Bert Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Ja pojedu parnim valcem a pritapet tam budu tvoji sbirkou Primek! No dobrá, tak jsi mne přemluvil ..... 17:30 na Rajské (nikoli Beatě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 No dobrá, tak jsi mne přemluvil ..... 17:30 na Rajské (nikoli Beatě) Budu se snazit pane vedouci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 No dobrá, tak jsi mne přemluvil ..... 17:30 na Rajské (nikoli Beatě) Tak za prvé. Šampóny a metrouše bych nebral, na to je Student agency. A za druhé. Proč jedete tak pozdě? Já dosnídám, zajedu na berňák odevzdat daně a vyrážím. Ještě si zajedu do Jičína pro nějaký Orlíky a od pěti je zatopeno v krbu v salonku hotelu Zlatý lev a než vy s tím traktorem před osmou dorazíte, budu už v příjemné náladě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 Tak za chvilku u krbu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2010 A za druhé. Proč jedete tak pozdě? Já dosnídám, zajedu na berňák odevzdat daně a vyrážím. Pozdě? To máš těžký Kamile. Někteří z nás si na ty daně musí vydělávat prací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Tak jak já byl doma v jednu, pohoda, co vy z vnitrozemí, jak jste dopadli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Tak jak já byl doma v jednu, pohoda, co vy z vnitrozemí, jak jste dopadli? No já jsem dopad do práce cca před hodinou... řek bych, že mám ještě naváto. Pánové, všem díky za výbornej pokec. Bylo to fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Bylo to prima, musim jeste podekovat Bertikovi za bezpecny odvoz a privoz domu! A priste tedy Liberecaci jedou do Prahy at se role taky otoci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 1. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Bylo to prima, musim jeste podekovat Bertikovi za bezpecny odvoz a privoz domu! A priste tedy Liberecaci jedou do Prahy at se role taky otoci Což to já ji už otáčím už dost dlouho, Stella nealko je moje oblébená pochoutka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Pánové, díky že jste přijeli. Moc příjemné setkání! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Děkuji všem za prima pokec a Kamilovi za část jeho pizzy Mergerita :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Byl to fajn večer. Dík seveřanům! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2010 Hodinky na srazu byly zajímavé, začal bych Zenithama. Objevily se i Sea-Dwellery. Já získal krásné ladičky. Zajímavá kombinace OP a čínského řemenu. Pohromadě. Ovšem největší bomba byly Vodolaznyje - a to doslova, měřák se mohl upípat. Konečně správná velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Takže pánové, příjemné setkání, díky všem zúčastněným. Škoda sněhuláka, že musel brzo domů, snad někdy pokecáme na chalupě. Ještě pár fotek chronomagorů. Zátiší s velikonoční výzdobou (připletlo se mi tam nějaké pozadí). Jeden komplikovaný čínský skvost. Sportovní model MPM má příšerně nanesenou luminiscenci na indexech, až to vypadalo jako nějaká číslice. Vidilné při UV nasvícení, naživo to bylo ještě horší. Noční odchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 To vypadá jak srázek v zasedačce Tyhle seadwellery maj 40mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Tyhle seadwellery maj 40mm? Ano, 40. Kamile, díky za reportáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 Škoda, že kluci z Prahy přijeli tak pozdě a já musel tak brzo odejít, musíme to napravit, ani jsem nestačil s Bertem pořádně probrat OP Ferrari a Kalifxem letošní sezónu F1. Jinak Martine díky za odkaz na stránky o formuli, už na tom pracuji na svém krásném novém počítači . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 To vypadá jak srázek v zasedačce Ty vole, to je malý salonek s malým krbem, žádná putyka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 vojt: děkuji - to je ta pravá paráda snow: no mě právě ty hyperčistý stoly překvapily - krbík bomba - až pomine můj statut auto-štístka, tak musím dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2010 vojt: děkuji - to je ta pravá paráda snow: no mě právě ty hyperčistý stoly překvapily - krbík bomba - až pomine můj statut auto-štístka, tak musím dorazit Měl bys vidět ubrus přede mnou, dělám čest svému avataru a jestli si pamatuješ kouřím jednu za druhou a tak jsem ho měl jako prase . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se