Stephan Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 to paolous: diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 (upraveno) V ženský pinkaný hekání nevadí, vytváří tu kulisu, co jejich zákazníci vyžadují a na fotkách není slyšet. Chlapi při tenisu řvou, jen když nadávaj, není důvod něco zakazovat. Vyhraje féďa, myslím, že murray to doma nedá, britové dokáží své favority spolehlivě rozebrat (viz fotbalisti třeba - i když ti nejsou měřítko). To je spíš možný, že někdo překvapí. Zkusím tu TV, dík za link - když to nevyjde, budu zíŕat na dýnko APRO - při tom alspoň nikdo neheká Jo a Vajdiška - dneska jsem s ní slyšel rozhovor, už by ji měli rodiče přestat do tenisu nutit, už ji potrápili chuděru dost, mám ten dojem. Upraveno 24. června 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 to paolous: diky je to nářezovej programek, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 je to nářezovej programek, co? skoda ze to neni pro W2k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 skoda ze to neni pro W2k tendle odkaz by mel fungovat vsude ... : http://atdhe.net/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Neviem ci to tu uz bolo, ale je zaujimave ako znacky sponzoruju sport. Rolex je viac menej vzdy pri "kralovskych" sportoch, Omega velke podujatia a napr Tissot sponzoruje dost bezne udalosti. Aj tym sa dostavaju znacky do povedomia spolocnosti a vlastne kazda znacka takto dava najavo ako na tom je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Tak Berďa na 9. pokus !!! porazil Davyděnka a před chvilkou postoupil i Štěpec. Skvělé kluci Tomáš má dobrou formu, snad mu vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 tendle odkaz by mel fungovat vsude ... : http://atdhe.net/index.html SUPER. diky moc. koukam, ze tam najdu i muj oblibeny poker. tak to jsem v noci ztracen. jeste jednou dekuju za link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Tak Berďa na 9. pokus !!! porazil Davyděnka a před chvilkou postoupil i Štěpec. Skvělé kluci Tomáš má dobrou formu, snad mu vydrží. skoda, ze pokud jim to pujde takhle dobre dal, musi z nich jeden za chvili (ctvrtfinale) 100% ven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 skoda, ze pokud jim to pujde takhle dobre dal, musi z nich jeden za chvili (ctvrtfinale) 100% ven Ber to z lepší stránky - měli bychom jisté SF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2009 skoda, ze pokud jim to pujde takhle dobre dal, musi z nich jeden za chvili (ctvrtfinale) 100% ven To se nestane neb Štěpánka vystřelí z tenisek Lleyton Hewitt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 28. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2009 To se nestane neb Štěpánka vystřelí z tenisek Lleyton Hewitt Coz je temer jasne, protoze je Stepanek zranenej na noze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 No není tenhle sport nádherný? Dneska měli vyhrát oba. Velká gratulace, Rogere! A Andy, ty zůstaň u své hry, zlepšil ses o 100% !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Videl jsem prvni 3 gamy a pak posledni mic. Kurna stve me to, musel to byt skvely zapas. (hlavne, ze jsem si nahral finale beachvolleybalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Videl jsem prvni 3 gamy a pak posledni mic. Kurna stve me to, musel to byt skvely zapas. (hlavne, ze jsem si nahral finale beachvolleybalu. Doufam ze zenske, tam ma aspon laik jako ja na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Videl jsem prvni 3 gamy a pak posledni mic. Kurna stve me to, musel to byt skvely zapas. (hlavne, ze jsem si nahral finale beachvolleybalu. Loni to byl trošku hezčí tenis, ale ten 5. set - no co dodat, čekalo se asi až na to sluníčko. Připomnělo mi to scénu z Barbara Conana, kdy je jeden z těch hromotluků oslněn a nemůže Švancika dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 (upraveno) 2 Dantechno:Zenske hrali vcera , byl jsem se na ne i podivat osobne, bo se hralo 35 km daleko od meho domova. Pohoda, vedro neuveritelne a rostenky jeste vic 2 Skipi: pred rokem to byl paradni zapas, skoda, ze je Nadal zranen Upraveno 5. července 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 To byl tedy dnes mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Mel jsem na konci trochu pachut s unfair podminek. Proc ti kokoti neatahli polovinu strechy a neodstinili to slunko. Tenis dobrej, ale skoda konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Mel jsem na konci trochu pachut s unfair podminek. Proc ti kokoti neatahli polovinu strechy a neodstinili to slunko. Tenis dobrej, ale skoda konce. Ja jsem si zadnych nefair podminek nevsiml ... jen trochu roddikovy smooly ... bud jak bud, zapas hezky, roger mel docela namale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se