Přejít na obsah

Měsíční plat a cena hodinek

jnm

Doporučené příspěvky

Doteď jsem se pohyboval v mezích toho co dokážu dát bokem,ale není to ono,za chvilku bych musel zvýšit nosnost podlahy :D ,takže radši budu škudlit na pořádne hoďky abych neměl každé ráno dilema,co na ruku :D ,takže momentálně jsem na 70%.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já jsem jsem si pořídil svoje hodinky za 180% svýho platu....ale pouze pod manželky podmínkou, že po dvou našich dětech do "renovace" jejího 2 těhotenstvími poznamenaného těla investuju 150% svýho platu ! Takže mě vlastně ty hodinky vyjdou na 330% mýho platu...:(

Ono hodně záleží, jak často se na své hodinky nebo na svou ženu díváš, podle toho uprav poměr investic :)

Odkaz ke komentáři

QUOTE(jnm @ 25.5.2009 - 1:57) 277797[/snapback]Je mi jasné, že mi není nic do vašich platů, navrhuji proto uvádět procentuální poměr mezi čistým příjmem a cenou hodinek. Tedy kdo má hodinky ve výši měsíčního příjmu, je na 100%, kdo má hodinky v ceně poloviny svýho platu, je na 50%, kdo šetřil a má hodinky v ceně dvou svých platů, je na 200% atd.

No, to je přece nemlich to samý, jako by ses na ty platy ptal, ne? Chápu asi, o co Ti jde, ale jen tímhle se asi k tý správný argumentaci nedobéřeš...

sic máš pravdu, namyslím si, že by tu někdo sondoval naše platy, spíše jde o zjištění, kolik je kdo si ochoten pro své záliby utrhnout...

:rolleyes:

tudíž, a taky proto, že namám důvod nic skrývat (živím se prací coby zaměstnanec, takže jedním z nejzoufalejších způsobů obživy a nemá mi co kdo závidět...) klidně sdělím - poslední patery hodinky - buďto kupovány zde na fóru jako starší, čili velmi výhodně, anebo kopeny v akční slevě (uvedu vždy: skutečnou cenu při pořízení / cenu nových u AD v době koupě), a k tomu nepočítám řemínky a další "blbosti", za které dám mnohdy i 30%-50% ceny hodinek...

1) 50% / 90%

2) 25% / 55%

3) 20% / 35%

4) 20% / 30%

5) 10% / 25%

Avšak své první "pořádné" hodinky jsem si nechal dát jako dárek, nové, a představovaly v té době asi 120%

Odkaz ke komentáři

Tak já dal za hodinky 15% svého platu, ale jelikož jsme 4-členná rodina, manželka má ca 10% mého platu a děti zatím bez platu, ale každý člen rodiny má svoje finanční potřeby, tak to musím přepočítat na člena rodiny a pak jsem někde na 60%.

Odkaz ke komentáři

FraK, tohle je rozumny pocitani. Ono je neco jinyho koupit hodinky za kilo, kdyz beres kilo a jsi sam nebo kdyz beres kilo a mas doma X krku. Kde jsou ty casy, kdyz jsem si myslel, ze 3 platy v hodinkach jsou OK.

edit: castku jsem samozrejme strelil, abych tomu dal vahu. Cim min clovek bere, tim nemoznejsi je ten plat do hodinek dat :suicide_anim:

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

este by som do "vzorca" k poctu krkov pridal pocet konickov... pokial ma niekto len hodinky, tak je to fajn, no pokial sa k tomu pridaju dalsie konicky... sodoma gomora... :)

anebo, když má někdo aktuálně plat pod 20k, moc si v hodinkách vybírat nemůže...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...