Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dražší řady B&O jsou snad pořád vyráběny v Evropě, levnější řady Beoplay a Beosound už několik let v Číně. 

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahojte,

před mnoha lety jsme v tomto vláknu rozjeli s kolegy rodinné členství TIDAL (ta nejvyšší verze)... včera mi psal kolega, že by se potřeboval přesunout do své vlastní rodiny a tím pádem nám 1-2 místa zbývají volné.

Vychází to na 75 Kč měsíčně, splatné mně... stačí mi pak napsat Váš email, máte vlastní knihovnu, účet, všechno, prostě za 75 Kč / měsíc můžete neomezeně poslouchat co chcete, kdy a kde chcete.

Díky a případní zájemci prosím pište do SZ.

Andrew

Odesláno

Zasa ma to chytá, už som myslel že som poliečený, nákupom Vintage zosilňovača Pioneer SA506, ktorý mám cca 2 roky. Ale nie, potrebujem zasa voľačo. Moje predošlé mašinky:

- Denon PMA 915R, PMA 1080

- Vincent SV 121

- Hegel H80

- Classé CAP 2100

Teraz u mňa ostáva otázka čo ďalej. Favoritov mám zasa niekoľko ako napríklad hegel H190/H390, Canor AI 2.10, alebo Electrocompaniet ECI 6.

Možno grálom a konečným riešením by boli allinone T+A Symphonia alebo McIntosh MSA 5500.

Miestnosť som už poriešil závesmi a kobercom, na foto ešte nieje...

von.jpg

Návštěvník adampu
Odesláno
V 2. 4. 2025 v 12:58, bocko napsal:

Zasa ma to chytá, už som myslel že som poliečený, nákupom Vintage zosilňovača Pioneer SA506, ktorý mám cca 2 roky. Ale nie, potrebujem zasa voľačo. Moje predošlé mašinky:

- Denon PMA 915R, PMA 1080

- Vincent SV 121

- Hegel H80

- Classé CAP 2100

Teraz u mňa ostáva otázka čo ďalej. Favoritov mám zasa niekoľko ako napríklad hegel H190/H390, Canor AI 2.10, alebo Electrocompaniet ECI 6.

Možno grálom a konečným riešením by boli allinone T+A Symphonia alebo McIntosh MSA 5500.

Miestnosť som už poriešil závesmi a kobercom, na foto ešte nieje...

von.jpg

Tým sa netráp ja sa z toho asi nikdy nedostanem. Predal som zosik, cd prehrávač, bedne a som zase v tom. Slúchadlá 😬

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Otec si vyžádal k narozeninám digitální rádio (s DAB). Zadání od něj je, aby to mělo DAB a přehrávalo CD vč. vypalovaných.

Za mě to rozšířím, že by to mělo mít dobrý zvuk, být přiměřeně přenosné (ne nějak zásadně - bude se na léto převážet na chalupu, jinak bude stát na stolku doma), mít DO, napájení ze zásuvky, a ideálně vstup na USB flashku s přehráváním mp3. Ohledně DAB bych uvítal nějaký větší displej (grafický, barevný), jako je např. v autech, kde se dají zobrazit i nějaké ty informace.

Ohledně značek má otec špatnou zkušenost s Phillips (nehrálo pálené CD - možná ale špatný kus) a GoGen (nějak blblo DO). Tyhle značky prohlásil, že nechce. Za mě bych preferoval spíš nějakou zavedenou audio značku.

Jinak to nesmí být moc přetechnizované, aby ovládání zvádl i 80letý důchodce.

Cenově bych se rád vešel do 5kkč, ale něco navíc připlatit můžu.

Napadá Vás něco? Co jsem se díval teď na Datart a Alzu, tak nabídka nic moc... v rámci požadavků vidím jen mikrosystémy, což není úplně přenosné případně takový hnusný rádia v retro designu, který asi navíc nebudou hrát nic moc...

Odesláno
před 4 hodinami, odjinud napsal:

Otec si vyžádal k narozeninám digitální rádio (s DAB). Zadání od něj je, aby to mělo DAB a přehrávalo CD vč. vypalovaných.

Za mě to rozšířím, že by to mělo mít dobrý zvuk, být přiměřeně přenosné (ne nějak zásadně - bude se na léto převážet na chalupu, jinak bude stát na stolku doma), mít DO, napájení ze zásuvky, a ideálně vstup na USB flashku s přehráváním mp3. Ohledně DAB bych uvítal nějaký větší displej (grafický, barevný), jako je např. v autech, kde se dají zobrazit i nějaké ty informace.

Ohledně značek má otec špatnou zkušenost s Phillips (nehrálo pálené CD - možná ale špatný kus) a GoGen (nějak blblo DO). Tyhle značky prohlásil, že nechce. Za mě bych preferoval spíš nějakou zavedenou audio značku.

Jinak to nesmí být moc přetechnizované, aby ovládání zvádl i 80letý důchodce.

Cenově bych se rád vešel do 5kkč, ale něco navíc připlatit můžu.

Napadá Vás něco? Co jsem se díval teď na Datart a Alzu, tak nabídka nic moc... v rámci požadavků vidím jen mikrosystémy, což není úplně přenosné případně takový hnusný rádia v retro designu, který asi navíc nebudou hrát nic moc...

Nevím jak vypalovačky, ale většinou to Panasonicu nevadilo, musel by jsi vyzkoušet. Zvukově bude ale fajnový si myslím 👍

https://cz.panasonic.com/panasonic-sc-dm202-univerzalni-stereo-system-s-cd-prehravacem-dab-fm-vykonny-zvuk-24w-bassreflexove-pouzdro-bluetooth-24-displej-cerna/?srsltid=AfmBOorY1zGURtqqDr0Lv_yJVRWF5KmO-_1lDPrAUzFG0dM8R5qaD2Gc

• Dát hlas 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dotaz, je to kravina, ale ma krehka autisticka duse trpi kazdou zmenou. Na Spotify jsem mel zobrazeni domovsky obrazivky v mrizce. Ted to skocilo na radkovy vypis. Manzelce tam zustala mrizka. Nevidim moznost, kde to zmenit  (v knihovne ta nabidka - radky x mrizka je, ale na domovsky strance ne). Dale viz foto - mrizka a radky. Dikes

cba2d5ef-1403-4ece-a6ec-1d82200dfc98.jpeg

IMG_5302.jpeg

Odesláno

AI

Bohužel, ve Spotify není možné ručně přepnout zobrazení domovské obrazovky (Home) mezi mřížkou a řádky — rozvržení se mění automaticky podle zařízení, velikosti obrazovky, a někdy i na základě A/B testování uživatelského rozhraní (což Spotify často dělá).

Odesláno
před 11 minutami, Prochy68 napsal:

AI

Bohužel, ve Spotify není možné ručně přepnout zobrazení domovské obrazovky (Home) mezi mřížkou a řádky — rozvržení se mění automaticky podle zařízení, velikosti obrazovky, a někdy i na základě A/B testování uživatelského rozhraní (což Spotify často dělá).

No na to jsem taky narazil. Jen je sranda, ze zena ma stejnej Iphone a mela spusteny i dtto Spotify ucet (viz foto). No nic, hlavne ze to hraje 😁 

Odesláno
před 4 minutami, warann napsal:

No na to jsem taky narazil. Jen je sranda, ze zena ma stejnej Iphone a mela spusteny i dtto Spotify ucet (viz foto). No nic, hlavne ze to hraje 😁 

Byl si vybran pro testovani 😄

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...