Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Ta svíčka je pro příznivce vynilu - gramo - něco jako velký černý cédéčka. To už děti neznají.

Pro nás ostatní by stačila příchuť svíčky “Vintage Amp” ,

kde se mísí vůně spálené elektroizolace v harmonii s nezaměnitelným nakyslým zápachem starého cigaretového popelníku z nádražní restaurace 4. cenové skupiny 😂

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Duke650 napsal:

No hele ono se to moc neví, je to totiž tajemství pravověrných audiofilů, ale tím oprášením jsi odemknul pouze první level na cestě k dokonalému zvuku.
Další level zahrnuje vanu s vodou o teplotě 44,1 stupňů celsia, Savo v koncentraci 1 : 16 pro CD přehrávače resp. 1:24 pro hi-res komponenty. U analogových zdrojů (gramo, tuner, tape deck) je to 1:1. Komponent se ponoří do vodní lázně (samozřejmě se předtím musí odpojit ze zásuvky) a nechá se tam po dobu trvání jednoho CD sampleru od fy Audioquest.

Po osušení a zapojení se dostaví absolutně zenový stav z dokonalého ticha

Ty prostě nechceš to tajemství pustit do světa (a to je dobře). To podstatné je, že musíš použít destilovanou vodu a nechat to v zásuvce. Ideálně vodu získanou reverzní osmozou, nebo opakovanou destilací. Ale pozor! Přesný postup je jen pro zasvěcence nejvyššího stupně...

Odkaz ke komentáři

3 hours ago, McStinger said:

Majiteľ sa nemá v Save kúpať, ale ho kloktať. Duke má jednu chybu, spotrebič treba ku koncu kúpeľa pripojiť na 230. Stačí tak na minútu.

Nie, nie. Savom vyšpricovat uši.. 😉

Upraveno uživatelem bluman
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Andrew napsal:

Srandičky, srandičky, já si spíš říkám, jak je na tom @African s gramofonem 🤔

Minulý rok byl náročný na čas, ale letos gramec pod stromečkem už definitivně bude.... páč a protože každý průměrný audiofil ví, že kvalita reprodukce je z něho nejlepší 🤓 A navíc jsme již přes rok s Creekem připraveni, nemůže se dočkat :punk: Mám dva favority od Regy a Dualu... ještě musím zagůglit a opět oslovit dvorní dodavatele audia, kteří mě milují 😅 

DSC_2893.JPG

DSC_2894.JPG

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, magnox napsal:

Radio Paradise 👍.

Jinak s cim to poslouchas a jak jsi s tim spokojenej? Cetl jsem na to dobry recenze.

rádio ktore vysiela z garáže manželský pár.. hrajú mix 4 staníc v FLAC a hrajú dobre👍🏻počúvam to cez streamer.. peniaze na prevadzku,kedže stanica je zadarmo,posielaju poslucháči dobrovolne z celeho sveta...

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, magnox napsal:

Ja je znam, taky ho posloucham a mam ho rad. Ale myslel jsem to EverSolo 🙂, jak/pripadne s cim to mas propojeny, jak to hraje a jak jsi s tim celkove spokojenej. Uz nejakou dobu o streameru taky uvazuju.

...eversolo mam teraz prepojene cez činče,čiže jeho DAC a zvukovo zmietol zo stola CXN V2 aj Node3. včera dostal aktualizáciu.krmim to do Accuphase...

Upraveno uživatelem zerrou
Odkaz ke komentáři

Ahoj Mágové, jdu si za vámi pro radu. Jsem majitelem stereo AV recieveru Denon DRA-800H, který má pre-out výstup pro zonu 2. Chtěl bych se posunou blíže k hi-fi a koupit integrovaný zesilovač (řádově za 30tis.), který bych krmil streamovaným zvukem z pre-outu z Denona. Má smysl o takéto sestavě uvažovat, nebo doporučíte koupi samostatného streameru?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...