Arthur N. Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Frantíku, neznám Tě osobně, ale budu se za Tebe modlit, jakožto křesťan. Klobouk dolů, že jsi to ventiloval ven a neuzavřel ses do sebe!!! Když jsem učil v autoškole, tak jsem měl žáka (třicátník - jako my, sportovec). Když se to dozvěděl, tak prodělal chemoterapii - mezitím se s ním rozvedla žena - odešla s malou dcerkou. Zcela změnil žebříček hodnot. Přišel do autoškoly se šroubovanou nohou, takže každé sešlápnutí spojky ho šíleně bolelo. Po chemoterapii, která proběhla výborně a po zjištění, že je vše OK, se hrozně opil a skákal do kašny až si zlomil lýtkovou kost (tříštivá zlomenina). A pak mi vyprávěl celý příběh. No, občas ho potkám na kole a je OK!!
KGrob Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Neveril jsem, ze tohle nekdy reknu, ale je to tak. Bohuzel rakovina varlat, jsem po operaci a pristi tyden nastupuji na chemoterapii........ Šlápli jí na krk jiný, tak proč ne Ty....Jsem s Tebou
Adam99 Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Drž se chlape! Přítelkyně měla ve 23 letech také rakovinu ženských orgánů a dneska máme ročního lumpíka! Hlavně pevné nervy!
lomo135 Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Syn mých přátel to stejné prodělal v 21 letech (studuje VŠ a jeden ročník si musel kvůli tomu zopakovat). Zvládl to a to je to hlavní. Tak doufám, že to zvládneš i ty. Bojuj a nic nevzdávej. Držím ti palce.
Návštěvník Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Hodně štěstí, drž se a věř... ze srdce přeju šťastný konec
Ghill Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Myslim na Teba a drzim prsty, nech to vsetko ustojis a budeme moct spolu dalej sledovat ako nam tika cas.
Duke650 Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Držím palce, zatni zuby a nevzdávej to - to dáš! když to dokázal nějaký Armstrong, proč bys to nedokázal taky P.S. a můj táta - což není žádný geroj - přežil leukemii
nAscA Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Preji hodne sil. Drz se. Modlim se za tebe.
little_w Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Jako ostatni i ja chci jen rict, ze drzim palce! Preju hodne sil - hlavne dusevnich! Uz z toho uvodu mam takovej dojem, ze ses k tomu postavil celem, coz je obdivuhodne, takze verim, ze se tomu nepoddas!
SAS Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Přeju ti hodně štěstí, věř si a tu mrchu zvládneš!!
Jakubisko Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 A sakra. Frantiku drzim pesti. Dopadne to dobre - kdyz jsem pred casem navstivil onkologii v Motole, nemohl jsem uverit, kam az soucasna medicina uz dorazila. Ver, ze mas nasi podporu P.S. zvazil bych vymenu nejakych hodinek za nejake poradne Bally s milionem tritiovych trubicek
ricous Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Frantíku hodně štěstí - sil na tu potvoru máš určitě hodně! Věřím, že to zvládneš.
bobika Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Frantiku, nezname se, ale drzim pesti zatnuty, to zvladnes. Preji Ti jen to NEJ. Robert
JanC Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 I já se připojuji s podporou, doufám, že to dobře dopadne, je to děs, hlavu vzhůru, drž se...
Pege1012 Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Totéž co ostatní, držím pěsti, nevzdávej to a budou s tebou mé modlitby!
Foundryman Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Držím palce, naštěstí dnes doktoři zvládnou opravdu hodně.
vlamor Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Je to už skoro sedem rokov, čo moja manželka prekonala podobnú operáciu, nebolo to ľahké ani jednoduché, ale dopadlo to OK! Postavil si sa prekvapujúco chlapsky otvorene k tejto "chronobande" a vidíš, že tu máš veľkú podporu v ľuďoch, čo na Teba myslia a posielajú pozitívnu podporu. Patrím k nim aj ja... Mám už raz toľko rokov ako Ty a prekonaných prekážok v živote mám za sebou dosť, dovolím si preto, Frantíku, moju radu alebo ako by som to nazval: Hop cez prekážku a jedeme dál...!!! P.S.: A rád prispejem do ďalšej zbierky, ktorú zorganizuješ! "Leontýnka" bola
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se