Přejít na obsah

téma k zamyšlení nad cenovou politikou sea gull

Doporučené příspěvky

Na toto jsem upozorňoval už dávno, když jsem tyto hodinky pořizoval z USA za zaváděcí cenu. Ta byla ještě o 90 baků níž. A i po doplacení DPH je cena ve srovnání s Evropou někde jinde. Ve státech je prostě všechno za babku i přes to, že ke všemu dopočítávají federal a state tax.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Evropané si prostě historicky nechávají <censored> na hlavu ve větší míře než Američané. Platí to u daní a platí to u cen v podstatě všeho. Proč by zrovna hodinky měly být výjimkou? Takže je jen logické, že si i Seagull za své hodinky v Evropě řekne i výrazně více. Není jediný, spíš by byl výjimkou, kdyby to neudělal.

Odkaz ke komentáři

Evropané si prostě historicky nechávají <censored> na hlavu ve větší míře než Američané. Platí to u daní a platí to u cen v podstatě všeho. Proč by zrovna hodinky měly být výjimkou? Takže je jen logické, že si i Seagull za své hodinky v Evropě řekne i výrazně více. Není jediný, spíš by byl výjimkou, kdyby to neudělal.

Já ti nevim jestli je to o s...í na hlavu. Třeba se pletu, ale na americkým trhu toho prodaj mnohonásobně víc a vyšší obrat umožňuje ztlačit dolů marži a to ve spojení s ochranářskou politikou EU vs Asie už nějaký ten rozdíl udělá.

Edit: No tak teď na to koukám a ten cenový rozdíl je už fakt extrémní :(, takže se přiznám, že vůbec netušim ...

Upraveno uživatelem abbot
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Já ti nevim jestli je to o s...í na hlavu. Třeba se pletu, ale na americkým trhu toho prodaj mnohonásobně víc a vyšší obrat umožňuje ztlačit dolů marži a to ve spojení s ochranářskou politikou EU vs Asie už nějaký ten rozdíl udělá.

Edit: No tak teď na to koukám a ten cenový rozdíl je už fakt extrémní :(, takže se přiznám, že vůbec netušim ...

Není to jen o tom, že trh je větší, do Ameriky se dostane spousta zboží i bez cla.

A že cenový rozdíl je extrémní to je jednoduché poptávka zvyšuje cenu :-)

Odkaz ke komentáři

Není to jen o tom, že trh je větší, do Ameriky se dostane spousta zboží i bez cla.

A že cenový rozdíl je extrémní to je jednoduché poptávka zvyšuje cenu :-)

Jezis chalpi o com to tocite .... tie stranky su len pasca na hejly.... nic viac nic menej. A pocitam ze sa takticky doplnaju v style... mrknite sa hejlovia jak draho idu tieto majsterstuky v EU... to u nas v USA ich mozete mat za.....

Cokolvek nad 200 USD je za toto sialenost, cla-necla aj keby to sem vozili pozlatenym vznasadlom po jednom kuse. Vyrobna cena je 5 dolarov + 100g ryze (material, stroje + tu ryzu dostal "hodinar" co ich zmontoval).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...