Kid_A Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 (upraveno) V treti serii Narcos rolady na kazdem mafianovi. ano ano. Obvzlaste fullgold djcka s cernym cifrem na ruce jednoho z bratru (bracha Miguel). A starsi bracha bicolorni daytony s bilym cifrem. Upraveno 24. září 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Hamilton Khaki Field ve filmu Nevinná (Francie / Španělsko, 2008): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 (upraveno) walter10: presna trefa! Akorat jsem dokoukal ten film. Upraveno 1. října 2017 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Hodinky Timex Camper v hlavnej úlohe za 50 ?. Tak to je dobré.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 walter10: presna trefa! Akorat jsem dokoukal ten film. No, také jsem dal na dnešní tip. Tak ještě potom mrknout na ty Tři dny ke svobodě, ať je co srovnávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Sledování času ve filmu Únos (USA / Kanada / Francie, 2012): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Jean-Claude Van Damme a nejspíše Rolex Daytona ve filmu Kontraband (Hong Kong / USA / Aruba, 1998): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 JCV at his best. Pak uz to slo dost do haje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 1. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 Atomic Blonde a špionáž pomocí hodinek pana Bucherera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2017 Dva hezké záběry na kapesní hodinky ve filmu Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (Japonsko, 2012): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Další kapesní hodinky ve filmu Tajemství ocelového města (Československo, 1978): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2017 Atomic Blonde a špionáž pomocí hodinek pana Bucherera parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Jennifer Aniston ve filmu Christmas Party a rlx day/date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Joeyho nová spolubydlící nosí daytony. https://www.youtube.com/watch?v=xqONWQeKgLw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2017 Elle Macpherson toho má víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Co to má Geňa na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Ten geňo ma predsa na ruke Brajtle SOH chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Á tak na ty jsem se nedíval. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Včera jsem koukal na Deník nymfomanky https://www.csfd.cz/film/246078-denik-nymfomanky/prehled/ a zaujalo mě, že každej nahej borec, co se ve snímku objevil, měl na ruce kukačky. Chápu, že většina lidí tento film sleduje asi kvůli něčemu jinému, ale chronobundus si poručit nedá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Rolex = s pěknou patinouLibovolná jiná značka = docela volezlý Jinak teda ať nejsem OT, už se to tu asi řešilo, ale já si před chvilkou pustil film Mechanic: resurrection.... hned na začátku pohled na klasický moony na nočním stolku. A ty moony najednou začaly pípat díky čemuž se 1) Statham probudil a 2) já jsem to vypnul a šel dělat něco užitečnějšího. Tak kdyz mohly pipat paneraje v kuryrovi, proc ne moony v mechanikovi. Nic, traparna jak svina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se