Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
8 hours ago, African said:

Taková blbost na cesty, dvojka byla dobrá a tohle je ještě o fous lepší... fajnově tyhle zimrdlíci basují:guitar: 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jsem to asi zakřikl, odpo při vybalení fajn a teď jako by ztratil drive, basy fuč a všiml jsem si že hraje jenom levá strana a divně. Je tam jenom jeden speaker, ale stejně si myslím že mi při vybalení hrála celá přední plocha, že by hrál jenom kousek levé, to by mě asi hnedle koplo. Nemáte ho někdo? Řekl bych že můj se nějak podělal...🙉

• Dát hlas 1
Odesláno
43 minutes ago, Vir said:

Tyhle JBL jsou super....teda žádný hifi, ale na cesty, pod pergolu a do dílny jsou dost dobrý 👍

Přesně, mám předchůdce trojky, objel půlku světa a vydržel nesmysl, tedy ještě stále drží a dobře hraje...ale baterka už moc nedrží. Jinak ale spokojenost veliká na jakoukoliv venkovní činnost a cestování 👍

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Díky 1
Odesláno
10 hours ago, Vir said:

Jo je to tak...ty už taky něco zažily 😎👍

Hezky pěkně DJ Bobo :thumbsup_anim: Já Tuner 3 resetoval, chytl zase fajnový zvuk, ale hraje pouze ta levá strana. Na technickým JBL mi řekli že to tak je ok, že na levo je uložený repráček a napravo vývod basu, zajímavé... Mě připadne že to hraje jinak než když jsem to prostě vybalil 😅 

• Like 1
Odesláno

Tak jsem objednal ještě jeden, abych zjistil jestli hrají všichni stejně 😂 Pokud jo, dám ho někomu z lásky, pokud ne, vrátím, opravdu se mi ten zvuk nezdá oproti tomu jak to hrálo když jsem ho vybalil....ono to jako nehraje špatně, ale bylo to lepší.

• Sad 1
Odesláno

Tož se nám to trochu doma rozmnožilo 😅 Záhada vyřešena a není toho málo, ten nalevo je prostě volajaký softwarově dojebaný. První co mě překvapilo, že nový chytne na rádio víc stanic a čistěji, zajímavé, ale je to tak. Připojení k appce JBL Portable na několik pokusů, třeba i pět a po restartu, nový kousek na poprvé. A to nejdůležitější zvuk, hrají stejně dobře, ale to první se po vypnutí hodí do nějakého režimu boost aby vydržela déle baterie nebo co a začne hrát jak telefon, objevil jsem to v Appce, kde se to musí pokaždé přepnout zpátky na normální zvuk a to opravdu po každém vypnutí. Docela pakárna, když se připojíte na popáté. To nové si pamatuje nastavení i po vypnutí, tak jak by to mělo být a hraje stále stejně. Ani reset nefunguje, prostě to je asi rozbité 😆 Vyřešeno...jedno jde zpět.

• Like 1
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
9 hours ago, Hasňa said:

Které?

Odesláno z mého SM-G996B pomocí Tapatalk

Jak se tomu říkalo, Škatulata, Škatulata, hejbejte se? Doufám, že jsem poslal to správný  😂

• Haha 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Po velmi dlouhé době se chystám na koncert. Ale protože jsem celkem zvukově citlivý, chtěl bych nějaké špunty, které hlasitost koncertu trochu utlumí, ale co nejméně zkreslí zvuk. Nějaké osvědčené tipy, používá někdo něco? Předem dík.

Odesláno
7 hours ago, redd said:

Po velmi dlouhé době se chystám na koncert. Ale protože jsem celkem zvukově citlivý, chtěl bych nějaké špunty, které hlasitost koncertu trochu utlumí, ale co nejméně zkreslí zvuk. Nějaké osvědčené tipy, používá někdo něco? Předem dík.

Se mnou jezdí kamarád po koncertech a používá Sennheiser Soundprotex.... který jsem viděl u vícero lidí. Je s tím happy.

https://www.earplugs.cz/spunty-do-usi-na-koncerty/sennheiser-soundprotex/?srsltid=AfmBOopS4-BiEp8-mtgEYUCyQpb09n2f9CbUXsRHEkXfTuIqx0qCf0j3

Odesláno

Zdravím místní odborníky na HiFi. Jelikož zanedlouho budu důchodce, tak nutně potřebuji něco na poslech muziky. 

Receiver s CD a dalšími stream službami mám víceméně vybrán. Jedná se o Denon RCD-N12 DAB

https://shortlink.uk/1wKEc

Teď bedny. Vybírám mezi Monitor Audio Bronze 50

https://shortlink.uk/1wKEG

nebo Polk Audio Signature S20e

https://shortlink.uk/1rjEE

Cenově jsou + - nastejno, tak jestli nemáte někdo nějaké zkušenosti. Díííky. 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...