neuromancer Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Dražší řady B&O jsou snad pořád vyráběny v Evropě, levnější řady Beoplay a Beosound už několik let v Číně.
Andrew Odesláno 20. března Nahlásit Odesláno 20. března Ahojte, před mnoha lety jsme v tomto vláknu rozjeli s kolegy rodinné členství TIDAL (ta nejvyšší verze)... včera mi psal kolega, že by se potřeboval přesunout do své vlastní rodiny a tím pádem nám 1-2 místa zbývají volné. Vychází to na 75 Kč měsíčně, splatné mně... stačí mi pak napsat Váš email, máte vlastní knihovnu, účet, všechno, prostě za 75 Kč / měsíc můžete neomezeně poslouchat co chcete, kdy a kde chcete. Díky a případní zájemci prosím pište do SZ. Andrew
Andrew Odesláno 25. března Nahlásit Odesláno 25. března Pravděpodobně máme plno, díky za zájem i pochopení 1
tulo Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Zase po dvoch rokoch je zaujímavá akcia v Prahe : https://www.audio-video-show.cz/ Budem tam aj s B čo mám na predaj, teším sa na novinky,
bocko Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Zasa ma to chytá, už som myslel že som poliečený, nákupom Vintage zosilňovača Pioneer SA506, ktorý mám cca 2 roky. Ale nie, potrebujem zasa voľačo. Moje predošlé mašinky: - Denon PMA 915R, PMA 1080 - Vincent SV 121 - Hegel H80 - Classé CAP 2100 Teraz u mňa ostáva otázka čo ďalej. Favoritov mám zasa niekoľko ako napríklad hegel H190/H390, Canor AI 2.10, alebo Electrocompaniet ECI 6. Možno grálom a konečným riešením by boli allinone T+A Symphonia alebo McIntosh MSA 5500. Miestnosť som už poriešil závesmi a kobercom, na foto ešte nieje...
Návštěvník adampu Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna V 2. 4. 2025 v 12:58, bocko napsal: Zasa ma to chytá, už som myslel že som poliečený, nákupom Vintage zosilňovača Pioneer SA506, ktorý mám cca 2 roky. Ale nie, potrebujem zasa voľačo. Moje predošlé mašinky: - Denon PMA 915R, PMA 1080 - Vincent SV 121 - Hegel H80 - Classé CAP 2100 Teraz u mňa ostáva otázka čo ďalej. Favoritov mám zasa niekoľko ako napríklad hegel H190/H390, Canor AI 2.10, alebo Electrocompaniet ECI 6. Možno grálom a konečným riešením by boli allinone T+A Symphonia alebo McIntosh MSA 5500. Miestnosť som už poriešil závesmi a kobercom, na foto ešte nieje... Tým sa netráp ja sa z toho asi nikdy nedostanem. Predal som zosik, cd prehrávač, bedne a som zase v tom. Slúchadlá
Harwey Odesláno 30. května Nahlásit Odesláno 30. května Nejake zlavy https://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/eshop/158-1-VYPREDAJ-60
African Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 9 hodinami, McStinger napsal: Tak to je pecka, bych mohl sebou tahat placky po kempech
zerrou Odesláno 3. července Nahlásit Odesláno 3. července Eversolo,v najnovšej aktualizacii pribudla korekcia miestnosti...mikrofonom,pripadne mobilom v aplikacii...Porovnané s Dirac a skvelé...
odjinud Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července Otec si vyžádal k narozeninám digitální rádio (s DAB). Zadání od něj je, aby to mělo DAB a přehrávalo CD vč. vypalovaných. Za mě to rozšířím, že by to mělo mít dobrý zvuk, být přiměřeně přenosné (ne nějak zásadně - bude se na léto převážet na chalupu, jinak bude stát na stolku doma), mít DO, napájení ze zásuvky, a ideálně vstup na USB flashku s přehráváním mp3. Ohledně DAB bych uvítal nějaký větší displej (grafický, barevný), jako je např. v autech, kde se dají zobrazit i nějaké ty informace. Ohledně značek má otec špatnou zkušenost s Phillips (nehrálo pálené CD - možná ale špatný kus) a GoGen (nějak blblo DO). Tyhle značky prohlásil, že nechce. Za mě bych preferoval spíš nějakou zavedenou audio značku. Jinak to nesmí být moc přetechnizované, aby ovládání zvádl i 80letý důchodce. Cenově bych se rád vešel do 5kkč, ale něco navíc připlatit můžu. Napadá Vás něco? Co jsem se díval teď na Datart a Alzu, tak nabídka nic moc... v rámci požadavků vidím jen mikrosystémy, což není úplně přenosné případně takový hnusný rádia v retro designu, který asi navíc nebudou hrát nic moc...
African Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července před 4 hodinami, odjinud napsal: Otec si vyžádal k narozeninám digitální rádio (s DAB). Zadání od něj je, aby to mělo DAB a přehrávalo CD vč. vypalovaných. Za mě to rozšířím, že by to mělo mít dobrý zvuk, být přiměřeně přenosné (ne nějak zásadně - bude se na léto převážet na chalupu, jinak bude stát na stolku doma), mít DO, napájení ze zásuvky, a ideálně vstup na USB flashku s přehráváním mp3. Ohledně DAB bych uvítal nějaký větší displej (grafický, barevný), jako je např. v autech, kde se dají zobrazit i nějaké ty informace. Ohledně značek má otec špatnou zkušenost s Phillips (nehrálo pálené CD - možná ale špatný kus) a GoGen (nějak blblo DO). Tyhle značky prohlásil, že nechce. Za mě bych preferoval spíš nějakou zavedenou audio značku. Jinak to nesmí být moc přetechnizované, aby ovládání zvádl i 80letý důchodce. Cenově bych se rád vešel do 5kkč, ale něco navíc připlatit můžu. Napadá Vás něco? Co jsem se díval teď na Datart a Alzu, tak nabídka nic moc... v rámci požadavků vidím jen mikrosystémy, což není úplně přenosné případně takový hnusný rádia v retro designu, který asi navíc nebudou hrát nic moc... Nevím jak vypalovačky, ale většinou to Panasonicu nevadilo, musel by jsi vyzkoušet. Zvukově bude ale fajnový si myslím https://cz.panasonic.com/panasonic-sc-dm202-univerzalni-stereo-system-s-cd-prehravacem-dab-fm-vykonny-zvuk-24w-bassreflexove-pouzdro-bluetooth-24-displej-cerna/?srsltid=AfmBOorY1zGURtqqDr0Lv_yJVRWF5KmO-_1lDPrAUzFG0dM8R5qaD2Gc 1
baracuda Odesláno 7. července Nahlásit Odesláno 7. července TechniSat DigitRadio 370 CD IR Ale osobní zkušenost s ním nemám.
Harwey Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července pre retro audio https://www.hifisluchadla.sk/sluchadla/eshop/0/0/5/18655-FiiO-CP13-Priehladna
warann Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Dotaz, je to kravina, ale ma krehka autisticka duse trpi kazdou zmenou. Na Spotify jsem mel zobrazeni domovsky obrazivky v mrizce. Ted to skocilo na radkovy vypis. Manzelce tam zustala mrizka. Nevidim moznost, kde to zmenit (v knihovne ta nabidka - radky x mrizka je, ale na domovsky strance ne). Dale viz foto - mrizka a radky. Dikes
Prochy68 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července AI Bohužel, ve Spotify není možné ručně přepnout zobrazení domovské obrazovky (Home) mezi mřížkou a řádky — rozvržení se mění automaticky podle zařízení, velikosti obrazovky, a někdy i na základě A/B testování uživatelského rozhraní (což Spotify často dělá).
warann Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 11 minutami, Prochy68 napsal: AI Bohužel, ve Spotify není možné ručně přepnout zobrazení domovské obrazovky (Home) mezi mřížkou a řádky — rozvržení se mění automaticky podle zařízení, velikosti obrazovky, a někdy i na základě A/B testování uživatelského rozhraní (což Spotify často dělá). No na to jsem taky narazil. Jen je sranda, ze zena ma stejnej Iphone a mela spusteny i dtto Spotify ucet (viz foto). No nic, hlavne ze to hraje
Prochy68 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 4 minutami, warann napsal: No na to jsem taky narazil. Jen je sranda, ze zena ma stejnej Iphone a mela spusteny i dtto Spotify ucet (viz foto). No nic, hlavne ze to hraje Byl si vybran pro testovani 1
Harwey Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Asi si ten vybrany. Mriezku mam default, netusim ci sa to da menit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se