Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 197
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 5. 11. 2011 v 10:52, 'Qwuiddo' napsal:

Nemam ji tam teda davat? Zatim to je jenom v mise umichane - nemam v tom tu mletou tedy obalovat?

Ani náhodou.
Odesláno

Není potřeba, jen si namoč ruce, až budeš dělat ty placky. Spousta lidí vejce dává, aby to drželo, ale drží to i bez vejce a nezkazíš chuť masa. Vůbec nej je jen mírně osolit a opepřit. Pokud nemáš moc kvalitní maso z nějakejch šlechtěnejch chovů, tak do masa najemno nastrouhej bramboru, bude šťavnatější.

Odesláno

Asi to tady uz bylo, ale nedavno jsem delal hamburger dle receptu mistra P. http://miridia.blogspot.com/2011/05/hamburger-s-pohlreichem-video.html a bylo to fantasticky.

Podle me je zazitej omyl, ze maso ma bejt "jen tak" - podobne jako u steaku. Je potreba proste neco vzdycky dodat, aby to nebylo suchy a melo to stavu. A to cerveny vino bylo famozni - podle me nejlepsi recept. Ten zbytek se da asi ruzne modifikovat, ale to s masem a vinem udelej a budes spokojenej Posted Image

Odesláno

A taky můj tip, maso dělané na grillu je tak nějak lepší a šťavnatější než v troubě nebo na pánvi (ne smažené, ale opékané na pánvi), zkoušel jsem to 3x se stejným masem, takže to je ověřené :-)

Odesláno
  V 5. 11. 2011 v 16:50, 'Frantik' napsal:

Asi to tady uz bylo, ale nedavno jsem delal hamburger dle receptu mistra P. http://miridia.blogs...chem-video.html a bylo to fantasticky.

Podle me je zazitej omyl, ze maso ma bejt "jen tak" - podobne jako u steaku. Je potreba proste neco vzdycky dodat, aby to nebylo suchy a melo to stavu. A to cerveny vino bylo famozni - podle me nejlepsi recept. Ten zbytek se da asi ruzne modifikovat, ale to s masem a vinem udelej a budes spokojenej Posted Image

Francku, tys mi dal, já to teď zkouknul, toho mistra P. a mám sliny až na patách...

Takovou fúzi americké klasiky a italské finesy jsem fakt nečekal.

Vypadalo to báječně, dle mého gusta.

Odesláno
  V 6. 11. 2011 v 8:33, 'marosh' napsal:

Francku, tys mi dal, já to teď zkouknul, toho mistra P. a mám sliny až na patách...

Takovou fúzi americké klasiky a italské finesy jsem fakt nečekal.

Vypadalo to báječně, dle mého gusta.

Hele je to bomba - proste ten hambac je stavnatej, plnej chuti, vybornej. Taky jsme leta delali proste jen dobry hovezi, sul/pepr, opeceny, kecup/horcice, apod. ale to je nuda a chutove v pohode, ale nic moc. Cokoli NAVIC s tim masem udelas, tim je to lepsi. Takze doporucuju a to nejsem nekriticky obdivovatel pana P. Posted Image

Odesláno

Myslíte, že by tam šel použít Kagor? Jiný červený nepiju, tudíž ho ani nemám doma.

Jestli by to už nebylo moc přeslazený.

Zase mě čeká slaměnej tejden, ale i přes od tchýně nafasovaný uzený bych se do tohoto hambáče pustil.

Odesláno
  V 6. 11. 2011 v 9:59, 'Horhe' napsal:

Myslíte, že by tam šel použít Kagor? Jiný červený nepiju, tudíž ho ani nemám doma.

Jestli by to už nebylo moc přeslazený.

Zase mě čeká slaměnej tejden, ale i přes od tchýně nafasovaný uzený bych se do tohoto hambáče pustil.

No jasne, to vino se stejne vyvari a zkaramelizuje.
Odesláno
  V 6. 11. 2011 v 10:12, 'Frantik' napsal:

No jasne, to vino se stejne vyvari a zkaramelizuje.

Tam ten cukr dávat nebudu, povařim jenom kagor. Večer něco počudim a pustim se do toho :)

Odesláno
  V 6. 11. 2011 v 10:29, 'Horhe' napsal:

Tam ten cukr dávat nebudu, povařim jenom kagor. Večer něco počudim a pustim se do toho :)

Hele trochu tam dej, fakt. Taky jsem varil silny sladky vino, ale trochu cuktu musis. Drz se toho navodu - uvidis, ze vecer se budes olizovat.

Odesláno

Fakt díky. Přečetl jsem právě asi tři poslední stránky a mužů začít vybírat nějakej elektrickej gril na doma. Chyst jsem se na to celý léto, ale nějak jsem prožil jen dvě nebo tři fádní grilovacky a tak mi nezbývá, než na to jít doma. Nechce se mi to dělat na pánvi.

Odesláno

Tu strouhanku jsem nakonec nedaval a burgry byly uzasne! Vyfotil jsem par fotek iPhonem (omluvte kvalitu) a ackoliv to na pohled nic extra neni, tak v realu to bylo strasne chutne jidlo !

Posted Image Posted Image

Odesláno

Obrázek finálního stavu snad ani publikovat nebudu, jelikož nebyl moc estetický, ale příprava je zde.

post-8501-067766000 1320599519.jpg

I přes to, že byly chuťové buňky nabuzeny tetrahydrocannabinolem, tak jsem orálního orgazmu nedosáhl.

Každopádně to bylo vynikající a s chutí dopiju tu flašku kagoru.

Sladké slamákovy večery...

Odesláno
  V 6. 11. 2011 v 17:13, 'Horhe' napsal:

Obrázek finálního stavu snad ani publikovat nebudu, jelikož nebyl moc estetický, ale příprava je zde.

post-8501-067766000 1320599519.jpg

I přes to, že byly chuťové buňky nabuzeny tetrahydrocannabinolem, tak jsem orálního orgazmu nedosáhl.

Každopádně to bylo vynikající a s chutí dopiju tu flašku kagoru.

Sladké slamákovy večery...

Jo to máš pravdu,Kagora jsem před chvílí docvaknul a koukám na Zlatou hrušku s medem,

ale to už je do vlákna co pijete :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...