Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak hledám nápady na gmt hodinky na cestování za velké louže (tzn. pro praktické denodenní nošení), nikoli dražší než 1000 euro - gmtmaster i explorer jsou tímto bohužel asi vyřazeny, to by musely být fejky :D

Musej to bejt hodinky, co se na druhou stranu ček nestydí vzít ke všem příležitostem i ke krátkýmu rukávu. Systém zobrazování je otevřený, jeho chytrost jednoduchost a a originalita součástí výběrových parametrů. Nejhorší je ovšem okýnko ála datumovka, protože se s ní plete.

Zatím pro tento účel používám Igen yellow limited, ale tam je jen 12 hodin škála, jde sice bezvadně použít i na 24 hodin, když víš jak, ale není nijak aretovaná a vůbec nedorozumění není vyloučeno, navíc žlutá není ta pravá na obchodní jednání.

Zatím mám v hledáčku glycine airman (asi verze SST, nebo 18) - jenže tam je z těch zón zase moc velké téma, až hysterie.

Taky jsem obdivoval průhledný quartzový plastový epigony gmtmasterů ála swatch za 750 vočí.

Nenarazil někdo bři brouzdání netem na dobrýho týpka ?

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník YPO?
Odesláno (upraveno)

cigi ty sou náhodou dobrý - tuhle sem na ně koukal, že bych s nima sral rolexáře :D

minirecenze

I based the time off my 14060 and I must say after a month of getting it, I am off by 10 seconds, which translates to +0.5 secs per day!!! Wow! Yayyyy Rolex!!!

Upraveno uživatelem YPO?
Odesláno (upraveno)

Jako odpověď rolexářům dobrý :D, ale na to mám ve vízoru ty quartzový plastový gmtmastery za pár stovek - můžeš mít i pepsi lunetu !! :D :D Jen kdybych si pamatoval tu firmu - je snad seriozní švýcarská, vyrábí i docela drahý automaty !

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

LIMIT 1.000 EURO?

Mechanika? Dobrá značka? Fajn design? GMT v subdialu (lepší, než ručka, ne?)?

Na ebay bývají v "kup teď " kolem 1.000 EUR, v aukcích za cca. 700 EUR. Což je za nové hodinky od zavedených prodejců fajn cena. A je to cca. 40% retail ceny.

Hodinky jsem viděl v reálu a jsou super. Fotky jsem ale našel jen mizerné.

http://cgi.ebay.de/ORG-MAURICE-LACROIX-Pon...93%3A1|294%3A50

Edit:

A přihřeju si polívčičku a postnu sem svoje dvě GMT ;)

Prostě tohle je pro mě ideální GMT. Měl jsem i hodinky s GMT ručkou a přišlo mi to nepřehledné.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno

fortis - jo, jsou fajnový, chtěl bych něco víc frajerskýho, dá se ještě sehnat ten čtvercový model s gmt?

ty ML jsou sice moc společenský, ale bezva, navíc mají velký datum, ale nemaj 24 hodin, nebo jo? Na 12 hodin mám už ty primky.

Návštěvník Tada
Odesláno

Bulova Accutron Asstronaut!

Buď nové s etou nebo vintage ladičky :P

Odesláno

a co TYHLE mne se tedy libi vice nez vse co tu bylo uvedeno (asi protoze je mam ) jinac ty Davosy od choseho jsou take pekne. A pod 1000 ? jsou.

Odesláno (upraveno)

Co Sinny? Maji nekolik GMT modelu a jsou to dobre udelany veci ..

Mel jsem pres 4 roky 144 GMT a spokojenost. Cenove by ses mohl vejit :).

Web je strasnej, ale najdes tam vsechno - www.sinn.de

EDIT: Hele, maji novej web :D.

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno (upraveno)

Jo, nighty, na ty ebely jsem zapomněl - už jsem po nich šel na ebay, mají i model bez zeměkoule, ale v letošním roce prudce (dvaapůlnásobně) zdražili - myslím ale , že nasadili vlastní kalibry, je to zase ta fajnová značka...

Sinn maj blbý jméno, přesto se asi nepřenesu.

Ty luis erard a bulova prověřím

Ale upřímně, zatím NIC lepčího, než airmany..... Jo, ještě jsem zapomněl, že mám v oku i aeronauty a bulgari, co mají oboje velmi hezký soprod model s ručičkovým datem, ty jsou obě dost frajerský, ale ty převyšují limit.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Tak jste mě ukecali, vomrk jsem ty sinny a smysl dávaj !! Asi vomrknu ještě muehle a tutimu. Ale porád jsou to takový normál letecký německý v mezích normy, někdo něco zajímavýho?

Jako třeba ty tudory.....

Odesláno
Tak hledám nápady na gmt hodinky na cestování za velké louže (tzn. pro praktické denodenní nošení), nikoli dražší než 1000 euro - gmtmaster i explorer jsou tímto bohužel asi vyřazeny, to by musely být fejky :D

Musej to bejt hodinky, co se na druhou stranu ček nestydí vzít ke všem příležitostem i ke krátkýmu rukávu. Systém zobrazování je otevřený, jeho chytrost jednoduchost a a originalita součástí výběrových parametrů. Nejhorší je ovšem okýnko ála datumovka, protože se s ní plete.

Zatím pro tento účel používám Igen yellow limited, ale tam je jen 12 hodin škála, jde sice bezvadně použít i na 24 hodin, když víš jak, ale není nijak aretovaná a vůbec nedorozumění není vyloučeno, navíc žlutá není ta pravá na obchodní jednání.

Zatím mám v hledáčku glycine airman (asi verze SST, nebo 18) - jenže tam je z těch zón zase moc velké téma, až hysterie.

Taky jsem obdivoval průhledný quartzový plastový epigony gmtmasterů ála swatch za 750 vočí.

Nenarazil někdo bři brouzdání netem na dobrýho týpka ?

hodně me zaujali ORIS ARTELIER WORLDTIMER, krásné elegantní a univerzální

http://www.friendsoforis.com/store/product...=252&page=5

na fóru přátelů orisů mívají dost často 20% slevy na vybrané modely, pak vychází na daný limit EUR 1.000,-

subciferník s druhým časem je určitě přehlednější, posunování +/- 1 hodina je zajímavý, demostrace fce na www.oris.ch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...