Kalli Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Zdravím dostal jsem hodinky po otci z Usa. A byly tam i tyhle rolexy. Jak poznam jestli jsou original? Ale při mem štěstí je to ****. Popis: Rolex Daytona 16520 čislo na řeminku dále je tam čislo 155B vně je natištěno:Rolex,Geneve,swiss made,Rolexsa,18k,750,a dvě značky jako punc. Vodotěsné,samonatahovací,plně funkční Díky za odpověd za kvalitu fota se omlouvám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Zdravím dostal jsem hodinky po otci z Usa. A byly tam i tyhle rolexy. Jak poznam jestli jsou original? Ale při mem štěstí je to ****. Popis: Rolex Daytona 16520 čislo na řeminku dále je tam čislo 155B vně je natištěno:Rolex,Geneve,swiss made,Rolexsa,18k,750,a dvě značky jako punc. Vodotěsné,samonatahovací,plně funkční Díky za odpověd za kvalitu fota se omlouvám Fotky jsou strašné, co takhle je zvážit? Zlato je dost těžké jinak pokud by to byly zlaté Daytony s brilianty (dělaly se vůbec 16520 v této kombinaci? a ten ciferník s malými subdialy a 15,30,45..), divil bych se, kdyby přišly jen tak poštou. Máme na fóru odborníky na Rolády, tak uvidíš sám. Upraveno 8. července 2009 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Fotky jsou strašné, co takhle je zvážit? Zlato je dost těžké jinak pokud by to byly zlaté Daytony s brilianty (dělaly se vůbec 16520 v této kombinaci? a ten ciferník s malými subdialy a 15,30,45..), divil bych se, kdyby přišly jen tak poštou. Máme na fóru odborníky na Rolády, tak uvidíš sám. Ano, měly by být cca 3x těžší než ocelové. EDIT: u nošených zlatých faků jde také často najít místa, kde je zlacení odřené Upraveno 8. července 2009 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Ony se objevují i fejky z pravého zlata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sam77777 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Nahod sem fotky: 1. punců a znaků na zapínání pásku 2. jestli je něco na zadním víku třeba i když tam bude nálepka 3. u řemínku jsou spodní díly vyndavací tak že stačí odšroubovat šroubek udělej detail toho šroubku. 4. vyfot co nejlépe nejvíce odřenou část pak ti na 90% řeknu jak to s pravostí vypadá u tvých Rolex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Podle mě je to fake. Kvalita zpracování podle těch mizerných fotek sice moc poznat nejde, ale jedna věc mě hned uhodila do očí - na originálech Daytona mi vadí, že subdialy na pozici 3 a 9 nesedí vycentrovaně na půlce (myšleno tak, že pokud pomyslně propojím index 3 a 9, tak subdialy nebudou protnuty přesně v polovině, ale budou mírně nad touto osou / mrkni na ručky v subdialech a jejich střed). Příklad: na tvé fotce je číslice "9" na levém subdialu přesně mezi číslicemi "45". U replik to tak bývá. U originálu je "9" umístěna naproti "5". Ještě mi přijdou jiná stopková tlačítka (vrchní část se mi zdá moc dlouhá). Upraveno 12. července 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Korunka má jiný tvar než mají pravé, tlačítka ovládání chronografu jsou moc dlouhé a nemají vroubkování, na pravých jsou těsně před ozubenou částí na tyčce ovladače 2 drážky cca 1 mm od sebe. U ovladačů chrona jsou moc velké jejich ozebené části, na zašroubování, část se zuby je na pravých nejen dál od pouzdra, ale i kratší. Upraveno 12. července 2009 uživatelem OldaA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Příklad: na tvé fotce je číslice "9" na levém subdialu přesně mezi číslicemi "45". U replik to tak bývá. U originálu je "9" umístěna naproti "5". vubec to nezpochybnuju a nechce se mi hledat rovna origo fotka, ale neni to mozne tim, ze na tvem obrazku jsou ty hodinky pootoceny, tedy muze dojit ke zkresleni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OldaA Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 není, ve skutečnosti jsou sčítače chrona mnohem blíž nápisu pod 12, který je mnohem blíž logu Rolex na 12, takže sčítače mají nejen špatné umístění ale i velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 fejky nefejky mě tam vaděj ty šutry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 (upraveno) Podle fotek se toho moc poznat nedá. Fotky stojí za prd. Ale historka je úžasná, zařadil bych jí do "zlatého fejk fondu Chronomagu". Po kamarádech co nevrátili dluh, po nálezu na plovárně, pozůstalosti po bratrově přítelkyni, a daru od zaměstanavatele, teď i otcovy hodinky z USA :-). Fakt dobrá story. Pokud Tvůj otec má vilu na Malibu, a dvě devětsetjedenáctky v garáži, z toho jednu Targu, nemusíš se ptát , svým prvním příspěvkem, jestli jsou tohle originály Daytony. Pokud vlastníš vetešnictví na předměstí, a před půlnocí Ti je přines nametený vágus, tak také ne. Odpověz si sám. Myslím, že odpověď znáš sám nejlíp. :-) Upraveno 12. července 2009 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Já chci mít taky na ruce půl kila zlata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Pokud jsi z Prahy, odnes je do Carollina, nebo k Bechyněmu. A pak nám dej vědět, co ti řekli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 (upraveno) vubec to nezpochybnuju a nechce se mi hledat rovna origo fotka, ale neni to mozne tim, ze na tvem obrazku jsou ty hodinky pootoceny, tedy muze dojit ke zkresleni? Myslím, že nedošlo ke zkreslení. Ono mi to totiž na hodinkách v reálu dost vadí, že nejsou sčítače umístěny symetricky. Prostě mě to ruší na první pohled. Hlavně ta "devítka" nad osou indexu mi vadí. Tím pro mě Daytony skončily, nekoupím si je (což je jedině dobře, ušetřil jsem tím spoustu peněz ). Edit: takže je pro mě vlastně ideální fake - ten má sčítače umístěné tak, jak to mám rád Upraveno 13. července 2009 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 Daytony se strojkem Zenith měly subciferníky "v rovině", posun je až u in-house Rolex strojku. Taky mě ta nesouměrnost chvíli trochu trápila, ale už jsem to překonal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2009 přesně, jak píše cyber, to, co byl majitel těch hodinek před tebou zač, ti řekne mnohem víc, než tyhle fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Podle fotek se toho moc poznat nedá. Fotky stojí za prd. Ale historka je úžasná, zařadil bych jí do "zlatého fejk fondu Chronomagu". Po kamarádech co nevrátili dluh, po nálezu na plovárně, pozůstalosti po bratrově přítelkyni, a daru od zaměstanavatele, teď i otcovy hodinky z USA :-). Fakt dobrá story. Pokud Tvůj otec má vilu na Malibu, a dvě devětsetjedenáctky v garáži, z toho jednu Targu, nemusíš se ptát , svým prvním příspěvkem, jestli jsou tohle originály Daytony. Pokud vlastníš vetešnictví na předměstí, a před půlnocí Ti je přines nametený vágus, tak také ne. Odpověz si sám. Myslím, že odpověď znáš sám nejlíp. :-) Ještě si zapomněl nález na WC na letišti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 přesně, jak píše cyber, to, co byl majitel těch hodinek před tebou zač, ti řekne mnohem víc, než tyhle fotky jen pro upresneni dodam, ze osoba majitele rekne leccos, ale znam (resp. potkal jsem) uz vic nez par lidi, kteri meli na hodinky dle skoro neomezeneho vyberu, a presto se rozhodli pro fejky. takze az je to nelichotivy zaver, musim za sebe rict, ze pravost nebo nepravost hodinek zavisi spis na charakteru majitele, nez na postaveni. asi zkratka plati, ze "fake watches are for fake people". taky jsem tam byl (pred lety!) a dva tydny se pysnil falesnymi omegami... stydim se, stydim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se