Přejít na obsah

Wimbledon

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

V ženský pinkaný hekání nevadí, vytváří tu kulisu, co jejich zákazníci vyžadují a na fotkách není slyšet. Chlapi při tenisu řvou, jen když nadávaj, není důvod něco zakazovat.

Vyhraje féďa, myslím, že murray to doma nedá, britové dokáží své favority spolehlivě rozebrat (viz fotbalisti třeba - i když ti nejsou měřítko). To je spíš možný, že někdo překvapí.

Zkusím tu TV, dík za link - když to nevyjde, budu zíŕat na dýnko APRO - při tom alspoň nikdo neheká :D

Jo a Vajdiška - dneska jsem s ní slyšel rozhovor, už by ji měli rodiče přestat do tenisu nutit, už ji potrápili chuděru dost, mám ten dojem.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neviem ci to tu uz bolo, ale je zaujimave ako znacky sponzoruju sport. Rolex je viac menej vzdy pri "kralovskych" sportoch, Omega velke podujatia a napr Tissot sponzoruje dost bezne udalosti. Aj tym sa dostavaju znacky do povedomia spolocnosti a vlastne kazda znacka takto dava najavo ako na tom je :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Videl jsem prvni 3 gamy a pak posledni mic. Kurna stve me to, musel to byt skvely zapas. (hlavne, ze jsem si nahral finale beachvolleybalu. :)

Loni to byl trošku hezčí tenis, ale ten 5. set - no co dodat, čekalo se asi až na to sluníčko. Připomnělo mi to scénu z Barbara Conana, kdy je jeden z těch hromotluků oslněn a nemůže Švancika dorazit :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

2 Dantechno:Zenske hrali vcera ;), byl jsem se na ne i podivat osobne, bo se hralo 35 km daleko od meho domova. Pohoda, vedro neuveritelne a rostenky jeste vic :)

2 Skipi: pred rokem to byl paradni zapas, skoda, ze je Nadal zranen

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...