Malaket Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Přátelé, hodinky mám sice už od března, ale teprve nyní jsem se dostal k tomu je vyfotit. Kvalita fotek je již tradičně u mě mizerná, a když vidím některé fotky ostatních, přemýšlím, jestli je mám vůbec fotit... Ale budiž. Začnu trochu zeširoka. Tyto hodinky jsem obdivoval na loňském Baselworldu a někdy na podzim, kdy jsem šel kolem Details na Václaváku, jsem si na ně vzpomněl. Vlídná paní prodavačka je hledala asi 10 minut v katalogu. Byly na poslední stránce. Koukala na ně jako chleba z tašky, pak si zavolala posilu a společnými silami mi sdělily, že ještě nejsou, do Vánoc nebudou, a že se mám zeptat pak. Úplně jsem na ně zapomněl, až jsem v půlce března šel zas jako na potvoru kolem výše zmíněné prodejny. Co následovalo: Vlídná paní prodavačka je hledala asi 10 minut v katalogu. Byly na poslední stránce. Koukala na ně jako chleba z tašky, pak si zavolala posilu. A že je nemají a musí se objednat. Pak je asi dalších 10 minut hledaly v ceníku, marně. Tak si na mě prodavačka vzala mobil s tím, že zavolá dovozci a ozve se. K mému překvapení zavolala asi za 2 hodiny a radostně mi sdělila, že cena těchto hodinek je 37.500,- Kč, ale že je nemají, neměli a už ani mít nebudou, protože už nejsou ani ve Švýcarsku... Ve svém zklamání jsem se ani nezeptal, jak přišli na tu cenu, když je nikdy neměli, ale co. Doma jsem nažhavil google a opravdu, moc jich nebylo. Jedny v Kanadě a jedny v Německu. Tam jsem je také objednal, cena byla 899,-? doprava po Německu zdarma, pouze si účtovali 8,-? za doběrečné. Nechal sem si je poslat k mému společníkovi do Drážďan a za 3 dny pak skutečně dorazily. Teď konečně něco k hodinkám. Jedná se o limitovanou sérii s vodotěsností 1000 metrů, Uvnitř tiká ETA 2826, přesnost cca + 3s denně. Jsou celé černé, vyjma datumu, ten ale naživo tolik nevyniká. Jednostranně otočná luneta, šroubovací korunka, hacking. Místo 12ky mají nulu. Průměr 46mm, safír, plné dýnko s potápěčskou maskou v reliéfu. Součástí balení je PVD tah i černý kaučuk s dvojitým zapínáním. Provedení je vzhledem k ceně perfektní! V reálu jsou opravdu skoro komplet černé, neumím to vyfotit, musí se to vidět. Na fotkách to vypadá světleji. Mají dokonce i nějakou luminiscenci, detail neznám, ale ručky, indexy a část lunety mezi 0 a 15 min ve tmě decentně svítí. Je to má první zkušenost s firmou Hamilton a mohu říct, že jsem velmi spokojen. První fotku jsem si vypůjčil s Watchuseeku, další jsou mé.
Jakubisko Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Hodinky jsou to pekne a budou to asi jedny z nejdostupnejsich cernocernych. Nicmene vadi mi na nich dve veci, a to zaprve ta rytina na dynku (pripomina mi Hujery Aquaracery, a zadruhe ta falicka hodinkova rucicka...
JiříR Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Odesláno 2. května 2009 Nádherný hodinky! Ta černá je fakt šik...
bandicoot Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Naprostá paráda. A pokud jsem někde psal, že allblack je o negaci výstřednosti, tak beru zpět. Neplatí to paušálně. Tohle už je slušná exhibice. Mě se navíc strašně líbí ta nula místo dvanáctky.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Malaket napsal: První fotku jsem si vypůjčil s Watchuseeku, další jsou mé. Taky je máš pěkně upatlaný. Já to vždycky zjistím až při focení a jdu čistit. Nejlíp se mi osvědčilo mýdlo a starý zubní kartáček.
Malaket Odesláno 3. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Kamil napsal: Taky je máš pěkně upatlaný. Já to vždycky zjistím až při focení a jdu čistit. Nejlíp se mi osvědčilo mýdlo a starý zubní kartáček. To je ta správná patina Když živý fotky, tak takhle. Ba ne, ono to je vidět až na fotce. Já to před tím jen utřel, ale 13 mpix už objeví všechno. Sypu si popel na hlavu. Ale sou to jen hodinky...
XXXfazerXXX Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 Zajimava vecicka,moc se mi libi--at dobre a dlouho tikaji gratulace
Návštěvník Kamil Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Odesláno 3. května 2009 (upraveno) Malaket napsal: Ale sou to jen hodinky... Hezky řečeno... Stejně bych je rád viděl naživo. Nepůjdeš na příští sraz? Jo a ta nula nemá chybu! Upraveno 3. května 2009 uživatelem Kamil
Messiah Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 (upraveno) Ty krávo! Tydle hodinky musím mít! jsou naprosto skvostne uzasne dokonale dotedka jsem nevedel proc vlastne ziju... PRAVE JSEM NA TO PRISEL :-) pro below zero. jdu je objednat! Edit.. uz jsem trosku vychladl nechapu proc neudelaji nejaky husty antireflex na ty svy hodinky jako treba fortis krasne ffialovej takhle to vypada jak kazdy druhy festiny to sklicko :-( Upraveno 4. května 2009 uživatelem Messiah
Dingo Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Odesláno 4. května 2009 Pro ty, co nechtějí kupovat v zahraničí. V prodejnách DETAILS mají do konce května 09 myslím 25% slevu na hodinky Hamilton, všechny typy, i na objednávku dle katalogu. Zkoušel jsem dneska Hamilton BelowZero chronograf 46mm světlý ciferník -sv.hnědý řemínek. Nejprve se mi na ruce zdály strašně obrovské, ale po minutě už jsem si začínal zvykat, asi bych je mohl nosit. A teď večer už bych je šel koupit. Snad se z toho do rána vyspím. Se zmíněnou slevou by vyšly ~ 33.000,-
Messiah Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Dingo napsal: Pro ty, co nechtějí kupovat v zahraničí. V prodejnách DETAILS mají do konce května 09 myslím 25% slevu na hodinky Hamilton, všechny typy, i na objednávku dle katalogu. Zkoušel jsem dneska Hamilton BelowZero chronograf 46mm světlý ciferník -sv.hnědý řemínek. Nejprve se mi na ruce zdály strašně obrovské, ale po minutě už jsem si začínal zvykat, asi bych je mohl nosit. A teď večer už bych je šel koupit. Snad se z toho do rána vyspím. Se zmíněnou slevou by vyšly ~ 33.000,- I tak to maj predrazeny sraci... Nechpu jak to u nas ti magove s tema cenama delaji pravdepodobne nenajdes dementnejsi ceny nikde jinde v evrope ...
Radimk Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 To Messiash: Mnóó ta černo černá kombinace docela jde. Ale proč "září" jen datum a označení hodin je šedé... Kdyby to bylo opačně tak jo, ale tohle je vada na kráse
Baker Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Radimk napsal: Kdyby to bylo opačně tak jo, ale tohle je vada na kráse Ono to datum je imho celkove vada na krase.
Malaket Odesláno 5. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Baker napsal: Ono to datum je imho celkove vada na krase. Pánové, v reálu to není zdaleka tak hrozný
little_w Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Nula misto dvanactky je fajn. To delali soudruzi uz na Raketach. Jo, priklady holt tahnout :-)
Bison Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Krásný hodinky, gratuluju. I když Hamiltony nejsou můj šálek čaje, tak tyhle bych fakt kousnul , ještě jednou gratulace.
Messiah Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Jen takovy nakupni signal pro vahavce maji ve zline v Gold Eligiusu modely se stribrným pouzdrem za 20400,-
MaxM Odesláno 23. března 2011 Nahlásit Odesláno 23. března 2011 Luxusni me se libi ten skafanr vzadu:notworthy:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se