byl o zkouškovém v klidu? Protože chlastám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Tak co, nesrazíme se zase? Mně osobně se to posledně v Jablonci moc líbilo, přeci jen to je o 100 m výš než Liberec a to tomu dodalo ten správný lokální punc :-) Blíží se prosinec, mohlo by zas někdy padat ne? A tak jsem si myslel, že kdybychom vyhlásili termín chronomagáckýho srazu, že by nějaká ta snowsmršť mohla přijít. Třeba druhý týden v prosinci, 8.-10., co vy na to? Snowe, bude sníh? Pak by v kontrastu krbového ohně ve Zlatém lvu mohla zase přijít ta správná nálada... Možná zas nějaká futeř bude, protože je jasný, že tu kalamitu minule udělali nahoře kvůli nám, aby sraz byl dobrodružnější a aby Tada mohl svou reportáží ze zpáteční cesty zase něco udělat pro své zviditelnění Budu se těšit. Předběžně navrhuji středu 9., čtvrtek je horší. Co na to Snow? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Protože chlastám... To zvládneš, na VŠ jsem nedělal nic jiného . .......... Budu se těšit. Předběžně navrhuji středu 9., čtvrtek je horší. Co na to Snow? Středa může být. Doufám, že mě zase nezaskočí zdravotní stav, sníh mi by mi nevadil ba naopak. Jen houšť a větší vločky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Předběžně navrhuji středu 9., čtvrtek je horší. Za mě středa klidně doufám, že tentokrát pojede tramvaj, minule jsem se ne ni moc těšil... škoda, že nejezdila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 To jq budu mit tyde pred nejtezsi zkouskou,takze asi bohuzel neprijedu... Jako kdyby napadlo eztremn snehu,tak bych asi i zauvazoval,minule se mi to moc libilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 bohužel, vypadá to že budu ve varech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 Středa .... dobrý a tranwej to jistí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2009 (upraveno) Tak zdarec ve spolek..že bych se též konečně zúčastnil jednoho srázku...středa může být, předběžně si píšu ...Snowua rád opět uvidím:-)... Upraveno 22. listopadu 2009 uživatelem 7jerry7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) Víme kdo přijede ? Mám povědomí o : Kupa54 M916 Snow vojt 7jerry7 Edit - co váhavci ? ďábel Tada Spiderer Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Víme kdo přijede ? Mám povědomí o : Kupa54 M916 Snow vojt 7jerry7 Edit - co váhavci ? ďábel Tada Spiderer Horhe (50:50) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 23. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Víme kdo přijede ? Mám povědomí o : Kupa54 M916 Snow vojt 7jerry7 Horhe 50:50 + snad jeden nečlen Edit - co váhavci ? ďábel Tada Spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Asi to bude bez ďábla, protože středa je pro mě neprůchodná, leda bych měl letadlo... Nebo helikoptéru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2009 Podle dohody zamluven 9.12. náš oblíbený salónek s krbem. Doufám, že se vám bude v Jablonci zase ve Lvu líbit . Salónek je pronajat od 17:30, myslím si, že bude uvolněn i dříve. Přijeďte, jak se vám to bude hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se