VintageLover Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Asi to tady bude, ale tenhle rok to tady určitě nikdo nedával. MOVADO MUSEUM IN U-TURN (1997)
Josef01 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 (upraveno) ted na Nova, C. Diaz, "Zatím spolu zatím živí" a její RLX Submariner Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. září 2015 uživatelem Josef01
Liqid Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 DJ bicolor v The Sopranos Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Keanu Reeves v Knock, Knock Pozná někdo ty chrona? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Jon Hamm v Milionový nadhazovač a suby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Odesláno 3. října 2015 Vcera Martan s Mattem Damonem a myslim ze tam koukal na hamiltony..Ale klidne me opravte...
matous Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Gangster ka, asi tam toho bylo vicero ale rozeznal jsem jen Navitimery na ruce tusim armenskeho zabijaka Sent from my iPhone using Tapatalk
Ohm-Aztec Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Marťan Matt Damon nosí Hamolton Below Zero...
warann Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 A co nosí Váš holič? Můj teda Suby ne ;-). Koho má pan holič v parádě je asi jasný. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kid_A Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 (upraveno) Billovy rolby v lost in translation. Skvelej Bill, skvělá mlada Scarlett. Rád se k tomu filmu vracím. Má koule na správným místě. A v mych ocich dokonale resuscitoval Billovu hereckou karieru.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2015 uživatelem Kid_A
warann Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) Billovy rolby v lost in translation. Skvelej Bill, skvělá mlada Scarlett. Rád se k tomu filmu vracím. Má koule na správným místě. A v mych ocich dokonale resuscitoval Billovu hereckou karieru....Dobrý (hodinky i film). Mě spíš překvapilo, že v mým dalším oblíbeným filmu http://www.csfd.cz/film/134224-zivot-pod-vodou/prehled/ měl zřejmě Vostoky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem warann
Kid_A Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Dobrý (hodinky i film). Mě spíš překvapilo, že v mým dalším oblíbeným filmu http://www.csfd.cz/film/134224-zivot-pod-vodou/prehled/ měl zřejmě Vostoky. ovsem zisou je rovnez skvelej film:)) vubec me tam ty vostoky neprekvapujou:))
warann Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 ovsem zisou je rovnez skvelej film:)) vubec me tam ty vostoky neprekvapujou:))Jj, je to takovej ten film co lidi milujou nebo nenávidí. Já patřím do první skupiny, ale spousta mých známých to ani nedokoukala.
Kid_A Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 ....a vrele doporucuju soundtrack. brazilsky cover verze songu davida bowieho nemaj chybu:)))
Ohm-Aztec Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Marťan Matt Damon nosí Hamolton Below Zero... Zapomněl jsem na obrázek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 ....a vrele doporucuju soundtrack. brazilsky cover verze songu davida bowieho nemaj chybu:))) Mám v Ipodu :-)
Kid_A Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Mám v Ipodu :-) Ziggy plays guitaaar.....)
wizard-ov Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Je fakt, že ty černé Hamiltony jsou pro lidi co čas moc nesledují ;-) odečet času je strašlivý..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se