Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Frantíku, neznám Tě osobně, ale budu se za Tebe modlit, jakožto křesťan.

Klobouk dolů, že jsi to ventiloval ven a neuzavřel ses do sebe!!!

Když jsem učil v autoškole, tak jsem měl žáka (třicátník - jako my, sportovec). Když se to dozvěděl, tak

prodělal chemoterapii - mezitím se s ním rozvedla žena - odešla s malou dcerkou.

Zcela změnil žebříček hodnot. Přišel do autoškoly se šroubovanou nohou, takže každé sešlápnutí spojky

ho šíleně bolelo. Po chemoterapii, která proběhla výborně a po zjištění, že je vše OK, se hrozně opil a

skákal do kašny až si zlomil lýtkovou kost (tříštivá zlomenina). A pak mi vyprávěl celý příběh.

No, občas ho potkám na kole a je OK!!

• Odpovědi 163
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Neveril jsem, ze tohle nekdy reknu, ale je to tak. Bohuzel rakovina varlat, jsem po operaci a pristi tyden nastupuji na chemoterapii........

Šlápli jí na krk jiný, tak proč ne Ty....Jsem s Tebou

Odesláno

Syn mých přátel to stejné prodělal v 21 letech (studuje VŠ a jeden ročník si musel kvůli tomu zopakovat). Zvládl to a to je to hlavní. Tak doufám, že to zvládneš i ty. Bojuj a nic nevzdávej. Držím ti palce.

Odesláno

Držím palce, zatni zuby a nevzdávej to - to dáš!

když to dokázal nějaký Armstrong, proč bys to nedokázal taky

P.S. a můj táta - což není žádný geroj - přežil leukemii

Odesláno

Jako ostatni i ja chci jen rict, ze drzim palce! Preju hodne sil - hlavne dusevnich! Uz z toho uvodu mam takovej dojem, ze ses k tomu postavil celem, coz je obdivuhodne, takze verim, ze se tomu nepoddas!

Odesláno

A sakra. Frantiku drzim pesti. Dopadne to dobre - kdyz jsem pred casem navstivil onkologii v Motole, nemohl jsem uverit, kam az soucasna medicina uz dorazila. Ver, ze mas nasi podporu :flex:

P.S. zvazil bych vymenu nejakych hodinek za nejake poradne Bally s milionem tritiovych trubicek ;) :nuke:

Odesláno

Je to už skoro sedem rokov, čo moja manželka prekonala podobnú operáciu, nebolo to ľahké ani jednoduché, ale dopadlo to OK!

Postavil si sa prekvapujúco chlapsky otvorene k tejto "chronobande" a vidíš, že tu máš veľkú podporu v ľuďoch, čo na Teba myslia a posielajú pozitívnu podporu. Patrím k nim aj ja... Mám už raz toľko rokov ako Ty a prekonaných prekážok v živote mám za sebou dosť, dovolím si preto, Frantíku, moju radu alebo ako by som to nazval: Hop cez prekážku a jedeme dál...!!!

P.S.: A rád prispejem do ďalšej zbierky, ktorú zorganizuješ! "Leontýnka" bola :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...