FrantisekH Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 pěkná, dnes jsem ji okukoval v intersportu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 wave tak toho si cenim, asi první nerýpavý komentář k mé osobě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 dík, takže Kostka Je pravda, že mají asi nejsilnější marketing z českých výrobců... Pořád čekám, kdy se tu objevi nějaký vzácnejší kus - Kickbike, K-Bike, Sixteen nebo snad Morxes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 první koloběžka.po tom co jsem jí dovalil domu a sestavil tak můžu shrnout první dojmy.. SUPER..jen jsem nečekla že to bude takovej nářez.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Taky jsem jednu měl, ale nakonec mi líp sedlo Mibo, což zůstává moji oblíbenou značkou. A jinak nářez myslíš v čem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 je to příjmnej pohyb..ale náročnější ve srovnání s kolem .. nečekal jsem to takovéhole.. a každej se tu po tobě otáčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 FrantisekH: No to je dost, konečně ses rozhejbal ! Gratuluji, pak dej foto z provozu, jsem zvědavý na první momenty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 já u koloběžky nikdy neuměl střídat odrazovou nohu......furt jenom odrážet pravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 po pravdě docela lituju, že jsem jí nevzal už na podzim..no jo no... Wave já zas jenom levou, pravou mi to moc nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Já se taky po kolobkách otáčím - ze zájmu Je teda pravda, že 26/20" už je pořádnej stroj. To já jestli bych povýšil do týhle velikosti, tak pak asi na Kickbike... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Franto, super strojovna....tak ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paso12 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Tak vám taky teda ukážu svojí raketu..... :-) Trošku tuning.... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paso12 Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 Franto, super strojovna....tak ať slouží. Diky..jsem fakt nadsenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2015 dík, takže Kostka Je pravda, že mají asi nejsilnější marketing z českých výrobců... Pořád čekám, kdy se tu objevi nějaký vzácnejší kus - Kickbike, K-Bike, Sixteen nebo snad Morxes Nejsilnější marketing mají zřejmě proto, že jsou největší firma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 taky vás baví skákat přes klacky a kořeny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Taky jsem jednu měl, ale nakonec mi líp sedlo Mibo, což zůstává moji oblíbenou značkou. A jinak nářez myslíš v čem? koukal jsem - to máš nyní Express na dvacítkách? krásnej stroj!mně taky maximálně sedí Mibo, na Crazynu nedám dopustit.chtěl jsem se zeptat, pokud máš srovnání starého "hranatého" rámu a těch nových oblouků - je to s pocitovou tuhostí rámu stejné? do budoucna by se mi líbila nová Crazy na 16´´ , ale právě ten nový rám mi takhle od pohledu připadá subtilnější, byť nosnost 150kg je stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2015 Moje přibližovadlo do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se