Přejít na obsah

Wimbledon

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V ženský pinkaný hekání nevadí, vytváří tu kulisu, co jejich zákazníci vyžadují a na fotkách není slyšet. Chlapi při tenisu řvou, jen když nadávaj, není důvod něco zakazovat.

Vyhraje féďa, myslím, že murray to doma nedá, britové dokáží své favority spolehlivě rozebrat (viz fotbalisti třeba - i když ti nejsou měřítko). To je spíš možný, že někdo překvapí.

Zkusím tu TV, dík za link - když to nevyjde, budu zíŕat na dýnko APRO - při tom alspoň nikdo neheká :D

Jo a Vajdiška - dneska jsem s ní slyšel rozhovor, už by ji měli rodiče přestat do tenisu nutit, už ji potrápili chuděru dost, mám ten dojem.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Neviem ci to tu uz bolo, ale je zaujimave ako znacky sponzoruju sport. Rolex je viac menej vzdy pri "kralovskych" sportoch, Omega velke podujatia a napr Tissot sponzoruje dost bezne udalosti. Aj tym sa dostavaju znacky do povedomia spolocnosti a vlastne kazda znacka takto dava najavo ako na tom je :smile_anim:

Odesláno

Tak Berďa na 9. pokus !!! porazil Davyděnka a před chvilkou postoupil i Štěpec. Skvělé kluci :gun_bandana:

Tomáš má dobrou formu, snad mu vydrží.

Odesláno
Tak Berďa na 9. pokus !!! porazil Davyděnka a před chvilkou postoupil i Štěpec. Skvělé kluci :gun_bandana:

Tomáš má dobrou formu, snad mu vydrží.

skoda, ze pokud jim to pujde takhle dobre dal, musi z nich jeden za chvili (ctvrtfinale) 100% ven

Odesláno
skoda, ze pokud jim to pujde takhle dobre dal, musi z nich jeden za chvili (ctvrtfinale) 100% ven

Ber to z lepší stránky - měli bychom jisté SF :)

Návštěvník Snow
Odesláno

To se nestane neb Štěpánka vystřelí z tenisek Lleyton Hewitt 22686514.gif

Odesláno

No není tenhle sport nádherný? :)

Dneska měli vyhrát oba. Velká gratulace, Rogere! A Andy, ty zůstaň u své hry, zlepšil ses o 100% !!

Odesláno

Videl jsem prvni 3 gamy a pak posledni mic. Kurna stve me to, musel to byt skvely zapas. (hlavne, ze jsem si nahral finale beachvolleybalu. :)

Odesláno
Videl jsem prvni 3 gamy a pak posledni mic. Kurna stve me to, musel to byt skvely zapas. (hlavne, ze jsem si nahral finale beachvolleybalu. :)

Doufam ze zenske, tam ma aspon laik jako ja na co koukat :evil:

Odesláno

Loni to byl trošku hezčí tenis, ale ten 5. set - no co dodat, čekalo se asi až na to sluníčko. Připomnělo mi to scénu z Barbara Conana, kdy je jeden z těch hromotluků oslněn a nemůže Švancika dorazit :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

2 Dantechno:Zenske hrali vcera ;), byl jsem se na ne i podivat osobne, bo se hralo 35 km daleko od meho domova. Pohoda, vedro neuveritelne a rostenky jeste vic :)

2 Skipi: pred rokem to byl paradni zapas, skoda, ze je Nadal zranen

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
Mel jsem na konci trochu pachut s unfair podminek. Proc ti kokoti neatahli polovinu strechy a neodstinili to slunko. Tenis dobrej, ale skoda konce.

Ja jsem si zadnych nefair podminek nevsiml ... jen trochu roddikovy smooly ... bud jak bud, zapas hezky, roger mel docela namale :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...