Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé,

hodinky mám sice už od března, ale teprve nyní jsem se dostal k tomu je vyfotit. Kvalita fotek je již tradičně u mě mizerná, a když vidím některé fotky ostatních, přemýšlím, jestli je mám vůbec fotit... Ale budiž.

Začnu trochu zeširoka. Tyto hodinky jsem obdivoval na loňském Baselworldu a někdy na podzim, kdy jsem šel kolem Details na Václaváku, jsem si na ně vzpomněl. Vlídná paní prodavačka je hledala asi 10 minut v katalogu. Byly na poslední stránce. Koukala na ně jako chleba z tašky, pak si zavolala posilu a společnými silami mi sdělily, že ještě nejsou, do Vánoc nebudou, a že se mám zeptat pak.

Úplně jsem na ně zapomněl, až jsem v půlce března šel zas jako na potvoru kolem výše zmíněné prodejny. Co následovalo: Vlídná paní prodavačka je hledala asi 10 minut v katalogu. Byly na poslední stránce. Koukala na ně jako chleba z tašky, pak si zavolala posilu. A že je nemají a musí se objednat. Pak je asi dalších 10 minut hledaly v ceníku, marně. Tak si na mě prodavačka vzala mobil s tím, že zavolá dovozci a ozve se. K mému překvapení zavolala asi za 2 hodiny a radostně mi sdělila, že cena těchto hodinek je 37.500,- Kč, ale že je nemají, neměli a už ani mít nebudou, protože už nejsou ani ve Švýcarsku... Ve svém zklamání jsem se ani nezeptal, jak přišli na tu cenu, když je nikdy neměli, ale co. Doma jsem nažhavil google a opravdu, moc jich nebylo. Jedny v Kanadě a jedny v Německu. Tam jsem je také objednal, cena byla 899,-? doprava po Německu zdarma, pouze si účtovali 8,-? za doběrečné. Nechal sem si je poslat k mému společníkovi do Drážďan a za 3 dny pak skutečně dorazily.

Teď konečně něco k hodinkám. Jedná se o limitovanou sérii s vodotěsností 1000 metrů, Uvnitř tiká ETA 2826, přesnost cca + 3s denně. Jsou celé černé, vyjma datumu, ten ale naživo tolik nevyniká. Jednostranně otočná luneta, šroubovací korunka, hacking. Místo 12ky mají nulu. Průměr 46mm, safír, plné dýnko s potápěčskou maskou v reliéfu. Součástí balení je PVD tah i černý kaučuk s dvojitým zapínáním. Provedení je vzhledem k ceně perfektní! V reálu jsou opravdu skoro komplet černé, neumím to vyfotit, musí se to vidět. Na fotkách to vypadá světleji. Mají dokonce i nějakou luminiscenci, detail neznám, ale ručky, indexy a část lunety mezi 0 a 15 min ve tmě decentně svítí.

Je to má první zkušenost s firmou Hamilton a mohu říct, že jsem velmi spokojen.

První fotku jsem si vypůjčil s Watchuseeku, další jsou mé.

post-2863-1241291006.jpg

post-2863-1241291093.jpg

post-2863-1241291105.jpg

post-2863-1241291120.jpg

post-2863-1241291018.jpg

post-2863-1241291029.jpg

post-2863-1241291041.jpg

post-2863-1241291062.jpg

post-2863-1241291080.jpg

post-2863-1241291142.jpg

post-2863-1241291169.jpg

post-2863-1241291180.jpg

Odesláno

Hodinky jsou to pekne a budou to asi jedny z nejdostupnejsich cernocernych. Nicmene vadi mi na nich dve veci, a to zaprve ta rytina na dynku (pripomina mi Hujery Aquaracery, a zadruhe ta falicka hodinkova rucicka...

Odesláno

Naprostá paráda. A pokud jsem někde psal, že allblack je o negaci výstřednosti, tak beru zpět. Neplatí to paušálně. Tohle už je slušná exhibice. Mě se navíc strašně líbí ta nula místo dvanáctky.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Malaket napsal:
První fotku jsem si vypůjčil s Watchuseeku, další jsou mé.

Taky je máš pěkně upatlaný.:) Já to vždycky zjistím až při focení a jdu čistit. Nejlíp se mi osvědčilo mýdlo a starý zubní kartáček.

Odesláno
  Kamil napsal:
Taky je máš pěkně upatlaný.:) Já to vždycky zjistím až při focení a jdu čistit. Nejlíp se mi osvědčilo mýdlo a starý zubní kartáček.

To je ta správná patina :thumbsup_anim:

Když živý fotky, tak takhle. Ba ne, ono to je vidět až na fotce. Já to před tím jen utřel, ale 13 mpix už objeví všechno. Sypu si popel na hlavu. Ale sou to jen hodinky...

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
  Malaket napsal:
Ale sou to jen hodinky...

Hezky řečeno...:)

Stejně bych je rád viděl naživo. Nepůjdeš na příští sraz? Jo a ta nula nemá chybu!

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno (upraveno)

Ty krávo! Tydle hodinky musím mít! jsou naprosto skvostne uzasne dokonale dotedka jsem nevedel proc vlastne ziju... PRAVE JSEM NA TO PRISEL :-) pro below zero. jdu je objednat!

Edit.. uz jsem trosku vychladl nechapu proc neudelaji nejaky husty antireflex na ty svy hodinky jako treba fortis krasne ffialovej takhle to vypada jak kazdy druhy festiny to sklicko :-(

h78585333_1.jpg

Upraveno uživatelem Messiah
Odesláno

Pro ty, co nechtějí kupovat v zahraničí. V prodejnách DETAILS mají do konce května 09 myslím 25% slevu na hodinky Hamilton, všechny typy, i na objednávku dle katalogu. Zkoušel jsem dneska Hamilton BelowZero chronograf 46mm světlý ciferník -sv.hnědý řemínek. Nejprve se mi na ruce zdály strašně obrovské, ale po minutě už jsem si začínal zvykat, asi bych je mohl nosit. A teď večer už bych je šel koupit. Snad se z toho do rána vyspím.

Se zmíněnou slevou by vyšly ~ 33.000,-

Odesláno
  Dingo napsal:
Pro ty, co nechtějí kupovat v zahraničí. V prodejnách DETAILS mají do konce května 09 myslím 25% slevu na hodinky Hamilton, všechny typy, i na objednávku dle katalogu. Zkoušel jsem dneska Hamilton BelowZero chronograf 46mm světlý ciferník -sv.hnědý řemínek. Nejprve se mi na ruce zdály strašně obrovské, ale po minutě už jsem si začínal zvykat, asi bych je mohl nosit. A teď večer už bych je šel koupit. Snad se z toho do rána vyspím.

Se zmíněnou slevou by vyšly ~ 33.000,-

I tak to maj predrazeny sraci... Nechpu jak to u nas ti magove s tema cenama delaji pravdepodobne nenajdes dementnejsi ceny nikde jinde v evrope ...

Odesláno

To Messiash: Mnóó ta černo černá kombinace docela jde. Ale proč "září" jen datum a označení hodin je šedé...

Kdyby to bylo opačně tak jo, ale tohle je vada na kráse

Odesláno

Jen takovy nakupni signal pro vahavce maji ve zline v Gold Eligiusu modely se stribrným pouzdrem za 20400,-

• Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...