Duke650 Odesláno 14. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2023 A) prodat Denon a pořídit all-in-one něco jako https://www.audiophonics.fr/en/integrated-amplifier/shanling-ea5-plus-stereo-amplifier-streamer-dac-ak4493eq-100as2-wifi-dlna-airplay-bluetooth-mqa-aptx-hd-ldac-2x100w-4-p-17332.html, byl bys dost hluboko pod rozpočtem. Nevýhoda - je to all-in-one. Výhoda - je to all-in-one B prodat Denon a pořídit dobrý koncový zesilovač, něco jako https://www.audiophonics.fr/en/power-amplifier/audiophonics-hpa-s250nc-power-amplifier-class-d-stereo-ncore-nc250mp-2x250w-4-ohm-p-13545.html a k tomu šikovný streamer https://www.audiophonics.fr/en/streamers/wiim-pro-audio-streamer-bit-perfect-dac-ak4493seq-wifi-airplay-2-dlna-chromecast-multiroom-bluetooth-51-24bit-192khz-p-18078.html výhoda - ten zesilovač má rezervu i pro bedny, které si jednoho dne koupíš místo Q750, a kdybys jednou chtěl pořídit “velký” streamer s XLR, tak ten koncák je na to připravený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 V 13. 10. 2023 v 18:18, zerrou napsal: Díky za inspiraci - Radio Paradise - naladil jsem na zkoušku a je to příjemné rádio. Ale z jiného soudku Né, že bych byl nespokojený se svými přístroji, jenže jistě to znáte, i ženatý muž se pořád dívá kolem. Dnes na mě vyskoukly ocenění EISA a opěvují tam NAD C 3050 (dokonce se stěračema) a tak mi začlo vrtat hlavou, jestli má taková záležitost cenu a budoucnost. Jakože, kdybych prodal ty všechny moje starý krámy a vyměnil je za NAD. Jistě je mnoho konkurence, ale zaujal mě ten vintage look. Jenže jsem nikdy neměl důveru v zesilovače class D, ale možná jsem jenom předpojatej. A ještě k tomu klucí u Nadu jsou pěkný kulišáci, protože zesilovač je sice za 35, ale pro chytré streamovací funkce je nutné dokoupit extra modul za 15. A teď babo raď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Dobře implementovaná třída D je super... ověřené moduly jsou třeba od Hypex nebo Purifi. UcD taky není špatný. U toho NADu je v ceně osekaná verze Dirac což je užitečná vychytávka, plná verze se dá dokoupit. Pokud je vintage look prioritou, tak mnoho alternativ nenajdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 A) prodat Denon a pořídit all-in-one něco jako https://www.audiophonics.fr/en/integrated-amplifier/shanling-ea5-plus-stereo-amplifier-streamer-dac-ak4493eq-100as2-wifi-dlna-airplay-bluetooth-mqa-aptx-hd-ldac-2x100w-4-p-17332.html, byl bys dost hluboko pod rozpočtem. Nevýhoda - je to all-in-one. Výhoda - je to all-in-one B prodat Denon a pořídit dobrý koncový zesilovač, něco jako https://www.audiophonics.fr/en/power-amplifier/audiophonics-hpa-s250nc-power-amplifier-class-d-stereo-ncore-nc250mp-2x250w-4-ohm-p-13545.html a k tomu šikovný streamer https://www.audiophonics.fr/en/streamers/wiim-pro-audio-streamer-bit-perfect-dac-ak4493seq-wifi-airplay-2-dlna-chromecast-multiroom-bluetooth-51-24bit-192khz-p-18078.html výhoda - ten zesilovač má rezervu i pro bedny, které si jednoho dne koupíš místo Q750, a kdybys jednou chtěl pořídit “velký” streamer s XLR, tak ten koncák je na to připravenýDekuji. Mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 @Duke650 Díky za odpověď, ještě si o tom něco nastuduju a zkouknu recenze. Když jsem koukal na vnitřek toho Nadu, tak mi tam chybí pořádnej zdroj, kilový trafo, ale to déčko ho nepotřebuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 (upraveno) ano.. dobré Déčko neni zlé,ale keď nemáš krb s kožušinou z medveďa,tak vždy je lepšie ÁČKO potažmo AB ale aby ten NAD,nezačal byť spirálou do dalších výmen...takto to zvyčajne začina,otazka je kde to skonči... Upraveno 15. října 2023 uživatelem zerrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Duke,klobouček pane....tvoje rady sú prínosom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Kdysi jsem byl skeptický vůči D class. Posledních pár let dělám z domova a typická ranní rutina je v 7 ráno cvaknout tři vypínače (Teac streamer, Lyngdorf procesor a Teac koncák v Déčku) pak je po 10 hodinách v opačném pořadí vypnout. Když si představím, že bych si v létě 10 hodin přitápěl áčkovým zesilovačem … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 V 16. 2. 2023 v 22:50, bluman napsal: Oproti tym LS50 je to hned pocutelny vyrazny rozdiel. Hlavne ked som mal chvilu moznost to porovnavat takto vedla seba (v ich apke "za behu" pesnicky prepnute z jednych na druhe za 1/2s). Je ten zvuk taky priestorovejsi, viac vyplni miestnost. Pocuvanie naozaj paradne Teraz este oblozit obyvak tymi zvukovymi panelmi. Ale robia ich aj v zlatej farbe? Inak to neprejde cez manzelku LS60 mě láká, mám LS50W2+KC62, zajímalo by mě porovnání. Krmím to hlavně z Tidalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Dnes už bych se taky déčka nebál. NAD je super. A jdou koupit i starší A/B kusy se skvělým zvukem za dobrou cenu. https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/zesilovace/nad/c-3050/https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/zesilovace/nad/nad-c370-2x400w-sinus-originalni-dalkovy-ovladac-zaruka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 1 hour ago, Ondraj said: LS60 mě láká, mám LS50W2+KC62, zajímalo by mě porovnání. Krmím to hlavně z Tidalu. Zial neviem k tomu povedat viac, ako som uz napisal, kedze 50w2 isli hned potom prec a v kombinacii s KC62 som ich ani nikdy nemal moznost pocut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 před 50 minutami, Hasňa napsal: Dnes už bych se taky déčka nebál. NAD je super. A jdou koupit i starší A/B kusy se skvělým zvukem za dobrou cenu. https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/zesilovace/nad/c-3050/ Díky! Ten inzerát jsem také objevil. Jenom to musím promyslet, protože se bojím, že i kdybych si koupil novou hračku, tak ty staré nebudu chtít pustit, neboť jsem asi narozený ve znamení sysla a také jsem si k mnohým z nich vybudoval osobní vztah. To že držím hodinkovýho bobříka neznamená, že musím násobky ušetřených love hned utratit za audio. Zatím to tak vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 V 15. 10. 2023 v 17:50, Ondraj napsal: LS60 mě láká, mám LS50W2+KC62, zajímalo by mě porovnání. Krmím to hlavně z Tidalu. LS60 jsou do 23.10. v akci, pokud uz mas neco (zaregistrovanyho) od KEFu dostanes kod a je na ne pak 25000 sleva. Ja jsem se ted od uvah nad tim Eversolo streamerem vyse dostal k vyberu KEF LS50 Meta jako nearfieldu na pracovni stul . Takze jsem pak koukal prirozene i na ty LS60.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Eversolo dostalo výdatnú aktualizáciu...sa snažia Chinaboys,vyzera to dobre,tak či tak vypinam displej...aj pribudli nejake natívne podpory ako Amazon atď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Tak jsem v neděli měnil vdově po kamarádovi na gramofonu (obyč Technics) jehlu (AT81CP) a znovu jsem slyšel ten parádní zvuk z LP. Takovej pěknej, šťavnatej. Asi budu muset po 30 letech vybalit gramofon z krabice....a to jsem chtěl komplet přejít na Tidal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 (upraveno) idem si po radu... čo použiť na prepojenie Eversola so zosilnovacom,mam tam teraz krátke XLO analogy,alebo íst do XLR-XLR? či to pri tej krátkej vzdialenosti má zmysel.. Upraveno 17. října 2023 uživatelem zerrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Když tě netrápí brum od zemní smyčky, tak stačí cinchové kabely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 diki,za rady.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 Je sranda, jak je spektrum možností poslechu hudby široké Na jedné straně moderní Hifi systémy za tisíce eur a vedle starej gramofon, technologie z doby Edisona, byť vylepšená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se