camel1917 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 V 18. 2. 2014 v 18:10, Chosef76 napsal: Kluci , nechte toho, celé 4 díly čumím detektivovi na hodinky a unikají mi důležitá fakta . Jsem zvědavý, kdo tyto záhadné hodinky vyřeší. ;-) presne tak!Ted jsem to dokoukal, cekam na posledni dil a celou dobu mi to vrtalo hlavou. Uz jsem si udelal par printscreenu, ze se tu zeptam- a nastesti jsou nekteri vetsi magori nez ja )Jinak jsme rad, ze svymi domenkami jsem byl blizko (celou dobu jsem si rikal ze to budou Citizeny, nebo starsi Seiko)
Chosef76 Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Ani v 7. díle žádný bližší záběr na hodinky, ale seknou mu
tombed Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 20 ikonických hodinek ve filmu... http://www.shortlist.com/style/accessories/best-watches-on-film
Ohm-Aztec Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Dnes ráno jsem koutkem oka zahlédl v seriálu Policie Hamburk (no jo, tak na to koukám každej den) IWC doplchrona... Jinak na csfd tomu dávají jenom 23% - nechápu to, vždyť jsou to dobrý chrona!
Marcus Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Včera slovensky na TV JOJ a dnes česky na ČT2 21:50 Američan, můj oblíbený film, který stojí za to vidět nejen kvůli tomuto záběru (vím, že už to tady kdysi bylo, ale kdyby se na to někdo chtěl znovu podívat jako já).
lukassko2 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Skyfall, 10 minúta a 33 sekunda filmu, boj na streche vlaku. Bondov protivník Patrice má Longines legend diver v zlate.
kdojinej Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Co je toto? (Z filmu Labyrint lží)
Kid_A Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 (upraveno) v krvavym diamantu mel Leo brejtle. tady omega aqua terra? nebo nejaky tagy? Upraveno 23. března 2014 uživatelem Kid_A
F.B. Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Kua, tak sme na tom stále rovnako ako na WUS? Že na 100% stále nevieme, či je to Seiko alebo Citizen (event.Rolex), čo mal Matthew v TD na ruke? Btw, v druhej serii má byť na scéne i Brad Pitt - teším sa?mám ho celkom rád. F.
Jarett Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Byl jsem s juniorem na filmu Non-Stop ... http://www.csfd.cz/film/291493-non-stop/ Docela dobré, mě jako fandu létání to pobavilo ... hlavní hrdina Casia a v závěru filmu pilot pustí v detailním záběru přes celé plátno stopky na svých Patek Philippe
Chosef76 Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 Dnes jsem dokoukal House of Cards 2 ...nádherná přehlídka modelů od IWC.
Vajt Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 V 23. 3. 2014 v 23:05, F.B. napsal: Kua, tak sme na tom stále rovnako ako na WUS? Že na 100% stále nevieme, či je to Seiko alebo Citizen (event.Rolex), čo mal Matthew v TD na ruke? Btw, v druhej serii má byť na scéne i Brad Pitt - teším sa?mám ho celkom rád. F.Na WUS se tak nějak dohodli, že to jsou Citizen. Na model nikdo nekápnul, vždycky něco nesedělo, hlavně číslice 60 na lunetě tam vždycky hapruje. Já se na základě toho zamiloval do NY0040, tak doufám, že to Citizen je. Už asi taky potřebuju pomoct .
F.B. Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Odesláno 24. března 2014 V 24. 3. 2014 v 21:44, Vajt napsal: Na WUS se tak nějak dohodli, že to jsou Citizen. Na model nikdo nekápnul, vždycky něco nesedělo, hlavně číslice 60 na lunetě tam vždycky hapruje. Já se na základě toho zamiloval do NY0040, tak doufám, že to Citizen je. Už asi taky potřebuju pomoct . Nie, nie?ešte to nie je na 100%?je to tak 40% Citizen a 35% Seiko a 25% Rolex :-P No každopádne, keď sa dopátra k výsledku, tie hodinky budem chcieť (a nebudem sám :-) F.
Chosef76 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 V 24. 3. 2014 v 22:08, F.B. napsal: Nie, nie?ešte to nie je na 100%?je to tak 40% Citizen a 35% Seiko a 25% Rolex :-P No každopádne, keď sa dopátra k výsledku, tie hodinky budem chcieť (a nebudem sám :-) F.Rolex to není.
SCIFI Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 V 24. 3. 2014 v 22:08, F.B. napsal: Nie, nie?ešte to nie je na 100%?je to tak 40% Citizen a 35% Seiko a 25% Rolex :-P No každopádne, keď sa dopátra k výsledku, tie hodinky budem chcieť (a nebudem sám :-) F.nevím jak jsi přišel na 25% ale na 100% to rolex není. Nesedí vůbec nic a i kdyby sedělo tak neznám rolády s budíkem ;-)
F.B. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 V 25. 3. 2014 v 23:49, SCIFI napsal: nevím jak jsi přišel na 25% ale na 100% to rolex není. Nesedí vůbec nic a i kdyby sedělo tak neznám rolády s budíkem ;-) Čisla som samozrejme strelil, ale na zaklade diskusie na WUS. Tak jednoznačne tam Rolady nikto nevylučil, ako Vy?borci. Čo sa tyka percent a pravdepodobnosti, tak tie zhruba sedia. Budik si môžeš odpustiť - vyzerá že to bol iba "sound effect". Vačšina sa priláňa k Citizen, potom nasleduje Seiko?a par ľudí stále stavia na Rolady. Takže nič neni také jasné .-) no a ak sa Ti to stále nezdá, prečítaj to vlákno na WUS, a možno zmeníš názor. Som zvedavý, či sa nakoniec k tým hodinkám dopátrame. F.
Z. Paul Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Někde někdo psal, že Citizen sedí i víc než Seiko, kvůli délce nápisu na cifru. Každopádně to bude nejspíš něco z toho a ten budík přesně jak píšeš sound efect. Když se nevyjádřilo HBO tak by možná chtělo sehnat email na Matta Mc. třeba by nám to prozradil. Je to záhada V 26. 3. 2014 v 7:14, F.B. napsal: Čisla som samozrejme strelil, ale na zaklade diskusie na WUS. Tak jednoznačne tam Rolady nikto nevylučil, ako Vy?borci. Čo sa tyka percent a pravdepodobnosti, tak tie zhruba sedia. Budik si môžeš odpustiť - vyzerá že to bol iba "sound effect". Vačšina sa priláňa k Citizen, potom nasleduje Seiko?a par ľudí stále stavia na Rolady. Takže nič neni také jasné .-) no a ak sa Ti to stále nezdá, prečítaj to vlákno na WUS, a možno zmeníš názor. Som zvedavý, či sa nakoniec k tým hodinkám dopátrame. F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se