Nasty Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Trochu OT, ale s tim kázáním opačně mi to připomnělo, jak jsem byl v bance a chtěl jsem si půjčit relativně malou částku. A ten chlápek za přepážkou se mě asi 5x zeptal, jestli si to nechci rozmyslet, protože se mu nechtěj kvůli tak malý půjčce vypisovat ty papíry zaměstnanec roku
tano Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Pořádnej frajer utratí každý měsíc minimálně o 10% víc něz vydělá Dobre Ty! .
atari Odesláno 25. května 2016 Nahlásit Odesláno 25. května 2016 Pořádnej frajer utratí každý měsíc minimálně o 10% víc něz vydělá Jenom za hodinky, předpokládám...
M3maniac Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Jj, to je trend moderní doby... chtít všechno hned, půjčit si na dárky pod stromeček a pro jistotu i na dovolenou
wizard-ov Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já mám v hnusných zmasírkovaných hodinkách svou roční mzdu - mám to všechno prodat a koupit ty designové Orienty?
Návštěvník Mav. Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já mám v hnusných zmasírkovaných hodinkách svou roční mzdu - mám to všechno prodat a koupit ty designové Orienty? No... tak to gratuluju. Těch Spring Drive by bylo asi škoda. Brčálovejch rolád asi ne Každopádně prodejem nejspíš tratíš v každej zatáčce.Radši kupuj, co se ti líbí.
SCIFI Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Kolik rolad si prodal? Řekl bych že žádný ty zatáčko. Už toho nechej když o tom vis prdlajs.
kuncák7 Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já mám v hnusných zmasírkovaných hodinkách svou roční mzdu - mám to všechno prodat a koupit ty designové Orienty?Nee, to nedelej :-). Tve nakupy jsou uz proslavene a vzdy se tesim na chlubirnu od tebe.Orientama by to treba skoncilo a to by byla skoda :-)
PEtrS Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Já mám v hnusných zmasírkovaných hodinkách svou roční mzdu - mám to všechno prodat a koupit ty designové Orienty?Neprodávej, vyměním s tebou kus za kus.
wizard-ov Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 No tratím, tratím...ale co by člověk pro hobby neudělal ;o)
azeppelin Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Ty orienty jsou taková pecka, že u nich skončíme všichni.
Návštěvník Mav. Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Kolik rolad si prodal? Řekl bych že žádný ty zatáčko. Už toho nechej když o tom vis prdlajs. Na to, že je to průserová věc mi stačí vidět chrono24 nebo zdejší prodejní vlákno. Nemusím se spálit za svý peníze. Těm je nejlíp u mne
SCIFI Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Na to, že je to průserová věc mi stačí vidět chrono24 nebo zdejší prodejní vlákno. Nemusím se spálit za svý peníze. Těm je nejlíp u mne tohle patří do pamětihodností. Gratuluji.
tano Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Na to, že je to průserová věc mi stačí vidět chrono24 nebo zdejší prodejní vlákno. Nemusím se spálit za svý peníze. Těm je nejlíp u mne A ja myslel, ze si kukacky kupujeme pro potechu a ne jako kalkul. Nekdo na ty Rolady ma a libi se mu, tak pro si je nekoupit, ne? Nechapu tvou averzi .
M3maniac Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Mave s Tebou to mává :-) buď sleduješ chrono24 a zdejší prodejní vlákno špatně nebo jsi úplně drevený .....
Návštěvník Mav. Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 A ja myslel, ze si kukacky kupujeme pro potechu a ne jako kalkul. Nekdo na ty Rolady ma a libi se mu, tak pro si je nekoupit, ne? Nechapu tvou averzi . Tak to jsem někde něco špatně napsal, protože až na tu "averzi" souhlasím. Hodinky se musí hlavně líbit.
Josef01 Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Přemýšlím, jestli tu je někdo, kdo si kupuje hodinky, které se mu nelíbí.
sashator Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Odesláno 26. května 2016 Taky o tom přemejšlim a vychází mi z toho veskrze všichni rolexáci! Já třeba ty svoje kupoval čistě na kšeft
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se