Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 minutami, KFL napsal:

Ji přelep gafou a máš to :D

TVL proč to tam je, dyť to de i bez toho. :D

A tyhle drobnosti se v těch rádoby recenzích a unboxech prostě nedozvíš.

Pamatuju si jak dlouho mi trvalo než sem sehnal televizi na který jde vypnout standby dioda, aby to v noci nevyzařovalo.

Nic ... jdu k vietnamcovi pro becherovku, třeba mě to přejde.

Odesláno
1 hour ago, YPO said:

Musím říct, že ta dioda mě tam tak sere, že to asi odnesu zpátky. 

Asi opravdu nejde, trochu jsem gůglil a vícero lidí to řeší a séře je to. Některé značky se blikání vyhnuli jako třeba Marantz. Displej bych měl určitě off, to je kvalitní harakiri....ale ten půjde na 100% upravit dle svého uvážení.

"It cannot be done. The NIC LEDs do not have any communication ability with the low-level firmware. Unfortunately, your best solution is to purchase some LED covers or a small piece of electrical tape"

Odesláno (upraveno)

Displej má tři úrovně podsvitu a jde i vypnout. To samý logo na horní straně.

Denon třeba LED taky nemá.

Já to prostě nechápu u stroje, kterej má evidentně stát někde v prostoru jako dyzajnofka, že to tam je.

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

na plejakoj a ovladačích aby to nezrcadlilo od televize se svit diod reguluje fixou, proste to začmarykuješ do příjemna...

Odesláno
před 2 minutami, hopa26 napsal:

na plejakoj a ovladačích aby to nezrcadlilo od televize se svit diod reguluje fixou, proste to začmarykuješ do příjemna...

neměl bys psát, když řídíš lomokotivu

• Haha 3
Odesláno

To je velká pravda. Nevím jestli máš dny,,kdy se stydíš sám za sebe, ale takový mám já dneska. 

Od rána jsem nepřeložil stéblo křížem. Vstal sem v 7, 10 kdy už všichni odjeli do školy. Došel sem si zaběhat, zaveslovat, poslechnul si z JBL boomboxu (aby to bylo kapku audio a neplevelil sem to tu zbůhdarma) co jsem v neděli natočil a kfl poslepoval-zatim bez obrazu.

Poprosil sem mamku aby mi udělala oběd, postěžoval si jí, že mi manželka neuvaří. Nemá teda kdy, ale to jsem z taktických důvodů zamlčel a neuváděl. Mám rád, když o mne ženy bojují.  

Napsal sem dva příspěvky na forum, oba s nulovou informační hodnotou. 

Víc nic. 

Ale dívám se ven z okna na barevnej podzim a je mi příjemně, cítím se spokojeně a vyrovnaně. 

• Like 3
  • Haha 3
  • Dát hlas 3
Odesláno (upraveno)

Zpátky k muzice.

Zapojil jsem kalibrační mikrofon, vyrobil tři profily a teď se s tím musím nějak ztotožnit.

Je to teda jebačka, vyndal sem i stativ k foťáku, ale rozdíl ve zvuku markantní.

Takže Dirac 👍 (diodu přelepím)

*Akorát teda doplním, že verze Diracu free, tu za 100 babek nemám a nevím jestli by mě to ještě někam posunulo.

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)
před 24 minutami, YPO napsal:

Zpátky k muzice.

Zapojil jsem kalibrační mikrofon, vyrobil tři profily a teď se s tím musím nějak ztotožnit.

Je to teda jebačka, vyndal sem i stativ k foťáku, ale rozdíl ve zvuku markantní.

Takže Dirac 👍 (diodu přelepím)

*Akorát teda doplním, že verze Diracu free, tu za 100 babek nemám a nevím jestli by mě to ještě někam posunulo.

No a jak to dopadlo s tou Becherovkou od Vietnamce.......

Jo, a moje hifi - prý na tu moji muziku to ganc stačí...

hifi.jpg

Upraveno uživatelem Diamondking
oprava
Odesláno
před 7 minutami, Diamondking napsal:

No a jak to dopadlo s tou Becherovkou od Vietnamce.......

Nijak. Našel sem v lednici bublifuk z Plzně, tak pocucávám, ale do večera nevydržím.

• Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, hopa26 napsal:

Má pravdu, černou lihovkou utlumíš svítivost do přijatelných hodnot a je to hezčí (když se pěkně trefíš) než nějaká lepicí páska.

Odesláno

Trošku jsem si zvelebil počítač. Hraje to hezky, nic tam zeleně nebliká, dokonce to ani nesvítí modře. Nějak se začít musí. 🙂

image.thumb.png.bf7e1e301fbeb32dd08d95877b459184.png

image.png.0ccfd015ee667568e6ca5a40803257d0.png

• Like 1
Odesláno

Al píše:

Plastová destička na horní straně zesilovače Denon slouží pravděpodobně k 
jednomu ze dvou účelů, v závislosti na konkrétním modelu: 
  • Kryt pro antény bezdrátového připojení: U modelů s bezdrátovými funkcemi, jako je Bluetooth nebo Wi-Fi, zakrývá plastová část prostor, kde jsou umístěny interní antény. Kovové šasi zesilovače by rušilo rádiové vlny, takže plastový kryt umožňuje správnou funkci antén.
  • Bezpečnostní kryt proti teplu: U některých zesilovačů se plastová destička používá k zakrytí horkého kovu pod ní. Slouží jako tepelná izolace, která zabraňuje neúmyslnému dotyku přehřátých částí zesilovače. 
  •  
  • Jak zjistit účel destičky?
  • Zkontrolujte specifikace: Pokud si nejste jisti, jaký účel destička má, zkontrolujte návod k obsluze nebo technické specifikace vašeho modelu Denon.
  • Zvažte konektivitu: Zkontrolujte, zda váš zesilovač podporuje Bluetooth nebo Wi-Fi. Pokud ano, je velmi pravděpodobné, že plastová část slouží pro bezdrátové antény.
  • Netrhejte ji: V žádném případě byste neměli destičku odstraňovat. Pokud je určena pro antény, zhoršíte tím bezdrátový signál. Pokud slouží jako tepelná izolace, riskujete popálení nebo poškození zařízení.

Odesláno
4 hours ago, VS said:

Nevíte, k čemu je nahoře ta plastová destička?

image.thumb.jpeg.b32faf99843d59270b953bf0082e76dc.jpeg

Denon dělá super věci a za daný peníz hrají výborně, takže za mě výborná volba 👍 Ten plast bych hodil hned do pryč, protože to vypadá strašidelně a nevěřím že to bude topit takovým způsobem, že se o něj popálíš. A je tam prý opravdu co všude píšou pouze z důvodu bezpečnosti horkého krytu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...