zekon7302 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Doteď jsem se pohyboval v mezích toho co dokážu dát bokem,ale není to ono,za chvilku bych musel zvýšit nosnost podlahy ,takže radši budu škudlit na pořádne hoďky abych neměl každé ráno dilema,co na ruku ,takže momentálně jsem na 70%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 cca 25% ale dobre vlakno, odkazem zene ze potrebujem este 75% na hodinkach pridat !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enicar2 Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 1.Cena u AD : 130%Co jsem dal za ně já : 84%---------------------------- 2.Cena u AD : 110%Co jsem dal za ně já : 46% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Tak já jsem jsem si pořídil svoje hodinky za 180% svýho platu....ale pouze pod manželky podmínkou, že po dvou našich dětech do "renovace" jejího 2 těhotenstvími poznamenaného těla investuju 150% svýho platu ! Takže mě vlastně ty hodinky vyjdou na 330% mýho platu... Ono hodně záleží, jak často se na své hodinky nebo na svou ženu díváš, podle toho uprav poměr investic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Ono hodně záleží, jak často se na své hodinky nebo na svou ženu díváš, podle toho uprav poměr investic Výše investice odpovídá spokojenosti. S hodinkami i s manželkou! Takže vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 QUOTE(jnm @ 25.5.2009 - 1:57) 277797[/snapback]Je mi jasné, že mi není nic do vašich platů, navrhuji proto uvádět procentuální poměr mezi čistým příjmem a cenou hodinek. Tedy kdo má hodinky ve výši měsíčního příjmu, je na 100%, kdo má hodinky v ceně poloviny svýho platu, je na 50%, kdo šetřil a má hodinky v ceně dvou svých platů, je na 200% atd. No, to je přece nemlich to samý, jako by ses na ty platy ptal, ne? Chápu asi, o co Ti jde, ale jen tímhle se asi k tý správný argumentaci nedobéřeš... sic máš pravdu, namyslím si, že by tu někdo sondoval naše platy, spíše jde o zjištění, kolik je kdo si ochoten pro své záliby utrhnout... tudíž, a taky proto, že namám důvod nic skrývat (živím se prací coby zaměstnanec, takže jedním z nejzoufalejších způsobů obživy a nemá mi co kdo závidět...) klidně sdělím - poslední patery hodinky - buďto kupovány zde na fóru jako starší, čili velmi výhodně, anebo kopeny v akční slevě (uvedu vždy: skutečnou cenu při pořízení / cenu nových u AD v době koupě), a k tomu nepočítám řemínky a další "blbosti", za které dám mnohdy i 30%-50% ceny hodinek...1) 50% / 90%2) 25% / 55% 3) 20% / 35%4) 20% / 30%5) 10% / 25% Avšak své první "pořádné" hodinky jsem si nechal dát jako dárek, nové, a představovaly v té době asi 120% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Tak já dal za hodinky 15% svého platu, ale jelikož jsme 4-členná rodina, manželka má ca 10% mého platu a děti zatím bez platu, ale každý člen rodiny má svoje finanční potřeby, tak to musím přepočítat na člena rodiny a pak jsem někde na 60%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 (upraveno) FraK, tohle je rozumny pocitani. Ono je neco jinyho koupit hodinky za kilo, kdyz beres kilo a jsi sam nebo kdyz beres kilo a mas doma X krku. Kde jsou ty casy, kdyz jsem si myslel, ze 3 platy v hodinkach jsou OK. edit: castku jsem samozrejme strelil, abych tomu dal vahu. Cim min clovek bere, tim nemoznejsi je ten plat do hodinek dat Upraveno 7. září 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 este by som do "vzorca" k poctu krkov pridal pocet konickov... pokial ma niekto len hodinky, tak je to fajn, no pokial sa k tomu pridaju dalsie konicky... sodoma gomora... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 este by som do "vzorca" k poctu krkov pridal pocet konickov... pokial ma niekto len hodinky, tak je to fajn, no pokial sa k tomu pridaju dalsie konicky... sodoma gomora... anebo, když má někdo aktuálně plat pod 20k, moc si v hodinkách vybírat nemůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 a nebo pod 10k tak je to ještě trochu horší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Já to tipuju tak na 700%, ale u mě jako 16letého studenta se to těžko odhaduje, není to moc vypovýdající informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 edit: castku jsem samozrejme strelil...Jen jestli nekecáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2012 Já to tipuju tak na 700%, ale u mě jako 16letého studenta se to těžko odhaduje, není to moc vypovýdající informace No ale příspěvěk vypovídající je - alespoň o tom, co (ne)studuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 No ale příspěvěk vypovídající je - alespoň o tom, co (ne)studuješ... Hopla... Teď je asi jakákoliv obhajova marná, že? (gymnázium) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 100% čistého platu jsem do hodinek ještě nikdy nedal a co máme prcka, tak v dohledné době asi ani nedám. Ale nějak mi to ani nevadí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 100%? mega za mesic fakt nevydelam, bohuzel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 100%? mega za mesic fakt nevydelam, bohuzel To má být kolik procent platu za jedny hodinky, ne? Ne za celej atomovej kufřík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 ajo taak, tak to uz mlcim.. ale stejne sem nad 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 100%? mega za mesic fakt nevydelam, bohuzel Buď rád, peníze kazí charakter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se