Donuts Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Strouhanku? At ti ruce upadnou az s ni budes to maso kazit.
Qwuiddo Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Nemam ji tam teda davat? Zatim to je jenom v mise umichane - nemam v tom tu mletou tedy obalovat?
Návštěvník Kamil Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 V 5. 11. 2011 v 10:52, 'Qwuiddo' napsal: Nemam ji tam teda davat? Zatim to je jenom v mise umichane - nemam v tom tu mletou tedy obalovat? Ani náhodou.
Skalamander Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Já bych tam nedával ani to vejce.
lib Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 V 5. 11. 2011 v 13:12, 'Skalamander' napsal: Já bych tam nedával ani to vejce. Proc ne? Taky se vecer na neco chystam, tak bych rad vedel.
Gilius Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Není potřeba, jen si namoč ruce, až budeš dělat ty placky. Spousta lidí vejce dává, aby to drželo, ale drží to i bez vejce a nezkazíš chuť masa. Vůbec nej je jen mírně osolit a opepřit. Pokud nemáš moc kvalitní maso z nějakejch šlechtěnejch chovů, tak do masa najemno nastrouhej bramboru, bude šťavnatější.
Frantik Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 Asi to tady uz bylo, ale nedavno jsem delal hamburger dle receptu mistra P. http://miridia.blogspot.com/2011/05/hamburger-s-pohlreichem-video.html a bylo to fantasticky. Podle me je zazitej omyl, ze maso ma bejt "jen tak" - podobne jako u steaku. Je potreba proste neco vzdycky dodat, aby to nebylo suchy a melo to stavu. A to cerveny vino bylo famozni - podle me nejlepsi recept. Ten zbytek se da asi ruzne modifikovat, ale to s masem a vinem udelej a budes spokojenej
tombed Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 recept od Cuketky... http://www.cuketka.cz/?p=8275
Drexxy Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2011 A taky můj tip, maso dělané na grillu je tak nějak lepší a šťavnatější než v troubě nebo na pánvi (ne smažené, ale opékané na pánvi), zkoušel jsem to 3x se stejným masem, takže to je ověřené :-)
marosh Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 V 5. 11. 2011 v 16:50, 'Frantik' napsal: Asi to tady uz bylo, ale nedavno jsem delal hamburger dle receptu mistra P. http://miridia.blogs...chem-video.html a bylo to fantasticky. Podle me je zazitej omyl, ze maso ma bejt "jen tak" - podobne jako u steaku. Je potreba proste neco vzdycky dodat, aby to nebylo suchy a melo to stavu. A to cerveny vino bylo famozni - podle me nejlepsi recept. Ten zbytek se da asi ruzne modifikovat, ale to s masem a vinem udelej a budes spokojenej Francku, tys mi dal, já to teď zkouknul, toho mistra P. a mám sliny až na patách... Takovou fúzi americké klasiky a italské finesy jsem fakt nečekal. Vypadalo to báječně, dle mého gusta.
Frantik Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 V 6. 11. 2011 v 8:33, 'marosh' napsal: Francku, tys mi dal, já to teď zkouknul, toho mistra P. a mám sliny až na patách... Takovou fúzi americké klasiky a italské finesy jsem fakt nečekal. Vypadalo to báječně, dle mého gusta. Hele je to bomba - proste ten hambac je stavnatej, plnej chuti, vybornej. Taky jsme leta delali proste jen dobry hovezi, sul/pepr, opeceny, kecup/horcice, apod. ale to je nuda a chutove v pohode, ale nic moc. Cokoli NAVIC s tim masem udelas, tim je to lepsi. Takze doporucuju a to nejsem nekriticky obdivovatel pana P.
Horhe Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Myslíte, že by tam šel použít Kagor? Jiný červený nepiju, tudíž ho ani nemám doma.Jestli by to už nebylo moc přeslazený.Zase mě čeká slaměnej tejden, ale i přes od tchýně nafasovaný uzený bych se do tohoto hambáče pustil.
Frantik Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 V 6. 11. 2011 v 9:59, 'Horhe' napsal: Myslíte, že by tam šel použít Kagor? Jiný červený nepiju, tudíž ho ani nemám doma. Jestli by to už nebylo moc přeslazený. Zase mě čeká slaměnej tejden, ale i přes od tchýně nafasovaný uzený bych se do tohoto hambáče pustil. No jasne, to vino se stejne vyvari a zkaramelizuje.
Horhe Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 V 6. 11. 2011 v 10:12, 'Frantik' napsal: No jasne, to vino se stejne vyvari a zkaramelizuje. Tam ten cukr dávat nebudu, povařim jenom kagor. Večer něco počudim a pustim se do toho
Frantik Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 V 6. 11. 2011 v 10:29, 'Horhe' napsal: Tam ten cukr dávat nebudu, povařim jenom kagor. Večer něco počudim a pustim se do toho Hele trochu tam dej, fakt. Taky jsem varil silny sladky vino, ale trochu cuktu musis. Drz se toho navodu - uvidis, ze vecer se budes olizovat.
RomanP Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Fakt díky. Přečetl jsem právě asi tři poslední stránky a mužů začít vybírat nějakej elektrickej gril na doma. Chyst jsem se na to celý léto, ale nějak jsem prožil jen dvě nebo tři fádní grilovacky a tak mi nezbývá, než na to jít doma. Nechce se mi to dělat na pánvi.
Qwuiddo Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Tu strouhanku jsem nakonec nedaval a burgry byly uzasne! Vyfotil jsem par fotek iPhonem (omluvte kvalitu) a ackoliv to na pohled nic extra neni, tak v realu to bylo strasne chutne jidlo !
Horhe Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 Obrázek finálního stavu snad ani publikovat nebudu, jelikož nebyl moc estetický, ale příprava je zde. I přes to, že byly chuťové buňky nabuzeny tetrahydrocannabinolem, tak jsem orálního orgazmu nedosáhl.Každopádně to bylo vynikající a s chutí dopiju tu flašku kagoru.Sladké slamákovy večery...
mondeo2 Odesláno 6. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2011 V 6. 11. 2011 v 17:13, 'Horhe' napsal: Obrázek finálního stavu snad ani publikovat nebudu, jelikož nebyl moc estetický, ale příprava je zde. I přes to, že byly chuťové buňky nabuzeny tetrahydrocannabinolem, tak jsem orálního orgazmu nedosáhl. Každopádně to bylo vynikající a s chutí dopiju tu flašku kagoru. Sladké slamákovy večery... Jo to máš pravdu,Kagora jsem před chvílí docvaknul a koukám na Zlatou hrušku s medem, ale to už je do vlákna co pijete
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se