Návštěvník Snow Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Měli jsme minisetkání a upekli jsme datum příštího srazu, někteří ho chtěli vědět dostatečně dopředu a tak tady je : 31.3., 17:00, hotel Zlatý Lev, Jablonec nad Nisou, oblíbený salonek, jste vítáni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Tak tedy asi ano, rad se zastavim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Tak tedy asi ano, rad se zastavim Nevyhrožuj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 (upraveno) Tj, to už bych měl být i aklimatizovanej po dovolené na běžnej život... Ale je to až za měsíc a půl, tak se do tý doby hlavně, kluci, tady na fóru nevyvražděte (Spajdy, Salámio, ... pár je vás fakt angažovanejch... ) Upraveno 11. února 2010 uživatelem sery.vlk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Měli jsme minisetkání a upekli jsme datum příštího srazu, někteří ho chtěli vědět dostatečně dopředu a tak tady je : 31.3., 17:00, hotel Zlatý Lev, Jablonec nad Nisou, oblíbený salonek, jste vítáni . Hele, to vlastně bude už jaro, to bysme mohly přijet už na motorkách, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 31.3., 17:00, hotel Zlatý Lev, Jablonec nad Nisou, oblíbený salonek, jste vítáni . Mám volno, že by to konečně vyšlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 Kolik tam bude v březnu sněhu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2010 (upraveno) Mám volno, že by to konečně vyšlo? No to by bylo skvělý, Kamile, potěšení bude na naší straně ;-) Upraveno 13. února 2010 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Jestli pojede někdo z pražáků na otočku a bude pro mě mít místo v autě, tak bych jel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 16. března 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2010 A protože někteří přespolní nás žádali, abychom včas upozornili na náš další sraz, připomínám pro pořádek. Setkání liberecko-jablonecko-seveřanské větve bude 31.3., 17:00, hotel Zlatý Lev, Jablonec nad Nisou, oblíbený salonek. Sněhu by mohlo být již pomálu, jste vítáni . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Vypada to, ze dorazi z Prahy cela delegace pokud se neco nezmeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Výborně, těšíme se ! Včera jsme tam měli mikrosraz, zjistili jsme, že mají nějaký výpadek kuchyně, ale nabídnou nám jídelní lístek dobré italské restaurace kousíček odtamtud a jídlo nám donesou. Michale, dá se říct, kolik vás z Prahy přijede? Dal by se totiž objednat větší salónek, minule nám tam bylo už skoro těsno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Vojto, vypada to ze dorazime 3-4 + teda asi Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Jak asi? Kamil už má zamluvené ubytování v Merkuru a sbalenou tašku s materiály z Baselu pro Snowa a s hodinkami pro M916. .... ale nabídnou nám jídelní lístek dobré italské restaurace kousíček odtamtud a jídlo nám donesou.A nemohli bychom se sejít rovnou u těch Jogurtů? Vaří tam docela dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Jak asi? Jen doufam, ze tam nebudes tokat s Bertikem jak v Baselu, to co jsem dneska slysel me zneklidnilo a jeste ted se trosku klepu, ta story jak jste si po koupelne rozlevali tekute mydlo me bude desit jeste tak mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 .... ta story jak jste si po koupelne rozlevali tekute mydlo me bude desit jeste tak mesic Tos trochu poletl, chlapče. Tahle story je z Thajska, jen jsme si vyměňovali zážitky z masážních salónů. V Baselu jsme dělali něco jiného. EDIT: BTW, Roberte čteš to? Není moc dzej, mlaďas, nemám mu dát banána? Od tý doby co má fazerovo servírku v avataru, si nějak vyskakuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Michale, dá se říct, kolik vás z Prahy přijede? Tento účastník tradičně neví, ani jestli přijde, ani jestli tradičně pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Tento účastník tradičně neví, ani jestli přijde, ani jestli tradičně pozdě... To je fakt, tenhle ucastnik je jako obvykle mimo, ale fakt je ten, ze bych vas videl rad a navic Snowovi jsem slibil katalog od Carla s cenikem Tos trochu poletl, chlapče. Tahle story je z Thajska, jen jsme si vyměňovali zážitky z masážních salónů. V Baselu jsme dělali něco jiného. EDIT: BTW, Roberte čteš to? Není moc dzej, mlaďas, nemám mu dát banána? Od tý doby co má fazerovo servírku v avataru, si nějak vyskakuje. Bertik ti chtel volat kdyz jsme spolu sedeli na kafi jestli mu na chvilku nepredas root_admin prava Ale historky povidal hezky jen co je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Tos trochu poletl, chlapče. Tahle story je z Thajska, jen jsme si vyměňovali zážitky z masážních salónů. V Baselu jsme dělali něco jiného. EDIT: BTW, Roberte čteš to? Není moc dzej, mlaďas, nemám mu dát banána? Od tý doby co má fazerovo servírku v avataru, si nějak vyskakuje. Spíďák je strašně drzej, ale myslím, že to na banána není. Když jsem ho dnes v báru viděl nervózně šermovat těma instalatérskejma hodinkama, uvědomil jsem si, že ještě tak rok či dva, no spíše tři až pět let, a dostane rozum. Kluk jeden ušatá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Spíďák je strašně drzej, ale myslím, že to na banána není. Když jsem ho dnes v báru viděl nervózně šermovat těma instalatérskejma hodinkama, uvědomil jsem si, že ještě tak rok či dva, no spíše tři až pět let, a dostane rozum. Kluk jeden ušatá. Ja zacal sermovat v momente kdyz jsem se zacal lamat pod stul pote co jsi Kamila oznacil za "metrosexualniho ucne" - to me rozesmiva jeste ted, ale na cestu do Jablonce s tebou a ostatnima se tesim, to jo Ale ne, kafe s majitelem nejvetsi sbirky Orliku na svete bylo dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se