Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Trochu OT, ale s tim kázáním opačně mi to připomnělo, jak jsem byl v bance a chtěl jsem si půjčit relativně malou částku. A ten chlápek za přepážkou se mě asi 5x zeptal, jestli si to nechci rozmyslet, protože se mu nechtěj kvůli tak malý půjčce vypisovat ty papíry :D zaměstnanec roku :D

Odesláno

Pořádnej frajer utratí každý měsíc minimálně o 10% víc něz vydělá :D

Dobre Ty! :) .

Návštěvník Mav.
Odesláno

Já mám v hnusných zmasírkovaných hodinkách svou roční mzdu - mám to všechno prodat a koupit ty designové Orienty?

No... tak to gratuluju.

Těch Spring Drive by bylo asi škoda. Brčálovejch rolád asi ne ;)

Každopádně prodejem nejspíš tratíš v každej zatáčce.

Radši kupuj, co se ti líbí.

Odesláno

Já mám v hnusných zmasírkovaných hodinkách svou roční mzdu - mám to všechno prodat a koupit ty designové Orienty?

Nee, to nedelej :-). Tve nakupy jsou uz proslavene a vzdy se tesim na chlubirnu od tebe.

Orientama by to treba skoncilo a to by byla skoda :-)

Odesláno

Neprodávej, vyměním s tebou kus za kus.

Návštěvník Mav.
Odesláno

Kolik rolad si prodal? Řekl bych že žádný ty zatáčko. Už toho nechej když o tom vis prdlajs.

Na to, že je to průserová věc mi stačí vidět chrono24 nebo zdejší prodejní vlákno. Nemusím se spálit za svý peníze. Těm je nejlíp u mne :D

Odesláno

Na to, že je to průserová věc mi stačí vidět chrono24 nebo zdejší prodejní vlákno. Nemusím se spálit za svý peníze. Těm je nejlíp u mne :D

tohle patří do pamětihodností. Gratuluji.
Odesláno

A ja myslel, ze si kukacky kupujeme pro potechu a ne jako kalkul. Nekdo na ty Rolady ma a libi se mu, tak pro si je nekoupit, ne? Nechapu tvou averzi :( .

Návštěvník Mav.
Odesláno

A ja myslel, ze si kukacky kupujeme pro potechu a ne jako kalkul. Nekdo na ty Rolady ma a libi se mu, tak pro si je nekoupit, ne? Nechapu tvou averzi :( .

Tak to jsem někde něco špatně napsal, protože až na tu "averzi" souhlasím. Hodinky se musí hlavně líbit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...