Návštěvník Mitak Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Vcera vo filme Honba na vraha Sir Anthony Hopkins a vintage Rolex Cellini krasny kusok :-)Když je na hodinkách napsáno Oyster Perpetual, tak to nebudou Cellini ;-)
Liqid Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Na hodinky z třicátých let mi nesedí ty plastické indexy, bych to viděl na fake
Karol Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2016 Taky jsem na to koukal, ale hodinky nerozpoznám.......Slovo policajta kukal som a tiež som celu dobu rozmyšlal čo to ma za hodinky ..obrazok požičany z nejakeho fora ale vypadaju to asi tieto http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=504445
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Kdyz uz jsme u Delona, tak jsem si dal film Policajt (Un Flic) z roku 1972. Delon tam sice hodinky ma, ale nosi je cifernikem dolu, takze neni videt co. Ovsem jeho protivnik v podani Richarda Crenny ma na ruce Suby a neboji se je ukazovat Navic pomoci silneho magnetu tam odemyka dvere v kupe vlaku a hodinkam se nic nestalo O vikendu jsem sjel taky Fast and Furious 4 - 7 a Paul Walker tam mel nejaka chrona. Muj tip je Jeager LeCoultre Master Compressor.
ave1112 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Když je na hodinkách napsáno Oyster Perpetual, tak to nebudou Cellini ;-)To je jedno je to Rolex a basta :-)))
ave1112 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Na hodinky z třicátých let mi nesedí ty plastické indexy, bych to viděl na fake Dost pochybujem ze by Hopkins nosil fake ;-)
Kristian.nov Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Vcera vo filme Honba na vraha Sir Anthony Hopkins a vintage Rolex Cellini krasny kusok :-) Na hodinky z třicátých let mi nesedí ty plastické indexy, bych to viděl na fake Dost pochybujem ze by Hopkins nosil fake ;-) Proti plastickejm intexům bych zas tak moc neměl, ale vteřinovka je divná... minimálně moc vysoko... načeš podivně chybí index na šestce... čudlík na korunce se mi taky nelíbí... Lumi na ručkách moc bílá (jestli tam vůbec má bejt) a korunka pod 12 moc nízko.U takovejch modelů těžko říct, ale podle mě, vod boku, je to fejk jak sviňa... Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem Kristian.nov
Kid_A Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) uz to tu asi bylo milionkrat, ale stejne.....Vanilkove nebe, Tom Cruise a Marky.... Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem Kid_A
walter10 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Oko za oko (Jižní Korea, 2008):
martar Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Nenapravitelný, Belmondo, teď, ČT1, tricompax chrona - mrkněte na to, neumím screenshot TV.
villain83 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 (upraveno) Už jsem to sem chtěl dávat, nádhera Mimochodem, má tu vůbec někdo vitážní Daytony? Asi těžko.... Upraveno 3. prosince 2016 uživatelem villain83
VintageLover Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64808-jaká-chrona-60-80-léta-máte-právě-na-ruce/?p=1720073
martar Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 No ale ty podle všeho nejsou na fóru. Nebo - že by, Karle, nějaká změna? to by byla paráda neskutečná...
VintageLover Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Třeba už se regnul. Zavádějící, chápu. Já jen, ze je mel někdo z fóra na ruce.
bananero Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2016 (upraveno) Myslím, že zde ještě nebyl můj oblíbený film Východní přísliby a v hlavní roli nepřehlédnutelné JLC! Upraveno 5. prosince 2016 uživatelem bananero
Jeronimo Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2016 (upraveno) Právě běží na Prima Max: The Abyss/Propast (1989) Upraveno 6. prosince 2016 uživatelem Jeronimo
FreemanTKOZ Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2016 Proti plastickejm intexům bych zas tak moc neměl, ale vteřinovka je divná... minimálně moc vysoko... načeš podivně chybí index na šestce... čudlík na korunce se mi taky nelíbí... Lumi na ručkách moc bílá (jestli tam vůbec má bejt) a korunka pod 12 moc nízko.U takovejch modelů těžko říct, ale podle mě, vod boku, je to fejk jak sviňa... Žeby nějaký bastl starých bubble back?
Povidláček Odesláno 11. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2016 Koukám akorát na American Horror Story a v S01E11 je záběr na nějaký Rolexky. Datejust?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se