lolohh Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Ahojte, nemáte někdo tip, kam vyrazit v létě na dovolenou po ČR? Nějaký penzion (nebo hotel, ani vlastně nevím, jaký je mezitím rozdíl), kde to není úplně hnusné, kde dělají snídaně (a ideálně i večeře) a kde je na pokoji sprcha a WC - to jsou jediné podmínky, přes které nejede vlak. Všechno ostatní není nezbytně nutné, bylo by to pouze příjemné, aby v okolí bylo koupání, tenisové kurty, něco. kde se dá jezdit na kolečkových bruslích, něco, kde se dá chodit jinde než po rozpáleném městě, v okolí nějaké město, kam se dá případně zajet do kina, kdyby bylo hnusně. Jak to tak po sobě čtu, tak prostě jakýkoliv penzion, který jste vyzkoušeli, kde je trochu pěkně a kde celkem slušně vaří Díky. Jinak budeme muset jet na chatu k YPOvi (tam ale blbě vaří) nebo k sonnymu.c (tam trochu vázne ta sprcha v pokoji).
Gilius Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 mohu doporučit Lipovou-Lázně(v Jeseníkách)......byl jsem jak v lázních,tak pár let na to jen tak,do penzionku. Kterýkoliv si vybereš,určitě budeš spokojený,nechá se chodit po horách......do kina můžeš do Jeseníku......je to tam dost fajn. Snídaně,večeře(po domluvě i obědy).....rodinná atmoška.......moc se mi tam líbilo!!!!!
lolohh Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2009 mohu doporučit Lipovou-Lázně(v Jeseníkách)......byl jsem jak v lázních,tak pár let na to jen tak,do penzionku. Kterýkoliv si vybereš,určitě budeš spokojený,nechá se chodit po horách......do kina můžeš do Jeseníku......je to tam dost fajn. Snídaně,večeře(po domluvě i obědy).....rodinná atmoška.......moc se mi tam líbilo!!!!! Ááá, kurnik, to jsem zapomněl napsat, cokoliv jiného než Jeseníky Tam jezdíme cca 6x-9x ročně, každý rok do Jeseníku, tam to známe jak své boty. Omlouvám se. Já spíš doufal, že zrovna ty se ozveš s něčím u vás, na Vysočině
mechano Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Ááá, kurnik, to jsem zapomněl napsat, cokoliv jiného než Jeseníky Tam jezdíme cca 6x-9x ročně, každý rok do Jeseníku, tam to známe jak své boty. Omlouvám se. Já spíš doufal, že zrovna ty se ozveš s něčím u vás, na Vysočině Taky bys mohl zkusit hledat na www.chatyachalupy.cz (nebo tak nějak podobně)
lolohh Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Taky bys mohl zkusit hledat na www.chatyachalupy.cz (nebo tak nějak podobně) Přes tyto servery jsem toho viděl spoustu. Všechno vypadá normálně, ale nafotit pěkně hnus není tak těžký - vím, jak vypadala chata, kam jsme přijeli loni s klukama na prodloužený víkend - z fotek normál, v reálu hnus fialovej, spali jsme venku ve spacácích. Šlo mi spíš o to, jestli třeba někdo někam nejezdí už roky, nemá to vyzkoušené a mohl by to doporučit z vlastní zkušenosti. Edit: já třeba jeden takový penzion (u Vranovské přehrady), který bych mohl doporučit, znám. Ale nebudu ho sem psát, aby si někdo nemohl myslet, že jsem celé vlákno založil jen proto, abych někomu udělal reklamu. Upraveno 29. května 2009 uživatelem lolohh
Gilius Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Ááá, kurnik, to jsem zapomněl napsat, cokoliv jiného než Jeseníky Tam jezdíme cca 6x-9x ročně, každý rok do Jeseníku, tam to známe jak své boty. Omlouvám se. Já spíš doufal, že zrovna ty se ozveš s něčím u vás, na Vysočině OK....v tom případě vyzkoušej Telč. Spousta penzionů,kde udělají pro turisty první/poslední.....je tam zámek,kde se celé prázdniny střídají šermíři.......folkovej fesťák.......spousta možností pro trávení času. Kina tam jsou,pokud bys chtěl multikino,tak do Jihlavy je to 30 kiláků........v Jihlavě je jak bazén,tak vodní ráj(krytej + otevřenej bazén+tenisové kurty)+cyklostezky,dráha pro inlajny,přírodní koupaliště taky.....v Třešti(taky kousek) je střelnice....pokud bys sem,náhodou jel,dej vědět.Měl bych mít v Červenci dovču(poprvé za 10 let konečně o prázdninách),tak se můžeme sejít,pokecat.....klidně Tě tu protáhnu. V Polné je taky zámek,bývají tam koncerty......kluci z mé bývalé SHŠ tu budou šermovat.....je tu nač koukat,co navštívit a dovolenou trávit aktivně.
lolohh Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2009 OK....v tom případě vyzkoušej Telč. Spousta penzionů,kde udělají pro turisty první/poslední.....je tam zámek,kde se celé prázdniny střídají šermíři.......folkovej fesťák.......spousta možností pro trávení času. Kina tam jsou,pokud bys chtěl multikino,tak do Jihlavy je to 30 kiláků........v Jihlavě je jak bazén,tak vodní ráj(krytej + otevřenej bazén+tenisové kurty)+cyklostezky,dráha pro inlajny,přírodní koupaliště taky.....v Třešti(taky kousek) je střelnice....pokud bys sem,náhodou jel,dej vědět.Měl bych mít v Červenci dovču(poprvé za 10 let konečně o prázdninách),tak se můžeme sejít,pokecat.....klidně Tě tu protáhnu. V Polné je taky zámek,bývají tam koncerty......kluci z mé bývalé SHŠ tu budou šermovat.....je tu nač koukat,co navštívit a dovolenou trávit aktivně. To zní skvěle, díky! Teď ještě počkám, až mi někdo poradí penzion XYZ v Telči a bude jasno Jen budu muset pani zatajit ten vodní ráj, tam budou určitě tobogány a ona by se mi zase smála, že se bojím i tam, co jezdí pětiletý děti.
dagou Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Přes tyto servery jsem toho viděl spoustu. Všechno vypadá normálně, ale nafotit pěkně hnus není tak těžký - vím, jak vypadala chata, kam jsme přijeli loni s klukama na prodloužený víkend - z fotek normál, v reálu hnus fialovej, spali jsme venku ve spacácích. Šlo mi spíš o to, jestli třeba někdo někam nejezdí už roky, nemá to vyzkoušené a mohl by to doporučit z vlastní zkušenosti. Zkus šluknovskej výběžek, v Doubici penzion Jef, pokoje prosté, ale v pohodě, kuchař skvělej, večeře i snídaně v ceně a je to za hubičku. Koupání v místě, sice rybník, ale v pohodě, kino nedaleko. Jezdím po vlastech už pár let a tohle se mi zatím líbilo nejvíc. Podle fotek hnus fialovej a pak to docela překvapí. Další pěkná věc je penzion Macocha. Pěknej hotýlek kousek od jeskyní, dobrá kuchyně a klidný spaní. Kino máš kousek, v Blansku.
Leclerc Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Anebo poklidné Slavonice (oproti Telči ne tak turistické a jsou levnější). Třeba Hotel Koruna přímo na náměstí, na výbornou Lavazzu a tiramisu do LaPetiteMort, na hotovku za 58 Kč do vyhlášené restaurace Alfa a večer posedět v Besídce na víně... Je tam toho spousta, včetně dalších hotýlků a penzionů. Okolí je na výlety jako stvořené - již zmíněná Telč, Dačice, Jindřichův Hradec, České Budějovice a do Rakouska je to ze Slavonic 800 metrů. Jo a nezapomeňte si namalovat vlastní hrnek v Maříži...
New Milis Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Jo a nezapomeňte si namalovat vlastní hrnek v Maříži... Tam, zatímco ostatní hoši malovali hrníčky, jsem se vedle v hospodě dost vožral.
Leclerc Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Tam, zatímco ostatní hoši malovali hrníčky, jsem se vedle v hospodě dost vožral. Jak říkám - ideální místo na dovolenou...
KFL Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Slavonice a okolí potvrzuju. Máme chalupu pár km od Telče. Kamkoli v okruhu Slavonic zabodneš prst, něco zajímavého tam bude .
Gilius Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 To zní skvěle, díky! Teď ještě počkám, až mi někdo poradí penzion XYZ v Telči a bude jasno Jen budu muset pani zatajit ten vodní ráj, tam budou určitě tobogány a ona by se mi zase smála, že se bojím i tam, co jezdí pětiletý děti. Tobogán tam je.....ale v pohodě,nijak drastickej Jinak...jukni sem: http://www.javorice.penzion-ubytovani.eu/Telc.htm Sice jsem tam nebydlel,ale z doslechu si to lidi pochvalují....... A ještě sem: http://www.hotel-penzion-telc.cz/ To je přímo v Telči,na náměstí.......ale dost dobré......opět to mám ale z doslechu.......doporučoval jsem kamarádům a spokojenost veliká!!!! Vodní ráj Jihlava: http://www.euroagentur.com/cz/turisticke-t...dni-raj-jihlava
Návštěvník YPO? Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 poslal jsem ti jedno luxusní hnízdo dle tvých požadafků emajlem
bandicoot Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Penzion Lipka na Šumavě. Super místo, super příroda, kousek do měst i do rajchu, těžce pohodovej personál (tak pohodovej, že jim ani nevadily moje holčičky, jezdící na kolobrndě po jídelně). Upraveno 29. května 2009 uživatelem bandicoot
frista Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 (upraveno) To zní skvěle, díky! Teď ještě počkám, až mi někdo poradí penzion XYZ v Telči a bude jasno Jen budu muset pani zatajit ten vodní ráj, tam budou určitě tobogány a ona by se mi zase smála, že se bojím i tam, co jezdí pětiletý děti. Tak doporucuju bud Hotel Siskuv mlyn nebo resort Sv. Kateřina. Je to vzdycky kousek od mesta. V Siskove mlyne jsou kvalitni kurty, kryty bazen, kousek od hotelu je i golfove hriste. Ve Sv. Katerine je totalni oddech (temer zadny signal.) pro zensky cviceni, pro nas tam maji tenis, rybareni a hotel je vybaven welness (masaze, sauny). Paradni oddech - moznosti nicnnedelani nebo trekkingu, cykloturistiky a tak. Osobni doporuceni !!! Upraveno 29. května 2009 uživatelem frista
New X-Bob Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 http://www.pensionlika.cz/5205/ubytovani-pension-lika/ na začátku křivoklátských lesů. Výborně vaří, dobré ceny, velmi milá a schopná obsluha. Vyzkoušeno před týdnem
pete Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Ahojte, nemáte někdo tip, kam vyrazit v létě na dovolenou po ČR? Nějaký penzion (nebo hotel, ani vlastně nevím, jaký je mezitím rozdíl), kde to není úplně hnusné, kde dělají snídaně (a ideálně i večeře) a kde je na pokoji sprcha a WC - to jsou jediné podmínky, přes které nejede vlak. Všechno ostatní není nezbytně nutné, bylo by to pouze příjemné, aby v okolí bylo koupání, tenisové kurty, něco. kde se dá jezdit na kolečkových bruslích, něco, kde se dá chodit jinde než po rozpáleném městě, v okolí nějaké město, kam se dá případně zajet do kina, kdyby bylo hnusně. Jak to tak po sobě čtu, tak prostě jakýkoliv penzion, který jste vyzkoušeli, kde je trochu pěkně a kde celkem slušně vaří Díky. Jinak budeme muset jet na chatu k YPOvi (tam ale blbě vaří) nebo k sonnymu.c (tam trochu vázne ta sprcha v pokoji). Takže já mám vyzkoušeno tohle. Hned na proti je restaurace. Takže snídaně sami, ale obědy a večeře ideální... A okolí jsme za ten týden ani nestihli projezdit a procourat. A jestli jedeš se slečnou, tak ta postel s nebesy je dokonalá :-) http://www.jizni-cechy-chalupa-novohradske-hory.cz/
boo-beek Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 Jizerske hory - hotel Pansky Dum na Jizerce: http://dudovi.cz/jizerka/cze/ubytovani.htm Uzasna priroda, kousek do Liberce a Jablonce, velmi prijemne ubytovani...
bandicoot Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Odesláno 29. května 2009 hele lolohhu, jestli jedeš se slečnou, tak radši hledej trochu diskrétně, ke slečnám manželky bývaj méně tolerantní než k hodinkám :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se