zekon7302 Odesláno 11. října 2016 Nahlásit Odesláno 11. října 2016 Jo to je, celý den na tu krásu čumím, ani safírový E.S nemají to kouzlo.
Fajkus Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Hladit duší je fajn. Mi by dělalo lépe, kdyby mi hladily zápěstí. Na sřídačku to zekon: ty fotky úpln? pohladí pro duši
zekon7302 Odesláno 12. října 2016 Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Jo jo, úplně ti rozumím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Primoš Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 To jsou malé sněhové nerozpuštěné vločky.
zekon7302 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Ani jedno, mrholilo no, jsem to kvůli pár fotkám ani nestíhal utírat.
JR_2010 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Kapky v pohodě, ty utřeš, ale malá ručička Ti asi dělá kružnici na ciferníku (tedy pokud tam nebyla už před tím)
zekon7302 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Odesláno 14. října 2016 Ne, ne, to jsem se taky lekl, já udělal prstem tak dokanele kruhový pohyb jak jsem je utíral.
Berys Odesláno 27. října 2016 Nahlásit Odesláno 27. října 2016 Viděli jste to, prim-shop...... prý Tričko "ORLÍK" khakihttp://www.prim-shop.cz/produkty/reklamni-predmety-prim/tricko-orlik-khaki-xl.htm
straspol Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Nojo, krásné - ale zaprvé je to na trpaslíka a zadruhé na tom nemají natištěné Orlíky, tak nevím.... žíly mi to netrhá..
Honza.manta Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Proč jsou na tričku orlík igeny?
straspol Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Proč jsou na tričku orlík igeny? To je rafinovaný marketingový tah.
Berys Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 Nojo, krásné - ale zaprvé je to na trpaslíka a zadruhé na tom nemají natištěné Orlíky, tak nevím.... žíly mi to netrhá..zdarec,... právě proto jsem to šoupnul do tohoto vlákna. Od odborníků z prim shop bych očekával základní znalost typů. Možná ale jde jak píšeš o marketing tah.
financ Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Odesláno 28. října 2016 tričko mám už nějaký čas doma, příjemně se nosí, ale Orlíky na něm nejsou. Na zeleným jsou ES, na bílým nový Orlíky
spona Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Ahoj všemtak jsem si tak pročítal příspěvky kolem Igenů a nějak jsem se zakoukal.Řekl jsem si, že bych si jedny mohl koupit.Bohužel jsem byl zděšen z cen, alenakonec jsem jedny vypátral a hned vyrazil na nákup.Byl jsem úplně nadšenej, když jsem hodinky vzal od prodejce do ruky.Jsou moc pěkný, aspoň teda z mého pohledu.Manželka bohužel moji radost se mnou nesdílí, a ťuká si na hlavu co kupuju za vraky, ale mě můj názor stejně nezmění. Zatím aspoň večerní fotka přeji hezký večer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doriaan Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Musím pochválit...dobrá volba. Vypadají moc dobře.
spona Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 (upraveno) Ještě jedna lepší fotka, vyfoceno včera když jsem je přivezl domůDíky Doriaan Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2016 uživatelem spona
EngineerHack Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Ved to je v supr stavu. Dobre sis vybral. Sent from my Q10 using Tapatalk
Fade Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Krásné. Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
spona Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Asi to ukážu manželce, ať vidí že se mílí.Jinak díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se