KFL Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Objektiv? Make - Panasonic Model - DMC-FZ7 Orientation - Top left DateTime - 2009:05:25 18:11:16 ExposureTime - 1/100 seconds FNumber - 4.50 ExposureProgram - Normal program ISOSpeedRatings - 100 atd.
Bison Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Parádní kousek, ovšem cena taky osobně bych ale asi dal přenost některým starším modelům v duchu II.WW
B.F.G. Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 (upraveno) Make - Panasonic Model - DMC-FZ7 Orientation - Top left DateTime - 2009:05:25 18:11:16 ExposureTime - 1/100 seconds FNumber - 4.50 ExposureProgram - Normal program ISOSpeedRatings - 100 atd. Áaaaaha. F práci nemám takové kouzla. Upraveno 26. května 2009 uživatelem B.F.G.
weiview Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Přátelé včera jsem je měl na ruce (u Brože v Alfě) a je to neskutečný zážitek! Na první pohled se mi na fotkách nelíbily, na druhý mi přišly docela zajímavé, ale na živo to je něco! Měl jsem toho už na ruce hodně a můžu říct, že jsou to zatím možná nejzajímavější a nejlépe zpracované hodinky do čtvrt milionu... Jsou poměrně těžké, s výrazným tvarem z profilu a hlavně v každém detailu (a že jich tam je) dokonale zpracované. Musím Hanhart pochválit. Dlouho těžili jen ze své historie, asi málokdo čekal tak velký krok.
spiderer Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Vypadaji zajimave, z fotek se mi moc nelibi tvar pouzdra s nozkama, ale nikdy jsem je nevidel nazivo, takze toho moc neusoudim, cifernik a "svycarska zdobnost" se mi libi a velmi prijemny jsou pro me ty cerveny detaily, je jich tam celkem dost a beru to jako vyrazne plus
decebal Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Podle webu to vypadá, že už vůbec nedělají klasickou kolekci :-(.
Onisan Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Vypadaji zajimave, z fotek se mi moc nelibi tvar pouzdra s nozkama, ale nikdy jsem je nevidel nazivo, takze toho moc neusoudim, cifernik a "svycarska zdobnost" se mi libi a velmi prijemny jsou pro me ty cerveny detaily, je jich tam celkem dost a beru to jako vyrazne plus Přesně, když jsem je viděl, tak jsem si říkal, že tobě by se líbit mohli něco brejtlingovského na nich také je
spiderer Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Přesně, když jsem je viděl, tak jsem si říkal, že tobě by se líbit mohli něco brejtlingovského na nich také je jeste kdyby tak mely logaro..
H-B Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 (upraveno) Ufff... to jsoun za dlouhou dobu jedny z nejhezcich hodinek, co jsem videl. Malokdy mam nutkani napsat duchaplnej prispevek typu "jee, ty jsou krasny", ale tady nemam jinou moznost. Dival jsem se na stranky Hanhart, tak jsem hodim s dovolenim info k tyhle nadhere, prekladu myslim netreba: Technical details: Mechanical HAN38 chronograph movement 28,800 vibrations per hour, 4 Hz Automatic, power reserve min. 42 hours Date display Small second Convex sapphire glass Screw-down sapphire glass back Numerals and indices as appliquéd details Super-LumiNova? Water resistance 10 atm Case height 15 mm Diameter 44 mm Moc krasna je taky rada Pilot´s, v podstate stejna, jen jine barevne provedeni. edit: chyba v oznaceni rady Upraveno 26. května 2009 uživatelem JanBeles
lib Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 (upraveno) Mně připadají na Hanhart nějak nepatřičný a moc se mi nelíbí. Pod Hanhartem se mi osobně vybaví tohle: Upraveno 26. května 2009 uživatelem lib
bandicoot Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 (upraveno) A mě zrovna to vystoupení z vlastního stínu přijde sympatický. Obšlehávat starou krásnou klasiku neni kumšt, takhle jít s kůží (a vyšší cenou) na trh je chvály- a obdivuhodný. Upraveno 26. května 2009 uživatelem bandicoot
H-B Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Presne. A zvlast, kdyz (podle jinych, ja je v ruce nemel) tomu i odpovida kvalita.
Onisan Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Já jsem konzervativní... Já mám rád, když se všichni drží svého stylu a směru...
Kalifx Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Pěkný to je. Ale taky mně trochu připomínají produkci nějaký reinkarnovaný swiss made firmy - třeba jako Favre-Leuba a tak.
weiview Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Mě to jako špatný směr určitě nepřijde. Těžit (nejen z vlastní) letecké historie umí desítky firem. Ale postavit něco co zachová ducha vlastní historie, nebude to líbivé, a dopadne to takto skvěle, to je na tak malou a konzervativní firmu, jakou je Hanhart, úctyhodným počinem. Nevybavuje se mi moc firem, které by přišli s novým designem leteckých hodinek aniž by se jen vezly na nějaké módní vlně... Škoda jen ta cena. Né, že by za to nestály, ale přece jen je pro většinu lidí rozdíl 50 tisíc (hladina dosavadní produkce) a 130 tisíc za tuto edici...
Návštěvník YPO? Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 safi pokud je budeš mít ještě příští týden a bude se ti chtít to nosit, tak je vezmi sebou - líbí se mi to moc
safi Odesláno 26. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2009 (upraveno) safi pokud je budeš mít ještě příští týden a bude se ti chtít to nosit, tak je vezmi sebou - líbí se mi to moc Bohužel je zítra vracím Dneska jsem byl v práci za kinga. Čtyři lidi se mě na ně ptali ..akorát jsme měli nějaké schůzky v controllingu, tak mi snad nesníží plat Upraveno 26. května 2009 uživatelem ¨safi
lib Odesláno 26. května 2009 Nahlásit Odesláno 26. května 2009 Mě to jako špatný směr určitě nepřijde. Těžit (nejen z vlastní) letecké historie umí desítky firem. Ale postavit něco co zachová ducha vlastní historie, nebude to líbivé, a dopadne to takto skvěle, to je na tak malou a konzervativní firmu, jakou je Hanhart, úctyhodným počinem. Nevybavuje se mi moc firem, které by přišli s novým designem leteckých hodinek aniž by se jen vezly na nějaké módní vlně... Škoda jen ta cena. Né, že by za to nestály, ale přece jen je pro většinu lidí rozdíl 50 tisíc (hladina dosavadní produkce) a 130 tisíc za tuto edici... S tím se nedá nesouhlasit. Jen mně osobně právě LÍBIVÉ připadají. Tak nějak bezúčelně načančaný. Protě "eye-catcher".
safi Odesláno 26. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2009 (upraveno) S tím se nedá nesouhlasit. Jen mně osobně právě LÍBIVÉ připadají. Tak nějak bezúčelně načančaný. Protě "eye-catcher". přesně tak....inu západně dekadentní okázalé vystavování prostředků které člověk (ne)má dispozici Upraveno 26. května 2009 uživatelem ¨safi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se