Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Liberec, Jablonec

M916

Doporučené příspěvky

Kluci, mám prů*er, ve čtvrtek máme rodinnou sešlost, oslavu narozenin...

Děkuji všem, co to se mnou snesli. Na rodinný sešlosti nám totiž oslavující dcera oznámíla, že budu dědek. Tudíž ani moc nevim, co jsem na srazu mlel. A ani moc nevim, co teď píšu. Děkuji Kupovi za odvoz a všem účastníkům za to, že to se mnou vydrželi. Těším se na příště. :oneeyed02: Upraveno uživatelem M916
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji všem, co to se mnou snesli. Na rodinný sešlosti nám totiž oslavující dcera oznámíla, že budu dědek. Tudíž ani moc nevim, co jsem na srazu mlel. A ani moc nevim, co teď píšu. Děkuji Kupovi za odvoz a všem účastníkům za to, že to se mnou vydrželi. Těším se na příště. :oneeyed02:

Já jsem si říkal, že jsem tě takhle pod vlivem ještě neviděl. Ale už aspoň chápu důvod.
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ve čtvrtek 16.6.2011 proběhlo posezení naší liberecké mikrobuňky,bylo oficiálně přivítáno pár nových přírůstků,krom jiného primek cestovatelek,které musely na výlet do Prahy,aby se s velkým úspěchem vrátily znovu domů do Liberce,což jsme všichni přijali s velkým nadšením! :smile_anim: a tak nějak se v klidu posedělo a poklábosilo,tak se příště můžete klidně přidat! :cheers: omluvte narychlo cvaklá fota bez stativu,jsou spíše ilustrační!

post-8027-066196400 1309075910.jpg

post-8027-059077000 1309075925.jpg

Odkaz ke komentáři

:offtopic: ty Primky sem vidělv Praze ,když mi Horhe vezl hodinky pro přítelkyni, tak mi je ukazoval,vypadaj fantasticky

jo,jo to jsou oni a fakt jsou pěkný,maj tady v Liberci ségry se zaelenými indexy od jediného původního majitel,tak jsou zase spolu!

Až teď jsem si všimnul,že žlutá seika jsou opačně!

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Malá zdravice z našeho včerejšího velmi decentního a poklidného posezení.Uvítány nové přírustky,možná i členové fora,drobné změny držitelů a velká pohoda!Příště jste vítáni i ostatní místní i přespolní!

Kromě jednoho degena s "plnovousem"

Sraz byl parádní, stále jsem takovej hodně vláčnej :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Dovolujeme si vás pozvat na náš sraz, který se koná v pátek 28.10. od 17.00 v již zavedené a oblíbené pizerii Franco v Jablonci n/N. Ostře se však vymezujeme proti účasti Tady !!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...